Yardım edecek yokmu bana?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yardım edecek yokmu bana?

Mesaj gönderen Sparineus »

TOLGARDA yazdı:Ben en son karakterimi üç dört ay önce kastım zor görevlerde (Karakürk, Dev Ana, Dişi Örümcek) yoldan geçen birilerine yardım eder misin dedim Dev Ana'yı ilk giden 12 kişi yapamadı (full oldukları halde) ama oldu hepsi.
Bi m1 den yardım istemeyi düşüneydin tek denemede bitmişti devana
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Eminönü sunucusunda açmaya karar verirsen zor görevlerde yardım ederim. Ancak kasmam :)

Mmo oyunları lüksdür. Zaman ayırıcan, para dökücen... Ve mmo oynuyorsan zevk almasını bilicen, eğlenicen ama hırsını azmini esirgemicen. O yüzden yok başlama küfür eder isyan eder çıldırırsın diyenler ağızlarıyla kafalarını farklı çalıştıranlardır. İnsan eğlenmek için yaptığı bi işte küfredip çıldırması saçma malesef..

Demem o ki; karar senin kardeşim :) eğlencesine oynayacaksan zamanında varsa başla. Ama sende üstte yazdığım gibi diğer arkadaşlardansa bencede başlama. Git keyifle yapacağın başka aktiviteler bul :)

İyi eğlenceler
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Eğer dağdaki Kurtları kesip, bir Alperen gibi ilerledikten sonra bir rüzgar seni Kuklacı Sunucusuna atarsa imzamda yazan karakterimi bul sana en iyi şekilde yardımda bulunacağım.

EsedullahŞifa, EsedullahBüyü, KocaReisMY, SEMERKAND
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön