İLK! Raiders Of Anatolia 3.5 Milyar LP

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLACKDEWIL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

İLK! Raiders Of Anatolia 3.5 Milyar LP

Mesaj gönderen BLACKDEWIL »

Merhabalar arkadaşlar , öncelıkle herkesin bildiği gibi Lonca Sıralaması takılı durumda yani kastığımız Lonca Puanları sıralamadaki puanımıza bi sayıdan sonra eklenmiyor buda sıralamanın hatalı gostermesine yol açıyor, bizde Excel gibi programlardan lonca puanımızı hesaplıyoruz. Bu durumun düzelmesi loncalar arası rekabeti dahada arttıracaktır. Bu rekabette IKV'ye oyuncu çeker. En yakın zamanda Lonca Sıralamasının düzelmesini temenni ediyoruz.

Lonca puanımız sıralamada artmamasına rağmen 2 hafta önce sunucular arası bir ilki gerçekleştirerek Raiders Of Anatolia Kuklacı Kanadı olarak bir ilki daha başararak 3 Milyar Lonca Puanına ulaşmıştık. Bugun kendi rekorumuzu geliştererek en yakın takipçimize 700 milyon gibi bi fark atarak 3.5 Milyar Lonca puanına ulaşmış bulunuyoruz! Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, diğer loncalara ise bol şans diliyorum :)

Esen kalın!

Raiders Of Anatolia , İlklerin ve Enlerin loncası...

Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Re: İLK! Raiders Of Anatolia 3.5 Milyar LP

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Başarılarınızın devamını dilerim fakat oyuncular genel olarak lonca sıralamasından daha çok oyuna gelecek güncelleme ile ilgileniyorlar yani şu an bunu yapacaklarını sanmıyorum :?
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

İşte bu! Tebrikler RoA.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BLACKDEWIL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen BLACKDEWIL »

Barbarosxhizir yazdı:Başarılarınızın devamını dilerim fakat oyuncular genel olarak lonca sıralamasından daha çok oyuna gelecek güncelleme ile ilgileniyorlar yani şu an bunu yapacaklarını sanmıyorum :?

Teşekkür ederiz , tabi ki oyuna gelicek yeni bir güncelleme hepimizin isteği. Fakat Lonca sıralamasının düzelmesi okadar kapsamlı bir iş değil. Bir güncelleme kadar oyuncu cekmesede şuan aktif olarak oynayan kişiler arasında rekabeti arttıracaktır buda oyuncuları bu oyuna bağlar. Ayrıca kendı sunucum için konusmak gerekırse klan savaşlarına bıle etkisi olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

BLACKDEWIL yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Başarılarınızın devamını dilerim fakat oyuncular genel olarak lonca sıralamasından daha çok oyuna gelecek güncelleme ile ilgileniyorlar yani şu an bunu yapacaklarını sanmıyorum :?

Teşekkür ederiz , tabi ki oyuna gelicek yeni bir güncelleme hepimizin isteği. Fakat Lonca sıralamasının düzelmesi okadar kapsamlı bir iş değil. Bir güncelleme kadar oyuncu cekmesede şuan aktif olarak oynayan kişiler arasında rekabeti arttıracaktır buda oyuncuları bu oyuna bağlar. Ayrıca kendı sunucum için konusmak gerekırse klan savaşlarına bıle etkisi olacaktır.
Sana katılıyorum kesinikle isteklerinin aşırı olduğunu söylemek istemedim sadece yönetimden beklemiyorum şu an çünkü yıllarca 200m sınırı kaldırması istendi buda kapsamlı bir şey değildi malum sonuç ortada ama umarım dediğin gibi en kısa sürede gerekli düzenlemeyi yaparlar.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

''İlklerin ve enlerin loncası''ndan ziyade ''şovunu ve reklamını yapmasını en iyi bilen lonca'' yazsanız daha doğru olurmuş sanırım.Her neyse başarı başarıdır böyle gözümüze sokulduğunda da tebrik etmek zorunda kalıyoruz :) İyi forumlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Bi başarı varsa tebrik etmek lazım helal olsun
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

Zamanında bu hatanın düzelmesi için o kadar uğraştık ama yönetim beceriksizliği yüzünden bu hatayı bile düzeltemedi. Uzun bir süre boyunca da bu yönetimle bu hatanın düzelceğini düşünmüyorum
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
HypeRSoNicQ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen HypeRSoNicQ »

Kuklacı RoA ailesini tebrik ederim.Yeni rekorlar kırmanız temennisiyle esen kalın :)
ZaafımsıN
Kullanıcı avatarı
belciklixbrsss
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen belciklixbrsss »

Nice başarılı günlere ! Tebrikler Raiders of Anatolia 8-)
canTToucHmeI & canTToucHmeII & canTToucHmeIII

Sil Baştan .

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön