İKV Reklam vermiyor diyenlere gelsin..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İKV Reklam vermiyor diyenlere gelsin..

Mesaj gönderen Sora »

V1Pasa yazdı:Arkadaşlar Reklam Yapılmıyor Diyorsunuz Ancak Farkında Deyilsiniz Yapılıyor Hiçbir Şekilde Yanlış Anlaşılmasın Kimseyi Savunmuyorum Ancak Farkında Olmadığınız Şekilde Yapmaktadır Maliyeti Yok Geniş Çaplı Deyil Katılıyorum Ama Beğen Paylaş Kazan Etkinliği Sayesinde Ufak da Olsa Bir Reklamdır Amacıda O zaten Etkinlik Hediyesi Felan Hikayedir BB3 Gibi Şeyler Veriliyor Güzel Birşey Şöyle Deyim Size Örnek Olarak Sallıyorum 700 Kişi Katıldı 700 Kişinin En düşükten Hesaplasak 200 Arkadaşı Olsa En Düşükden Söylüyorum 200 ü de Toplamda 140 Bin Kişi Görmüş Oluyor Yani Bir Nevi Oyuncular Üzerinden Yapılıyor Ama Fark Eden Kişi Yok Ufak Çaplıda Olsa Facebook Sayfasından Yapılıyor Yani Sözüm Bu Kadar
Teşekkür Ederim :)
Paylaştığın bir gönderiyi facebookta tüm arkadaşlarının haber kaynağında çıkarttıldığınımı sanıyorsun ?
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

İlk başta sırf merak için nasıl bir reklam olmuş diye açtığım videoyu farklı duygular içerisinde izledim. Tesadüfen de olsa çok güzel bir konu içeren haber videosu paylaşmışsın. Yurdum insanını seviyorum her ne kadar dünya sıralamasında kafası şeytanlığa çalışan bir millet olsak da vatandaşı zor durumdayken ona yardım için elinden geleni yapan görmemezlikten gelmeyen de bir milletiz sonuçta. Yemişim ikv reklamını bence bize sosyal hayatta ders olması gereken bir konu işlenmiş haberde. Habere sadece ikv reklamı olarak bakmayan arkadaşlara ve haberi paylaşan arkadaşa buradan teşekkürler. :)
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

V1Pasa yazdı:Arkadaşlar Reklam Yapılmıyor Diyorsunuz Ancak Farkında Deyilsiniz Yapılıyor Hiçbir Şekilde Yanlış Anlaşılmasın Kimseyi Savunmuyorum Ancak Farkında Olmadığınız Şekilde Yapmaktadır Maliyeti Yok Geniş Çaplı Deyil Katılıyorum Ama Beğen Paylaş Kazan Etkinliği Sayesinde Ufak da Olsa Bir Reklamdır Amacıda O zaten Etkinlik Hediyesi Felan Hikayedir BB3 Gibi Şeyler Veriliyor Güzel Birşey Şöyle Deyim Size Örnek Olarak Sallıyorum 700 Kişi Katıldı 700 Kişinin En düşükten Hesaplasak 200 Arkadaşı Olsa En Düşükden Söylüyorum 200 ü de Toplamda 140 Bin Kişi Görmüş Oluyor Yani Bir Nevi Oyuncular Üzerinden Yapılıyor Ama Fark Eden Kişi Yok Ufak Çaplıda Olsa Facebook Sayfasından Yapılıyor Yani Sözüm Bu Kadar
Teşekkür Ederim :)
Diyecek birşey bulamıyorum.. O yüzden mi 3 yıldır beğenme sayısında dusus var bu etkinliği kac yıldır yapıyorlardı Allah bilir :) bu reklam mı :) Ben etkinlik biter bitmez kaldiriyorum zaman tünelinden. Madem reklam yapmak istiyor erir bi youtuber'a 2 tane tılsım al bunun 10dk lık videosunu çek der. Para koymadan reklam böyle yapılır.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyunun reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum,herhangi bir yenilik gelse şuan ki oyuncu sayısının 2-3 katı oyuna döner.8 sunucusu olan,3 yıldır yenilik gelmeyen bir oyuna göre gayet iyi bir oyuncu kitlesi var.Türkiye'de şuan ayda bir güncelleme gelen MMORPG oyunlarda bile bu kadar oyuncu olmuyor,hatta Türkiye piyasasına gelen çoğu MMORPG oyun ilk senesini doldurmadan kapatılıyor.Geliştiricilerin en kısa zamanda yeni güncelleme getirmesi oyuncu ve maddi kazanç sağlamasını sağlayacaktır.Umarım bunun farkında olup,oyunu daha iyi yerlere getirirler.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

reklamsiz oyuncu sayısında artış olmaz
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
fakman2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen fakman2 »

DuMaNisTT yazdı:İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
Reklam zaten yapılıyor hem şu zamanda "Türk Yapımı MMORPG" diye oyuna başlayacak insan kaldığını düşünmüyorum millet gitsin LoL oynasın.
Not: kesinlikle LoL falan Oynayın demiyorum oynamak hata diyorum.
  • *TOLGARDA
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

fakman2 yazdı:
DuMaNisTT yazdı:İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
Reklam zaten yapılıyor hem şu zamanda "Türk Yapımı MMORPG" diye oyuna başlayacak insan kaldığını düşünmüyorum millet gitsin LoL oynasın.
Halkımızın böyle şeylere milli değer gözüyle baktığını düşünerekten bu tür reklamlar yapılabilir güncelleme fazla ilgi çekmez belki eski oyuncuları geri getirir ama daha fazlasını sanmıyorum. Ben bu oyuna başlarken Türk MMPORG olması dikkatimi çekmişti ve eminim şuan oynayan arkadaşlarımızın yüzde sekseni doksanı bu sebepten oyuna başladı.
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

fakman2 yazdı:
Bahsettiğin oyunu oynamak hata olsaydı şu an bu kadar fazla insan oynuyor olmazdı. Bence bizim İKV oynamamız hata :D (LOL oynamıyorum)
fakman2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen fakman2 »

firaridadas yazdı:
fakman2 yazdı:
Bahsettiğin oyunu oynamak hata olsaydı şu an bu kadar fazla insan oynuyor olmazdı. Bence bizim İKV oynamamız hata :D (LOL oynamıyorum)
Yani çoğunluğun yaptığı şey doğrudur diyorsun burada hatalı olan sensin ;)

Ben de Türk oyunu olduğu için başladım.
  • *TOLGARDA

“Genel Etkileşim” sayfasına dön