Aynen kardeş.6 aralıkta GameX'den sonra eğer bir güncelleme teaseri gelmezse 15 aralık da kapatılır oyun,25 aralık da 9.yılına giriyor.Bir düşüncem de 10.yılı ayağına güncelleme getirecekleri,o yüzden bu seneyi es geçecekleri,hikaye güzel olay kötü.Eğer bir gün oyun kapatılırsa hiç şüpheniz olmasın ki gerekli mercilerden gerekli izinleri ve hikaye telif hakkı hakkında başvuru da bulunacağım.Hikayenin geliştirilebilecek çok yanı var ve eğer gayet başarılı bir yazara bu hikayeyi verirlerse Türk Kitap Sektörü'ne çok güzel bir hikaye kazandırırlar.Barbarosxhizir yazdı:babyface yazdı:Agalar şöyle güzel anlatiyosunuz heyecanlandiriyorsunuz fakat aklima ekipten ayrilan adamlar geliyor yani bu güncellemeyi piyasaya sürecek ekip mevcut mu Ronaldo foruma girdigi yok Orti desen o da oyle Nerull biraz cabaliyor gibi acikcasi benim umidim yok bilgilendirebilirmisiniz ?
Tek temennimiz hayırlısıyla kapatılıcaksa kapatılması güncelmme gelicekse güncelleme getirmeleri:(
Kuklacı hakkında
Re: Kuklacı hakkında

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Aman kardeşim sakın para yatırma oyuna kendine ev al araba al valla baştakiler yiyor rezil olan biz oluyoruz.Sparineus yazdı:Aynen kardeş.6 aralıkta GameX'den sonra eğer bir güncelleme teaseri gelmezse 15 aralık da kapatılır oyun,25 aralık da 9.yılına giriyor.Bir düşüncem de 10.yılı ayağına güncelleme getirecekleri,o yüzden bu seneyi es geçecekleri,hikaye güzel olay kötü.Eğer bir gün oyun kapatılırsa hiç şüpheniz olmasın ki gerekli mercilerden gerekli izinleri ve hikaye telif hakkı hakkında başvuru da bulunacağım.Hikayenin geliştirilebilecek çok yanı var ve eğer gayet başarılı bir yazara bu hikayeyi verirlerse Türk Kitap Sektörü'ne çok güzel bir hikaye kazandırırlar.Barbarosxhizir yazdı:babyface yazdı:Agalar şöyle güzel anlatiyosunuz heyecanlandiriyorsunuz fakat aklima ekipten ayrilan adamlar geliyor yani bu güncellemeyi piyasaya sürecek ekip mevcut mu Ronaldo foruma girdigi yok Orti desen o da oyle Nerull biraz cabaliyor gibi acikcasi benim umidim yok bilgilendirebilirmisiniz ?
Tek temennimiz hayırlısıyla kapatılıcaksa kapatılması güncelmme gelicekse güncelleme getirmeleri:(

Para yatırmak için değil zaten,eğer oyun kapatılırsa ve yenilenmemesi düşünülürse hikaye boşa çıkar.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
babyface yazdı:Agalar şöyle güzel anlatiyosunuz heyecanlandiriyorsunuz fakat aklima ekipten ayrilan adamlar geliyor yani bu güncellemeyi piyasaya sürecek ekip mevcut mu Ronaldo foruma girdigi yok Orti desen o da oyle Nerull biraz cabaliyor gibi acikcasi benim umidim yok bilgilendirebilirmisiniz ?
Güncelleme gelecek bundan eminim bu oyun kapanmaz. İstanbul oyun yarı yolda bırakmaz hikayeyi ve olayları elbette güncelleme üzerinde çalışıyorlardır. Bildiğiniz gibi her güncelleme ardı ardına geldi. Belki şuanda daha yetersiz şeyler var ki güncellemeyi bekletiyorlar. Gelen güncelleme bence devasa bir şey olacak. Beklediğimize değecek ben böyle düşünüyorum.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Eğer büyük bir güncelleme gelicekse ve fuarda paylaşılıcaksa neden reklam artık yapılmıyor burda zaten oynuyan kemik kütle oyuncularınamı gelecek bazen youtobuede ikv videolarına bakıyorum şaka gibi altta başka oynun reklamı çıkıyor.Fuara şunun şurasında ne kaldı.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Kuklacının aldıgım duyuma gore 130 civarında leveli olacak yakın bir tarihte gelecekse npc olarak gelecektir.

LEPRECHAUN
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
ok bbLEPRECHAUN yazdı:Kuklacının aldıgım duyuma gore 130 civarında leveli olacak yakın bir tarihte gelecekse npc olarak gelecektir.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
İçinde nasıl bir eziklik duysu yasıyorsun kördügüm. Karakterinde nick in gibi kapalı at gözlükleriyle dünyaya bakan zayıf duygulara sahip hatta duygusal zekan 3 yas seviyesinde kalmış. Sadece benim iletilerime degil tul konulara icinde zeka unsuru barindirmayan bir üslupla saldiriyorsun. Hiciv i severim ama insan gibi konusarak yapilanlari enikler gibi ses cikararak yapilan hiciv ornekleri seni degersiz kiliyor.

LEPRECHAUN
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Güzeldi.LEPRECHAUN yazdı:İçinde nasıl bir eziklik duysu yasıyorsun kördügüm. Karakterinde nick in gibi kapalı at gözlükleriyle dünyaya bakan zayıf duygulara sahip hatta duygusal zekan 3 yas seviyesinde kalmış. Sadece benim iletilerime degil tul konulara icinde zeka unsuru barindirmayan bir üslupla saldiriyorsun. Hiciv i severim ama insan gibi konusarak yapilanlari enikler gibi ses cikararak yapilan hiciv ornekleri seni degersiz kiliyor.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Kördüğüm bu kadar kötü değildi karakteri ve arkadaşı ban alınca üzülmüştür ona vermek lazım