Merhaba,
Arkadaşlar hikayemizi okumaya başlamadan önce sizden ricam paylaştığım video klibi açarak hikayeyi okumanızdır.
Okurken daha çok keyif alacağınızı umuyorum.
Teşekkürler.
Gizemli Telefon. (3)
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Gizemli Telefon. (3)
En son Naveran tarafından 29 Mar 2016 02:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine video linki düzeltildi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine video linki düzeltildi.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Re: Gizemli Telefon. (3)
Saat 16:00
Evden hızlıca çıktım o gün beni aradıkları telefon kulübesine gitmeye karar verdim. Onların beni bulmasını bekleyemezdim artık ben onlara gitmeye karar verdim, hızlı bir şekilde telefon kulübesinin yanına geldim ve onlardan haber beklemeye başladım. Şevkey Beyin yaşadıkları hala gözlerimin önünden gitmiyordu...
Saat 18:00
Hala bekliyorum neredeyse iki saat oldu akşam karanlığı düşmeye başladı, etraf yavaş yavaş sessizleşiyordu. Herkesten şüphelenmeye başlamıştım artık kimseye güvenemiyordum sanki beni izleyen gözler var etrafımda.
Saat 18:30
Biri yavaşça telefon kulübesine yaklaşmaya başladı. Uzun boylu bir gözü sanki kör gibiydi, karanlıktan yüzünü seçmem mümkün olmuyordu fazla. Telefonla konuşmaya başladı, meraklı bir şekilde onu izliyordum birden bana baktı gözleri üzerimdeydi gözlerimi kaçırmaya çalışıyordum ama hala bana bakıyordu. Ayağa kalktım ve onun yanına doğru gitmeye başladım, acele ile telefonu kapattı ve kulübeye bir çanta bıraktı gözleriyle çantayı bana işaret etti ve hızlı bir şekilde benden uzaklaşmaya başladı.
Tam arkasından giderken telefon çaldı, sinirli bir şekilde telefonu açtım .
HorrorStory: KONUŞ!
Gizemli Telefon: Sakin ol HorrorStory.
HorrorStory: Ne istiyorsun söyle bu iş çok uzamaya başladı artık.
Gizemli Telefon: Önünde duran çantayı görüyormusun.
HorrorStory: Evet.
Gizemli Telefon: Onu al ve eve git, çantayı açtığında neler yapman gereketiğine dair bilgiler mevcut.

Telefon kapanır kapanmaz çantayı alıp yola koyuldum. Artık bu işten sıkılmaya başlamıştım biran önce içlerine girip teker teker hepsinin işini bitirmeyi planlıyorudum.
Saat: 19:30
Hızlı bir şekilde eve doğru gidiyordum, içinde ne olduğuna dair bilmediğim bir çanta ile yürüyorum...
Eve kısayoldan gitmeyi tercih ettim biraz tenha olsada erkenden eve varmalıydım, yine takip ediliyorum farkındayım.
Karanlıktan faydalanıp bir duvar köşesine sakladım ve beni takip edenlerin gelmesini bekliyordum. Birden içlerinden birinin telefonu çaldı.
....
/strong] Karanlık sokakta izini kaybettik Şevket Bey.
Şevket Bey: APTAL HERİFLER !
Kulaklarıma inanamıyordum benim peşimde olan beni takip ettiren Şevket Bey 'mi ?
İzimi kaybettirdim, ve kalmam için yeni bir ev gerekiyordu, kimsenin bilmediği eski zamanlardan kalma terk edilmiş bir ev vardı, sanırım bir süre orda kalmam gerekiyor.

Evden hızlıca çıktım o gün beni aradıkları telefon kulübesine gitmeye karar verdim. Onların beni bulmasını bekleyemezdim artık ben onlara gitmeye karar verdim, hızlı bir şekilde telefon kulübesinin yanına geldim ve onlardan haber beklemeye başladım. Şevkey Beyin yaşadıkları hala gözlerimin önünden gitmiyordu...

Saat 18:00
Hala bekliyorum neredeyse iki saat oldu akşam karanlığı düşmeye başladı, etraf yavaş yavaş sessizleşiyordu. Herkesten şüphelenmeye başlamıştım artık kimseye güvenemiyordum sanki beni izleyen gözler var etrafımda.
Saat 18:30
Biri yavaşça telefon kulübesine yaklaşmaya başladı. Uzun boylu bir gözü sanki kör gibiydi, karanlıktan yüzünü seçmem mümkün olmuyordu fazla. Telefonla konuşmaya başladı, meraklı bir şekilde onu izliyordum birden bana baktı gözleri üzerimdeydi gözlerimi kaçırmaya çalışıyordum ama hala bana bakıyordu. Ayağa kalktım ve onun yanına doğru gitmeye başladım, acele ile telefonu kapattı ve kulübeye bir çanta bıraktı gözleriyle çantayı bana işaret etti ve hızlı bir şekilde benden uzaklaşmaya başladı.

Tam arkasından giderken telefon çaldı, sinirli bir şekilde telefonu açtım .
HorrorStory: KONUŞ!
Gizemli Telefon: Sakin ol HorrorStory.
HorrorStory: Ne istiyorsun söyle bu iş çok uzamaya başladı artık.
Gizemli Telefon: Önünde duran çantayı görüyormusun.
HorrorStory: Evet.
Gizemli Telefon: Onu al ve eve git, çantayı açtığında neler yapman gereketiğine dair bilgiler mevcut.

Telefon kapanır kapanmaz çantayı alıp yola koyuldum. Artık bu işten sıkılmaya başlamıştım biran önce içlerine girip teker teker hepsinin işini bitirmeyi planlıyorudum.
Saat: 19:30
Hızlı bir şekilde eve doğru gidiyordum, içinde ne olduğuna dair bilmediğim bir çanta ile yürüyorum...
Eve kısayoldan gitmeyi tercih ettim biraz tenha olsada erkenden eve varmalıydım, yine takip ediliyorum farkındayım.
Karanlıktan faydalanıp bir duvar köşesine sakladım ve beni takip edenlerin gelmesini bekliyordum. Birden içlerinden birinin telefonu çaldı.
....
Şevket Bey: APTAL HERİFLER !
Kulaklarıma inanamıyordum benim peşimde olan beni takip ettiren Şevket Bey 'mi ?

İzimi kaybettirdim, ve kalmam için yeni bir ev gerekiyordu, kimsenin bilmediği eski zamanlardan kalma terk edilmiş bir ev vardı, sanırım bir süre orda kalmam gerekiyor.

Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Önce videonun sonuna baktım öcü falan çıkacak mı diye sonra başa sarıp okumaya başladım

Güzel hikaye..
Güzel hikaye..
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Dönüşün muhteşem olmuş. Yılda en fazla 1 kitap okuyan biri olarak, senin hikayene bayıldım ve acaba sonra ki bölümde neler olacak diyorum. Haftanın belirli günleri yazsan daha güzel olur. Misal perşembe günlerini sabırsızlıkla bekleyelim.
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, Cumartesi veya Pazar günü diğer bölümünü yayınlamayı düşünüyorum.
Ayrıca aklımda haftalık bir gün var ilerleyen zamanlarda bu günü açıklayacağım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, Cumartesi veya Pazar günü diğer bölümünü yayınlamayı düşünüyorum.
Ayrıca aklımda haftalık bir gün var ilerleyen zamanlarda bu günü açıklayacağım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Müzikle beraber çok sürükleyici ve ilginç bir yazı daha olmuş. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.
Antegar-detay
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Okuğunuz için teşekkür ederim, umarım devamını bu gece yazabilirim.
Keyifli forumlar.
Okuğunuz için teşekkür ederim, umarım devamını bu gece yazabilirim.
Keyifli forumlar.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
olay örgüsü çok bağlantılı birbiriyle yalnız kahraman bir cümlede hepsinin işlerini bitirmeyi planlıyor burdan kahramanımızın bu tür olaylara aşina olduğunu çıkarabilir miyiz.
Yani kahraman hakkında biraz bilgi verebilir misin ileriki bölüm lerde

- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Barbarosxhizir yazdı:olay örgüsü çok bağlantılı birbiriyle yalnız kahraman bir cümlede hepsinin işlerini bitirmeyi planlıyor burdan kahramanımızın bu tür olaylara aşina olduğunu çıkarabilir miyiz.
Merhaba,
Haklısın kardeşim, kahramanımızı biraz tanıtmanın faydası var nasıl biri acaba bende merak ediyorum
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
Bu Hikaye Güzeldi.