silinen charlar
silinen charlar
silinen charlar için yapılabilecek bişi varmıdır?
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: silinen charlar
Tabikide hayır.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Yoktur. Sunucuyu sardırabilecek bir teknolojin yoksa tabi. Birde şunu merak ediyorum 20 lvl altı kişilerin charları siliniyormu örnekleri varmı merak ediyorum ben hiç rastlamadım.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
peki ya o charlar silinmeyip de başka bi sunucuya aktarıldıysa bunu öğrenebirmiyim sayın gm ler lütfen cevap verinn!!
Merhaba
Silinen karakterler geri alınamaz ve başka suncuya karakter aktarma gibi bir lüks yogtur
iyi forumlar
Silinen karakterler geri alınamaz ve başka suncuya karakter aktarma gibi bir lüks yogtur
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
ben diyorumki charlar silinmediyse başka sunucuya aktarıldıysa bunu öğrenebilirmiyim?
Merhaba
Sunucular arası karakter aktarımı yogtur diyorum dolayısı ile girdiğiniz bir hesapta karakter yog ise kaybolma gibi bir seceneğide kalmaz sılınmış yada hiç oluşturlmamış demektir
iyi forumlar
Sunucular arası karakter aktarımı yogtur diyorum dolayısı ile girdiğiniz bir hesapta karakter yog ise kaybolma gibi bir seceneğide kalmaz sılınmış yada hiç oluşturlmamış demektir
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
yok silinen car cilinmiştir başkada bişey olamaz.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı