hadi ateistler bunuda aciklayinuzunyillarsonra yazdı:Agah kör ama neden saatine bakıyor
Gaffar Bey Kimdir?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Gaffar Bey Kimdir?

belki Nokia 1110 kullanıyodur hani şu yıldıza basınca saati söyleyen telefonlarBarbarosxhizir yazdı:hadi ateistler bunuda aciklayinuzunyillarsonra yazdı:Agah kör ama neden saatine bakıyor
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
telefona bakmiyormus ama saate bakıyormus lütfen!mstfmrt yazdı:belki Nokia 1110 kullanıyodur hani şu yıldıza basınca saati söyleyen telefonlarBarbarosxhizir yazdı:hadi ateistler bunuda aciklayinuzunyillarsonra yazdı:Agah kör ama neden saatine bakıyor![]()
![]()

bileğinde saat yokken sana saate bak desem benim saatim yok mu dersin yoksa yanında telefon varsa teleffona bakıp mı söylersin?Barbarosxhizir yazdı:telefona bakmiyormus ama saate bakıyormus lütfen!mstfmrt yazdı:belki Nokia 1110 kullanıyodur hani şu yıldıza basınca saati söyleyen telefonlarBarbarosxhizir yazdı:hadi ateistler bunuda aciklayinuzunyillarsonra yazdı:Agah kör ama neden saatine bakıyor![]()
![]()
![]()
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
mstfmrt yazdı:Barbarosxhizir yazdı:telefona bakmiyormus ama saate bakıyormus lütfen!mstfmrt yazdı:belki Nokia 1110 kullanıyodur hani şu yıldıza basınca saati söyleyen telefonlarBarbarosxhizir yazdı:hadi ateistler bunuda aciklayinuzunyillarsonra yazdı:Agah kör ama neden saatine bakıyor![]()
![]()
![]()
bileğinde saat yokken sana saate bak desem benim saatim yok mu dersin yoksa yanında telefon varsa teleffona bakıp mı söylersin?
sorduğun sorunun cevabı telefona bakarim ama agah saatine bakıyor kolundaki yanlış mi hatırlıyorum.bu arada sacma bir konuda tartışıyoruz:)

evet çok saçma ya sen benim soruma cevap ver gaffar bey kim ?Barbarosxhizir yazdı:Agah saatine bakıyor kolundaki yanlış mi hatırlıyorum.bu arada sacma bir konuda tartışıyoruz:)
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
gaffar bey yozgat yöresinde doğup büyüyen ve Neşet Ertaş ile arkadaşlık yapan bir halk asigidir bir gece karısının kaçacagini anlayinca tum parasini karısının elbisesine bırakır ve bir not yazıp ayabisina saklar karısı gece kacar ve bir süre gittikten sonra ayakbisindaki notu bulup okur buraya dikkat notta şu yazılıdır - güzelliğin 5 para etmez bu bendeki ask olmazsa .Daha sonra gaffar bey utancindan arodan ayrilmak zorunda kalır uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece diyerek Çemberlitaş a doğru yol alırmstfmrt yazdı:evet çok saçma ya sen benim soruma cevap ver gaffar bey kim ?Barbarosxhizir yazdı:Agah saatine bakıyor kolundaki yanlış mi hatırlıyorum.bu arada sacma bir konuda tartışıyoruz:):?:

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
gaffar bey yozgat yöresinde doğup büyüyen ve Neşet Ertaş ile arkadaşlık yapan bir halk asigidir bir gece karısının kaçacagini anlayinca tum parasini karısının elbisesine bırakır ve bir not yazıp ayabisina saklar karısı gece kacar ve bir süre gittikten sonra ayakbisindaki notu bulup okur buraya dikkat notta şu yazılıdır - güzelliğin 5 para etmez bu bendeki ask olmazsa .Daha sonra gaffar bey utancindan arodan ayrilmak zorunda kalır uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece diyerek Çemberlitaş a doğru yol alırmstfmrt yazdı:evet çok saçma ya sen benim soruma cevap ver gaffar bey kim ?Barbarosxhizir yazdı:Agah saatine bakıyor kolundaki yanlış mi hatırlıyorum.bu arada sacma bir konuda tartışıyoruz:):?:

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Barbarosxhizir yazdı:gaffar bey yozgat yöresinde doğup büyüyen ve Neşet Ertaş ile arkadaşlık yapan bir halk asigidir bir gece karısının kaçacagini anlayinca tum parasini karısının elbisesine bırakır ve bir not yazıp ayabisina saklar karısı gece kacar ve bir süre gittikten sonra ayakbisindaki notu bulup okur buraya dikkat notta şu yazılıdır - güzelliğin 5 para etmez bu bendeki ask olmazsa .Daha sonra gaffar bey utancindan arodan ayrilmak zorunda kalır uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece diyerek Çemberlitaş a doğru yol alırmstfmrt yazdı:evet çok saçma ya sen benim soruma cevap ver gaffar bey kim ?Barbarosxhizir yazdı:Agah saatine bakıyor kolundaki yanlış mi hatırlıyorum.bu arada sacma bir konuda tartışıyoruz:):?:
Yozgat Aşıklar Kentidir sözü buradan gelir işte :roll:
Bir Nihat Hatipoğlu sorusu:
Gaffar bey iyiyse Agâh bey kotuyse gaffar bey dogruysa agah bey yalancıysa biz Agâh bey e hizmet ettiğimiz için cehenneme gider miyiz? veya gaffar keserken direnç biter de Ölürsek şehit sayılır mıyız?
Gaffar bey iyiyse Agâh bey kotuyse gaffar bey dogruysa agah bey yalancıysa biz Agâh bey e hizmet ettiğimiz için cehenneme gider miyiz? veya gaffar keserken direnç biter de Ölürsek şehit sayılır mıyız?