Bu sorunun cevabını sizler de gayet iyi biliyorsunuz sevgili EYUNAL, yenilik veyahut güncellemeler hakkında bizlere bir bilgi sunulmadığını, bu hususta hepimizi aydınlatabilecek tek birimin geliştirici ekip olduğunu gerek şahsınıza, gerekse bir çok oyuncuya defalarca dile getirdik. Bahsettiğiniz hususun bu konu ile bir alakası olmadığını hatırlatır, şayet bu gibi sorularınız var ise özel mesaj kanallarımızın her zaman açık olduğunu hatırlatırım.EYUNAL yazdı:Şeffaf bir oyuncu-yönetim mi haho zaman buyrun bana söyleyin bu oyunun kaderi ne olacak madem o kadar şeffaf bir yönetimi benimsediniz o halde buyrun şeffaf şeffaf açıklayın :roll:
İkv capsleri ve yorumlar neden silindi?
Re: İkv capsleri ve yorumlar neden silindi?
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
Konuya aydınlık getirdiğiniz için teşekkür ederim.Benim aklımdaki çoğu soru cevabını aldı.(Capsler niye silindi)
*Fakat bir çok caps yarışmasında insanların yüzdelik çoğunluğunu tatmin ederken bu yarışmada sanırım sadece ödül alan arkadaşlarımız tatmin olmuş gibiydi.Bu bir eleştiridir lütfen kasıt olarak anlamayınız.
*Fakat bir çok caps yarışmasında insanların yüzdelik çoğunluğunu tatmin ederken bu yarışmada sanırım sadece ödül alan arkadaşlarımız tatmin olmuş gibiydi.Bu bir eleştiridir lütfen kasıt olarak anlamayınız.

Tamam konuşuyorum.Söyle afrasiyab,her konu da tartışmaya yönelik iletiler silinirken neden bu sefer tüm iletiler silindi? Sadece başarılar diyenlerin ki kalabilirdi? Onunla mı uğraşıcam diyip sildiniz,bunun başka bir açıklaması yok buradan bakınca.
Diktatör siz değilsiniz öyle mi ? Yönetime laf söylediğim 4 tane konum kaldırıldı bunu bir de böyle YÜZSÜZ bir şekilde izah etmeyin.Burada ki çoğu bilir bundan 4 5 ay önce olanları.Açtığımız konuyu göremeden kaldırıyordunuz,Nerull'un zula da gezip oyunda ki laga çözüm bulmadığını söylediğimizde konuları kaldırıp ''Gerekli incelemeler başlatılmıştır.'' dediniz salladınız 4 gün devam etti o lag.O 4 gün içinde bi oynayan oyuncular bilir neler çektiğini.En çok da ben bilirim.Normalde shen içen adam ben o 4 gün de 20 25 tane shen kara çektim,neden ? lag girince şifacı bakamıyor ölüyoruz diye.Her khaos da kutup açıyorduk ki arada lagtan açılmayıp tüm grup ölüyordu.O zaman ben 2 saat gaffara gelip gaffarı keserken shen karanın da shenin de bitmesinden dolayı dışarı çıktığımızı bilirim.
Bu konuyu niye silmediniz,e bu konuyu da silin tüm yüzünüzde ki o kir dolmuş maskeyi indiriverin.Artık herkes yavaş yavaş ayıkıyor ama insanların zihni yıkanmış bir kere.Oyunda ki illuminatik sembolleri bu oyuncular bilmiyor mu sanıyorsunuz acaba ? Oyunun içinde üçgen içinde göz,R.A.'nın gözü bu figürlerle ben ne zaman girsem oyuna karşılaşıyorum,bu dekorların arasına gizlediğiniz şeyleri bu oyuncular bilmiyor mu sanıyorsunuz ?
Şeffaflıkmış,peh! Yahu aylardır yıllardır diyoruz ki,bir dev gelsin,açıklama yapsın güncelleme için çalışılıyor mu çalışılmıyor mu? Biz bunu defalarca yazmadık mı? Bize bilgi verilmiyor cart curt.Kardeşim diyoruz ki,çağırın şu nerull'u zaten başka dev girmiyor,gelsin desin ki ''Gençler biz bir güncelleme üstünde çalışmamızı yürütüyoruz,bu zaman içerisinde anlayışlarınız için teşekkürler,'' desin tamam usta.İsterseniz 3 yıl çalışın,isterse tek kişi kod bassın,ama bilelim.Şu oyunla uğraşıldığını bilelim.
Kod Adı İSTANBUL deniyordu eskiden bu oyuna.Ardından İstanbul lafı felan geçti böyle forumlarda sonra İstanbul Kıyamet Vakti adlı ilk fragmanı geldi dediler ki bu Türk oyunuysa ve türkler de ki azim belliyse bu oyun tutar usta.Bİz başladık,başladığımız güne bin bela okuyorum ya.
Şu ileti de silinirse zaten fazla söze gerek yok.
Diktatör siz değilsiniz öyle mi ? Yönetime laf söylediğim 4 tane konum kaldırıldı bunu bir de böyle YÜZSÜZ bir şekilde izah etmeyin.Burada ki çoğu bilir bundan 4 5 ay önce olanları.Açtığımız konuyu göremeden kaldırıyordunuz,Nerull'un zula da gezip oyunda ki laga çözüm bulmadığını söylediğimizde konuları kaldırıp ''Gerekli incelemeler başlatılmıştır.'' dediniz salladınız 4 gün devam etti o lag.O 4 gün içinde bi oynayan oyuncular bilir neler çektiğini.En çok da ben bilirim.Normalde shen içen adam ben o 4 gün de 20 25 tane shen kara çektim,neden ? lag girince şifacı bakamıyor ölüyoruz diye.Her khaos da kutup açıyorduk ki arada lagtan açılmayıp tüm grup ölüyordu.O zaman ben 2 saat gaffara gelip gaffarı keserken shen karanın da shenin de bitmesinden dolayı dışarı çıktığımızı bilirim.
Bu konuyu niye silmediniz,e bu konuyu da silin tüm yüzünüzde ki o kir dolmuş maskeyi indiriverin.Artık herkes yavaş yavaş ayıkıyor ama insanların zihni yıkanmış bir kere.Oyunda ki illuminatik sembolleri bu oyuncular bilmiyor mu sanıyorsunuz acaba ? Oyunun içinde üçgen içinde göz,R.A.'nın gözü bu figürlerle ben ne zaman girsem oyuna karşılaşıyorum,bu dekorların arasına gizlediğiniz şeyleri bu oyuncular bilmiyor mu sanıyorsunuz ?
Şeffaflıkmış,peh! Yahu aylardır yıllardır diyoruz ki,bir dev gelsin,açıklama yapsın güncelleme için çalışılıyor mu çalışılmıyor mu? Biz bunu defalarca yazmadık mı? Bize bilgi verilmiyor cart curt.Kardeşim diyoruz ki,çağırın şu nerull'u zaten başka dev girmiyor,gelsin desin ki ''Gençler biz bir güncelleme üstünde çalışmamızı yürütüyoruz,bu zaman içerisinde anlayışlarınız için teşekkürler,'' desin tamam usta.İsterseniz 3 yıl çalışın,isterse tek kişi kod bassın,ama bilelim.Şu oyunla uğraşıldığını bilelim.
Kod Adı İSTANBUL deniyordu eskiden bu oyuna.Ardından İstanbul lafı felan geçti böyle forumlarda sonra İstanbul Kıyamet Vakti adlı ilk fragmanı geldi dediler ki bu Türk oyunuysa ve türkler de ki azim belliyse bu oyun tutar usta.Bİz başladık,başladığımız güne bin bela okuyorum ya.
Şu ileti de silinirse zaten fazla söze gerek yok.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
DCROSSLAND
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel taktik müfti,yada zifan,silme düzenle.Noldu Afrasiyab,''Sizlere gönüllü hizmet veren eşek olduğumu kabul ediyorum'' lafından vaz mı geçtin ? Yemedi dimi başkasının görmesine! Kanına dokunuyorsa bırakacaksın!
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yni Bir yüz
AFRASiYAB yazdı:Selam arkadaşlar;
Konuda dile getirdiğiniz sorulara yanıt verelim;
> Kazananların duyurulduğu konudaki yorumların silinmesinin sebebi, konunun amacı dışına çıkarak farklı yöne çekilmesidir. Bu bir forum kuralıdır ve sadece bahsettiğimiz konuya değil, bu kurala uygun olmayan her konuya uyguladığımızı hatırlatalım.
> Eleştirilere/önerilere kapalı olmak, "Diktatör" bir yönetim anlayışına sahip olmak ithamı gerçekten ağır ve yersiz bir ithamdır. Zira eleştiriye veyahut öneriye kapalı, bir şeyleri diktatörlük çerçevesinde zorbalık ile bastırmaya çalışan bir zihniyete sahip olsak; Her eleştiri veyahut öneri sunduğunuzda gerek İletişim/Destek Formu > Görüş ve Öneriler aracılığı ile, gerek özel mesaj, Hızlı Destek kanalları vasıtasıyla bizlere her daim ulaşabileceğinizi dile getirerek, şeffaf bir yönetim-oyuncu ilişkisinin temellerine bağlı kalmazdık. Ek olarak, bahsedilen zihniyete sahip olsak; bu yanıtladığım konu dahil olmak üzere, burada yer alan konunun da kalmasına müsaade etmez, burada yer alan konuya da bizzat tarafımca yanıt verilmezdi.
> Eserlerin tamamının yer aldığı konuya nasıl ulaşabileceğini bu konuda bir başka arkadaşımız sordu, neden kaldırıldığını ve niçin ulaşılamayacağı yanıtı da kendisine verildi, inceleyebilirsiniz.
İyi eğlenceler dilerim.
Size bir şey daha hatırlatacağım:Beğenilen eserler Facebook fan sayfasında yayınşancaktı.Bu olay gerçekleşecekmi acaba.

İletilerimin silmesi,999 ban ve bu hesabıma atılan banın,bir de kuklacı hesabına atılan banın sebebini öğrenebilir miyim ?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Konuyu kapatmak en iyisi bence dostum. Oldu bitti. Özel mesajdan bir kaç meseleyi konuşalım en kısa zamanda.Sparineus yazdı:İletilerimin silmesi,999 ban ve bu hesabıma atılan banın,bir de kuklacı hesabına atılan banın sebebini öğrenebilir miyim ?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
3 hesabım da ban aldı biri 999 nasıl kapatayım ya? Çirkin üslup kullanmışım göstersinler bakalım bi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
Elwing
viewtopic.php?f=100&t=131804
şu konuda tarafımca, yukarıda da AFRASiYAB' ın gerekli açıklamayı yaptığını düşünüyorum.
İyi forumlar dilerim arkadaşlar.
şu konuda tarafımca, yukarıda da AFRASiYAB' ın gerekli açıklamayı yaptığını düşünüyorum.
İyi forumlar dilerim arkadaşlar.