Paylaştığın bir gönderiyi facebookta tüm arkadaşlarının haber kaynağında çıkarttıldığınımı sanıyorsun ?V1Pasa yazdı:Arkadaşlar Reklam Yapılmıyor Diyorsunuz Ancak Farkında Deyilsiniz Yapılıyor Hiçbir Şekilde Yanlış Anlaşılmasın Kimseyi Savunmuyorum Ancak Farkında Olmadığınız Şekilde Yapmaktadır Maliyeti Yok Geniş Çaplı Deyil Katılıyorum Ama Beğen Paylaş Kazan Etkinliği Sayesinde Ufak da Olsa Bir Reklamdır Amacıda O zaten Etkinlik Hediyesi Felan Hikayedir BB3 Gibi Şeyler Veriliyor Güzel Birşey Şöyle Deyim Size Örnek Olarak Sallıyorum 700 Kişi Katıldı 700 Kişinin En düşükten Hesaplasak 200 Arkadaşı Olsa En Düşükden Söylüyorum 200 ü de Toplamda 140 Bin Kişi Görmüş Oluyor Yani Bir Nevi Oyuncular Üzerinden Yapılıyor Ama Fark Eden Kişi Yok Ufak Çaplıda Olsa Facebook Sayfasından Yapılıyor Yani Sözüm Bu Kadar
Teşekkür Ederim
İKV Reklam vermiyor diyenlere gelsin..
Re: İKV Reklam vermiyor diyenlere gelsin..
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İlk başta sırf merak için nasıl bir reklam olmuş diye açtığım videoyu farklı duygular içerisinde izledim. Tesadüfen de olsa çok güzel bir konu içeren haber videosu paylaşmışsın. Yurdum insanını seviyorum her ne kadar dünya sıralamasında kafası şeytanlığa çalışan bir millet olsak da vatandaşı zor durumdayken ona yardım için elinden geleni yapan görmemezlikten gelmeyen de bir milletiz sonuçta. Yemişim ikv reklamını bence bize sosyal hayatta ders olması gereken bir konu işlenmiş haberde. Habere sadece ikv reklamı olarak bakmayan arkadaşlara ve haberi paylaşan arkadaşa buradan teşekkürler. 
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Diyecek birşey bulamıyorum.. O yüzden mi 3 yıldır beğenme sayısında dusus var bu etkinliği kac yıldır yapıyorlardı Allah bilirV1Pasa yazdı:Arkadaşlar Reklam Yapılmıyor Diyorsunuz Ancak Farkında Deyilsiniz Yapılıyor Hiçbir Şekilde Yanlış Anlaşılmasın Kimseyi Savunmuyorum Ancak Farkında Olmadığınız Şekilde Yapmaktadır Maliyeti Yok Geniş Çaplı Deyil Katılıyorum Ama Beğen Paylaş Kazan Etkinliği Sayesinde Ufak da Olsa Bir Reklamdır Amacıda O zaten Etkinlik Hediyesi Felan Hikayedir BB3 Gibi Şeyler Veriliyor Güzel Birşey Şöyle Deyim Size Örnek Olarak Sallıyorum 700 Kişi Katıldı 700 Kişinin En düşükten Hesaplasak 200 Arkadaşı Olsa En Düşükden Söylüyorum 200 ü de Toplamda 140 Bin Kişi Görmüş Oluyor Yani Bir Nevi Oyuncular Üzerinden Yapılıyor Ama Fark Eden Kişi Yok Ufak Çaplıda Olsa Facebook Sayfasından Yapılıyor Yani Sözüm Bu Kadar
Teşekkür Ederim
Oyunun reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum,herhangi bir yenilik gelse şuan ki oyuncu sayısının 2-3 katı oyuna döner.8 sunucusu olan,3 yıldır yenilik gelmeyen bir oyuna göre gayet iyi bir oyuncu kitlesi var.Türkiye'de şuan ayda bir güncelleme gelen MMORPG oyunlarda bile bu kadar oyuncu olmuyor,hatta Türkiye piyasasına gelen çoğu MMORPG oyun ilk senesini doldurmadan kapatılıyor.Geliştiricilerin en kısa zamanda yeni güncelleme getirmesi oyuncu ve maddi kazanç sağlamasını sağlayacaktır.Umarım bunun farkında olup,oyunu daha iyi yerlere getirirler.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
Reklam zaten yapılıyor hem şu zamanda "Türk Yapımı MMORPG" diye oyuna başlayacak insan kaldığını düşünmüyorum millet gitsin LoL oynasın.DuMaNisTT yazdı:İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
Not: kesinlikle LoL falan Oynayın demiyorum oynamak hata diyorum.
- *TOLGARDA
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Halkımızın böyle şeylere milli değer gözüyle baktığını düşünerekten bu tür reklamlar yapılabilir güncelleme fazla ilgi çekmez belki eski oyuncuları geri getirir ama daha fazlasını sanmıyorum. Ben bu oyuna başlarken Türk MMPORG olması dikkatimi çekmişti ve eminim şuan oynayan arkadaşlarımızın yüzde sekseni doksanı bu sebepten oyuna başladı.fakman2 yazdı:Reklam zaten yapılıyor hem şu zamanda "Türk Yapımı MMORPG" diye oyuna başlayacak insan kaldığını düşünmüyorum millet gitsin LoL oynasın.DuMaNisTT yazdı:İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Bahsettiğin oyunu oynamak hata olsaydı şu an bu kadar fazla insan oynuyor olmazdı. Bence bizim İKV oynamamız hatafakman2 yazdı:Reklam zaten yapılıyor hem şu zamanda "Türk Yapımı MMORPG" diye oyuna başlayacak insan kaldığını düşünmüyorum millet gitsin LoL oynasın.DuMaNisTT yazdı:İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
Yani çoğunluğun yaptığı şey doğrudur diyorsun burada hatalı olan sensinfiraridadas yazdı:Bahsettiğin oyunu oynamak hata olsaydı şu an bu kadar fazla insan oynuyor olmazdı. Bence bizim İKV oynamamız hatafakman2 yazdı:Reklam zaten yapılıyor hem şu zamanda "Türk Yapımı MMORPG" diye oyuna başlayacak insan kaldığını düşünmüyorum millet gitsin LoL oynasın.DuMaNisTT yazdı:İlk açıldığı zamanlarda ki gibi oyunun Türk yapımı MMPORG olmasını kullanarak güzel reklamlar yapılabilir. Ve hikayeye göre trailer veya fragman film şeklinde ufak ufak videolarla tanıtımlar yapılabilir.
Not: kesinlikle LoL falan Oynayın demiyorum oynamak hata diyorum.(LOL oynamıyorum)
Ben de Türk oyunu olduğu için başladım.
- *TOLGARDA