İLK! Raiders Of Anatolia 3.5 Milyar LP
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: İLK! Raiders Of Anatolia 3.5 Milyar LP
Beyler adam konu açmış hava atmak da olsa veya olmasa tebrik etmek isteyen eder istemeyen etmez tartışmaya gerek yok.

Gereksiz bir konu. LP puanı ile sadece saçma bir sıralamada birinci gelmen senin ne en iyi lonca olduğunu ne de en iyi oyunculara sahip olduğunu gösterir. Sadece deliler gibi holde çalıştığını gösterir.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Laf sokmak istiyorsun anlıyorum ama düzgün yaz yaalpay1994 yazdı:Gereksiz bir konu. LP puanı ile sadece saçma bir sıralamada birinci gelmen senin ne en iyi lonca olduğunu ne de en iyi oyunculara sahip olduğunu gösterir. Sadece deliler gibi holde çalıştığını gösterir.
Ama güzel demişsin 1.olmak onların en iyi lonca olduğunu ve en iyi oyuncular sahip olduğunu gösterir
Öncelikle tebrikler başarılarınız devamını dilerim.
Konunun amacı 1 veya 50 olmak değil bir hata var bunu forum üzerinden göstermek, hava olsun diyede açmış olabilir iyi hoşjur ama senane
Ama güzel demişsin 1.olmak onların en iyi lonca olduğunu ve en iyi oyuncular sahip olduğunu gösterir
Ne alaka kardeş reel paraya 3 4 tane yüksek lpli çar alınca iyi oyuncu mu oluyo mantıga bak :S
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
alpay1994 yazdı:Gereksiz bir konu. LP puanı ile sadece saçma bir sıralamada birinci gelmen senin ne en iyi lonca olduğunu ne de en iyi oyunculara sahip olduğunu gösterir. Sadece deliler gibi holde çalıştığını gösterir.
Post kasmak için yanlış yere gelmişsin ya.babyface yazdı:Ne alaka kardeş reel paraya 3 4 tane yüksek lpli çar alınca iyi oyuncu mu oluyo mantıga bak :SAma güzel demişsin 1.olmak onların en iyi lonca olduğunu ve en iyi oyuncular sahip olduğunu gösterir
Bir ara büyük yazdığım yeri oku belki mantıklı bir şeyler yazmayı düşünürsün. :lol:
- BLACKDEWIL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
iSTaNBuLSeFiRiII yazdı:tbrkler roa ailesi gerçekten muazzam bi lp rakamı yakalamışsınız... Ne demiş atalar herkez önünden yerikv yönetimi önünüze bunu verdı bunu yiyin sizde
bunun için tartışmaya kalp kırmaya gerek varmı
Başı çekmek isteyen her lonca lp sınırını kullandı bu aşikar yıllarca 1. likten inmeyen TLO sonra mır loncası var tabi
baktık iş farklı kimse sesini çıkartmadan yapıyo sonrada hicret yaptı
sonra roadan sevdigim arkadaşlarımdan biri günlerce kafa patlatıp 1. oturttu ama fark edilmedi sandıkı ertesi gün üstün matematik uzmanları devreye girdi ve hicreti yeniden birinci yaptı
SÖZÜM ONA 1. gözü olmayan arkadaş madem gözün yoktu neden hesap kitap yaptın
neyse tbrkler ümid ediyorum dediginiz gibi olur ve düzelir
bi yere not alırsanız 500 veya 700 m lp bişey degil düzelsin en geç 1 hafta sonra gine alırım orayı
saygılar arkadaşlar...
Şimdi dostum 2 taraflı bir mesaj atmıssın iyi niyetli misin kötü niyetli misin bilemedim ancak ben cevap vereyim
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Laf sokmak istiyorsun anlıyorum ama düzgün yaz yaIIxSaDoSaDoxII yazdı:Laf sokmak istiyorsun anlıyorum ama düzgün yaz yaalpay1994 yazdı:Gereksiz bir konu. LP puanı ile sadece saçma bir sıralamada birinci gelmen senin ne en iyi lonca olduğunu ne de en iyi oyunculara sahip olduğunu gösterir. Sadece deliler gibi holde çalıştığını gösterir.Yazarken okumuyor musun siz ? :lol:
Ama güzel demişsin 1.olmak onların en iyi lonca olduğunu ve en iyi oyuncular sahip olduğunu gösterir![]()
Öncelikle tebrikler başarılarınız devamını dilerim.![]()
Konunun amacı 1 veya 50 olmak değil bir hata var bunu forum üzerinden göstermek, hava olsun diyede açmış olabilir iyi hoşjur ama senane:lol:
Demişsin fakat , alpay1994 isimli kullanıcı demişki " LP puanı ile sadece saçma bir sıralamada birinci gelmen senin ne en iyi lonca olduğunu ne de en iyi oyunculara sahip olduğunu gösterir."
Bu cümledeki anlamda şudur , "LP sıralamasında 1. Olman senin iyi lonca ve oyunculara sahip olduğunu göstermez" . Cümle daha detaylandıracak olursakta " LP puanı ile sadece saçma bir sıralamada birinci gelmen senin NE en iyi lonca olduğunu NEDE en iyi oyunculara sahip olduğunu gösterir."
Cümlede büyük harf ile yazdığım yerleri oluduğunda daha iyi anlayacaksın : )
Konu sahibinin iletisine gelince , hava atmak gibi bir niyetin olmayıp sadece bu hatayı dile getirmek isteseydin en yakın rakibinize 700m LP fark attığınızı yazmazdın. "alpay1994" isimli kullanıcının yazdığına katılıyorum. Sıralamada ilklerde olmak İyi bir lonca ve oyunculara sahip olduğunuzu göstermez. Şahsen ben Eminönü Sunucusundaki Anka Firarileri ve Anka Sunucusundaki Time Of Death Loncalarının Başkanıyım, Lonca üyelerim o kadar iyi kişilerki tahmin bile edemezsin ve bunu loncada olsan daha iyi anlarsın. Full tılsım sahibi değiliz , Lonca Başkanı olarak 1 adet bile tılsımım yok , çünkü Loncanın iyi olup olmadığı oyun karakteriyle değil , oyun karakterini kullanan kişinin kişiliği ile ölçülür. Anka ve Eminönü Sunucusundaki Loncalarımızıda o sunucularda oynayanlar çok iyi bilirler..
Sıralamaya gelince Anka Firarileri Loncamız en son Sunucuda 6. Genelde 32. idi. Time Of Death Loncamız ise eskiden Sunucuda 1. , Genelde 6. idi. Şuanda ise Sunucuda 4. Genelde ilk 50 de bile değil.
Bu kadar yazımın ardından Tebrik ederim.

Çok fazla oyunda durmaya işsizlik diyor gençler ama oyunda bir başarı varsa ve bunu oyuncular gerçekleştirmişse tebrik etmek gerekir.Darısı başka sunuculardaki ROA'lara..
Gizlenmiş İçerikGöster

- BLACKDEWIL
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
BunudaBanlayın, Bu konu sadece hatayı belirtmek için değil , rekor kırıldığı içinde açılmıştır. Bu rekorumuz sıralamada gözükmediği içinde buraya konu açtık. 700m fark yazısına takılmışsın , evet 1. ve 2. arası 700 milyon fark olmasıda bi rekordur. Tabi ki iyi loncalarda bulunuyor olabilirsin biz burada hiç bir loncayı küçümsemiyoruz. Biz burda en iyi olduğumuzu söylüyoruz ve bunun kesinlikle Lonca Sıralamasıyla uzaktan yakından alakası yok, biz 5. oldugumuz zamanlardada en iyi olduğumuzu söylüyorduk
. Bunu söylüyor olmamız diğer loncaları küçümsüyoruz anlamına gelmez , neden kendi loncalarını yazdıgını bu yuzden anlayamadım
Tebrik eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bizim Raiders Of Anatolia olarak en büyük isteğimiz bu oyunda güzel bir rekabet ortamının oluşmasıdır , rekabet oyunu herkes için dahada anlamlı hale getirebilir.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
Merhaba, sanırım bu yazı hata ihbarının yanı sıra bizi hedef alan bir yazı olmuş. Öncelikle aramızdaki farkın 700m olmadığını ve sizinde LP'nizin 3.5 milyara ulaşmadığını belirtmek isterim. 543m'lik bir fark var, ancak genede üçün beşin hesabını yapmaya gerek yok
TLOO loncası 1. iken de biz onlara bu meblağlarda bir fark atmıştık, aynı şekilde sıralama sistemine işlenmemişti.
Evet, siz de bizim gibi LP ye oynayan bir loncasınız. Ama insanlık ve saygı, hiç bir anlamı olmayan LP'den önce gelir. Zira, biz alımlarımızı LP'ye ve güce yönelik değil, insanın kişiliğe yönelik yapıyoruz. Yani 500m LP'li adamı da aynı kefeye koyuyoruz 5m LP'li adamı da. Her ne kadar da geçmişte loncanızdan veya kişilerden bizim için 'LP avcıları' gibi veya çeşitli olumsuz söylemlerde bulunulmuş olsa da her hangi bir iddiası bulunan tarafın dönüp kendisine bir bakması lazım
Bu yargıyı doğrulayacak gerçeklere de bir çok kez şahit olmuşluğumuz var. Ve defalarca da LP'si yüksek olan lonca üyelerimize davet ve LP'li karakterlerini satın alma teklifleri sunuldu. Ama gene de tarafınıza negatif bir tutum ile eleştiri yapma eğiliminde bulunmayacağım.
Oyun içinden bazı üyeleriniz LP sınırı kaldırıldığı an sizi sıralamada alaşağı edeceğiz gibi söylemlerde bulunuyorlar. Varsın kaldırsınlar, biz erdemli bir tavır izlediğimiz sürece LP sınırı gibi unsurlar ile kendimizi avutmaya, övmeye gerek duymayız. Keza senin de dediğin gibi umarım kaldırırlar, biz de gereğini kendi kadromuz ve dostlarımız ile birlikte kısa bir süre içinde yaparız
Saygı, sevgi ve bağlılık illa ki bazı başarıları beraberinde getirir.
Ek olarak şunu da belirtmekte fayda var; rekor kırdığınızı düşünüyorsanız başarı gene de başarıdır, tebrik etmek gerek. Kısa bir süre içinde Guinness'e başvuru yapmanızı umuyorum. Ayrıca tasvip etmediğiniz bir hamleyi de ısrarla gerçekleştirmenizi tavsiye ediyorum.
Evet, siz de bizim gibi LP ye oynayan bir loncasınız. Ama insanlık ve saygı, hiç bir anlamı olmayan LP'den önce gelir. Zira, biz alımlarımızı LP'ye ve güce yönelik değil, insanın kişiliğe yönelik yapıyoruz. Yani 500m LP'li adamı da aynı kefeye koyuyoruz 5m LP'li adamı da. Her ne kadar da geçmişte loncanızdan veya kişilerden bizim için 'LP avcıları' gibi veya çeşitli olumsuz söylemlerde bulunulmuş olsa da her hangi bir iddiası bulunan tarafın dönüp kendisine bir bakması lazım
Oyun içinden bazı üyeleriniz LP sınırı kaldırıldığı an sizi sıralamada alaşağı edeceğiz gibi söylemlerde bulunuyorlar. Varsın kaldırsınlar, biz erdemli bir tavır izlediğimiz sürece LP sınırı gibi unsurlar ile kendimizi avutmaya, övmeye gerek duymayız. Keza senin de dediğin gibi umarım kaldırırlar, biz de gereğini kendi kadromuz ve dostlarımız ile birlikte kısa bir süre içinde yaparız
Ek olarak şunu da belirtmekte fayda var; rekor kırdığınızı düşünüyorsanız başarı gene de başarıdır, tebrik etmek gerek. Kısa bir süre içinde Guinness'e başvuru yapmanızı umuyorum. Ayrıca tasvip etmediğiniz bir hamleyi de ısrarla gerçekleştirmenizi tavsiye ediyorum.
BLACKDEWIL yazdı:İstersem şuandada RoA dan 1.5 milyar Lp cıkartıp sizin tekrar önünüze geçebilirim.