Sizce Oyunun Hiç Bir Tadı Kaldımı ?
Sizce Oyunun Hiç Bir Tadı Kaldımı ?
eskiden oyun güzeldi yer altı eklentisi geldiği günden beri eski güzellik kalmadı diyorsanız youm yazın...
- heatchat
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sizce Oyunun Hiç Bir Tadı Kaldımı ?
Aslında oyun daha çok tad veriyor fakat...Gölgemikail gibi küfürcüler onun arkadaşları xxilkerx bessenkxreis gibiler olduğu sürece arkandayım ...
katıLıyorum coLuk cocuk küfürbazLık hırsızLık vs .. en İyisi uzun zaman ara serdar bey 

-
- İskele Babası
haklısın oyunda tat yok sarmıyo artık oyun
ERKEĞİN HASI MAVİ AMELE KİLODU GİYER...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Umut Yolcuları
Manson yazdı: katıLıyorum coLuk cocuk küfürbazLık hırsızLık vs .. en İyisi uzun zaman ara serdar bey
Ara diyosun güzel diyosunda ben rahat 6-7 ay ara verdim dondugumde kufur-hırsızlık falan filan hepsi artmıs ara verdin zaman seninde aynısı olcak
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Kaldımı pek sanmıyorum 39 lwl iken sadece arkadaşlıklar vardı dostluklar vardı, oyun sıkıcı değildi ama 49 lwl lerin gelmesiyle bir çok kişi 2-3 item düşürmesi sonucu herkeze kafa tutar oldu eğer büyük büyüklüğünü, küçük ise küçüklüğünü bilmedi sürece pek tadı kalmaz..
Abi kasarmısın, abi yardım edermisin, abi göreve gelirmisin diyenler 49 lwl geldikten sonra sen kimsin kardeş adam ol felan demeye başladı en yakın zamanda başıma gelen şey ise arz çardayım bi arkadaşım lodos çarına girmiş geçicek herkez kabul ediyo bi büyücü kendini bilmez sürekli kesio daha sonrasında bizi kurt önünde görüp (arkadaşım arz çarına girdikten sonra) şurda lodoslar beni kesiyo gelirmisiniz ! diyebiliyo
Yani kendini bilmezler oldu sürece biraz zor
Abi kasarmısın, abi yardım edermisin, abi göreve gelirmisin diyenler 49 lwl geldikten sonra sen kimsin kardeş adam ol felan demeye başladı en yakın zamanda başıma gelen şey ise arz çardayım bi arkadaşım lodos çarına girmiş geçicek herkez kabul ediyo bi büyücü kendini bilmez sürekli kesio daha sonrasında bizi kurt önünde görüp (arkadaşım arz çarına girdikten sonra) şurda lodoslar beni kesiyo gelirmisiniz ! diyebiliyo
Yani kendini bilmezler oldu sürece biraz zor