Kuklacı hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kuklacı hakkında

Mesaj gönderen Sparineus »

Barbarosxhizir yazdı:
babyface yazdı:Agalar şöyle güzel anlatiyosunuz heyecanlandiriyorsunuz fakat aklima ekipten ayrilan adamlar geliyor yani bu güncellemeyi piyasaya sürecek ekip mevcut mu Ronaldo foruma girdigi yok Orti desen o da oyle Nerull biraz cabaliyor gibi acikcasi benim umidim yok bilgilendirebilirmisiniz ?

Tek temennimiz hayırlısıyla kapatılıcaksa kapatılması güncelmme gelicekse güncelleme getirmeleri:(
Aynen kardeş.6 aralıkta GameX'den sonra eğer bir güncelleme teaseri gelmezse 15 aralık da kapatılır oyun,25 aralık da 9.yılına giriyor.Bir düşüncem de 10.yılı ayağına güncelleme getirecekleri,o yüzden bu seneyi es geçecekleri,hikaye güzel olay kötü.Eğer bir gün oyun kapatılırsa hiç şüpheniz olmasın ki gerekli mercilerden gerekli izinleri ve hikaye telif hakkı hakkında başvuru da bulunacağım.Hikayenin geliştirilebilecek çok yanı var ve eğer gayet başarılı bir yazara bu hikayeyi verirlerse Türk Kitap Sektörü'ne çok güzel bir hikaye kazandırırlar.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Sparineus yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
babyface yazdı:Agalar şöyle güzel anlatiyosunuz heyecanlandiriyorsunuz fakat aklima ekipten ayrilan adamlar geliyor yani bu güncellemeyi piyasaya sürecek ekip mevcut mu Ronaldo foruma girdigi yok Orti desen o da oyle Nerull biraz cabaliyor gibi acikcasi benim umidim yok bilgilendirebilirmisiniz ?

Tek temennimiz hayırlısıyla kapatılıcaksa kapatılması güncelmme gelicekse güncelleme getirmeleri:(
Aynen kardeş.6 aralıkta GameX'den sonra eğer bir güncelleme teaseri gelmezse 15 aralık da kapatılır oyun,25 aralık da 9.yılına giriyor.Bir düşüncem de 10.yılı ayağına güncelleme getirecekleri,o yüzden bu seneyi es geçecekleri,hikaye güzel olay kötü.Eğer bir gün oyun kapatılırsa hiç şüpheniz olmasın ki gerekli mercilerden gerekli izinleri ve hikaye telif hakkı hakkında başvuru da bulunacağım.Hikayenin geliştirilebilecek çok yanı var ve eğer gayet başarılı bir yazara bu hikayeyi verirlerse Türk Kitap Sektörü'ne çok güzel bir hikaye kazandırırlar.
Aman kardeşim sakın para yatırma oyuna kendine ev al araba al valla baştakiler yiyor rezil olan biz oluyoruz.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Para yatırmak için değil zaten,eğer oyun kapatılırsa ve yenilenmemesi düşünülürse hikaye boşa çıkar.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Güncelleme gelecek bundan eminim bu oyun kapanmaz. İstanbul oyun yarı yolda bırakmaz hikayeyi ve olayları elbette güncelleme üzerinde çalışıyorlardır. Bildiğiniz gibi her güncelleme ardı ardına geldi. Belki şuanda daha yetersiz şeyler var ki güncellemeyi bekletiyorlar. Gelen güncelleme bence devasa bir şey olacak. Beklediğimize değecek ben böyle düşünüyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Eğer büyük bir güncelleme gelicekse ve fuarda paylaşılıcaksa neden reklam artık yapılmıyor burda zaten oynuyan kemik kütle oyuncularınamı gelecek bazen youtobuede ikv videolarına bakıyorum şaka gibi altta başka oynun reklamı çıkıyor.Fuara şunun şurasında ne kaldı.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Kuklacının aldıgım duyuma gore 130 civarında leveli olacak yakın bir tarihte gelecekse npc olarak gelecektir.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

LEPRECHAUN yazdı:Kuklacının aldıgım duyuma gore 130 civarında leveli olacak yakın bir tarihte gelecekse npc olarak gelecektir.
ok bb
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

İçinde nasıl bir eziklik duysu yasıyorsun kördügüm. Karakterinde nick in gibi kapalı at gözlükleriyle dünyaya bakan zayıf duygulara sahip hatta duygusal zekan 3 yas seviyesinde kalmış. Sadece benim iletilerime degil tul konulara icinde zeka unsuru barindirmayan bir üslupla saldiriyorsun. Hiciv i severim ama insan gibi konusarak yapilanlari enikler gibi ses cikararak yapilan hiciv ornekleri seni degersiz kiliyor.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

LEPRECHAUN yazdı:İçinde nasıl bir eziklik duysu yasıyorsun kördügüm. Karakterinde nick in gibi kapalı at gözlükleriyle dünyaya bakan zayıf duygulara sahip hatta duygusal zekan 3 yas seviyesinde kalmış. Sadece benim iletilerime degil tul konulara icinde zeka unsuru barindirmayan bir üslupla saldiriyorsun. Hiciv i severim ama insan gibi konusarak yapilanlari enikler gibi ses cikararak yapilan hiciv ornekleri seni degersiz kiliyor.
Güzeldi.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Kördüğüm bu kadar kötü değildi karakteri ve arkadaşı ban alınca üzülmüştür ona vermek lazım
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön