oyunda terörist barındırmak..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
askorozlu53
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çağana

oyunda terörist barındırmak..!

Mesaj gönderen askorozlu53 »

oyunda terörist barındırmak ırkcılık yapmak anlamına gelmez bu olayla nekadar rahat oluyorsun hey ikv yönetimi senin ülkeni işgal etmeye çalısan tenekelerimi savunuyorsun ben bir TSK üyesi adayım ve bu durumdan gayet rahatsız oluyorum.. unutma yönetim sende türk evladısın eğerki bu teröristleri savunuyorsan kanından şüphe ediyorum iyi forumlar..!
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: oyunda terörist barındırmak..!

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam askorozlu53;

Oyun içerisinde bu gibi durumlarla karşılaştığınız zaman, ilgili kullanıcıyı "Şikayet Et Botunu" aracılığı ile şikayet etmeniz yeterlidir. Şikayetinizin ardından bildiriminiz sisteme düşerek, ilgili birim tarafından incelenip gerekli cezai işlem ivedilikle uygulanacaktır. Şayet bu tür söylemlerde bulunan kullanıcı şikayet edilmesine fırsat vermeden oyundan çıkmış ise, kullanıcıyı arkadaş listenize eklemeyi deneyerek oyunda olmadığını bildiren sistem uyarısının da görüneceği şekilde bir ekran görüntüsü alabilir, İletişim/Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanımı başlığı altında bizlere ileterek gerekli müdahalenin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Forum kanalında bu gibi kişilere ithamda bulunarak suçlayan, tartışmaya yönelik konulara müsaade etmemekteyiz. Bilginize sunarım.

İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön