Amatörce olduğunu söyledim hocam daha ilk defa böyle şeyler yapmaya başladım ilk 3 ü bunlar yani benimkisi vakit geçirmek.kerimcan123 yazdı:Hacım fazla basit olmuş gibilerTtaymmm yazdı:
ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Re: ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Adamın dibisin lan sen.Ttaymmm yazdı:O biçim kankaTOLGA yazdı:![]()
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Karşılıklı düşüncelerTOLGA yazdı:Adamın dibisin lan sen.Ttaymmm yazdı:O biçim kankaTOLGA yazdı:![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Pek sessiz görüyorum burayı Anıl, olmuyor böyle. Mahrum bırakma yazılarından bizi.

- kerimcan123
- Demirci Çırağı
Bunu senin yazman manidar oldu abiBilgeTonyukuk yazdı:Pek sessiz görüyorum burayı Anıl, olmuyor böyle. Mahrum bırakma yazılarından bizi.

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Son 10 gün İstanbul'daydım ama vaktim yoktu diye bir şey yazmayacağım.
Doğrusunu söylemek gerekirse hiç oyuna giresim gelmiyor , gerçekten sıkıldım yapacağım bir şey kalmadı. Fakat oyuna arada girip ufak tefek fotoğraflar çekmeye çalışıyorum. Umarım tekrardan yazabilecek yazılarım ve atabilecek güzel fotoğraflarım olur.
Abi elimden geldiğince yazacağım. Sende şöyle kefeştetayyuş günlüğünün tadında bir şeyler yapsan da biz de okusak çayın kahvenin yanında nasıl olur ? Hem bak soğuklar da yaklaşıyor çay kahvesiz geçmez zaman.
Selametle , seviyorum hepinizi.
BilgeTonyukuk yazdı:Pek sessiz görüyorum burayı Anıl, olmuyor böyle. Mahrum bırakma yazılarından bizi.
Abi elimden geldiğince yazacağım. Sende şöyle kefeştetayyuş günlüğünün tadında bir şeyler yapsan da biz de okusak çayın kahvenin yanında nasıl olur ? Hem bak soğuklar da yaklaşıyor çay kahvesiz geçmez zaman.
Selametle , seviyorum hepinizi.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sende hevesini kaybettin sanırım.Ben iki kez günlük açtım hatırlıyorsundur,hep özenle kurguluyordum sonra oyundan sıkıldım,hevesim gitti.Sessizleştik senin gibi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Sparineus yazdı:Sende hevesini kaybettin sanırım.Ben iki kez günlük açtım hatırlıyorsundur,hep özenle kurguluyordum sonra oyundan sıkıldım,hevesim gitti.Sessizleştik senin gibi.
Evet günlüklerini hatırlıyorum hatta yanlışım yoksa birkaç kere de hırsızlığa uğramıştın.
CROATOAN ' ın günlüğü müydü ?
Diğer konuya gelirsek şimdilik oyuna giresim gelmiyor hiç. Tam tüm hevesimi toplayıp oyuna girecekken şu Arz ve Lodos güncelleme yazısını görüyorum ya işte tüm hevesim o anda kırılıyor.
Şimdilik Singleplayer oyunlarda takılıyorum. Reklama girmeyecekse paylaşayım bunları da Left 4 Dead , Left 4 Dead 2 , Fifa ve Pes serisi , Modern Warfare serisi , Gta San Andreas ve IV. Daha aklıma gelmeyen oyunlar var.
Online olarak da Point Blank oynuyorum şuanlık takılıyorum öyle oynayan varsa ismim 'DARKEAGLE' zaman geçiririz isterseniz.
İyi forumlar herkese. Hayırlı pazarlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK