Merhabalar;
Arkadaşlar ekran kartını yeni aldım fakat çok sıkıntılı bir sorun ile karşılaştım internette baktım çözüm bulamadım. Dedikleri herşeyi yaptım ama olmadı. Ekran kartı modeli : NVIDIA Geforce 420m 2gb 128 bit
Oyuna girerken belli bir süreden sonra donuyor ve ctrl+alt+delete yapmak durumunda kalıyorum. Bu işlem bazen 2 dk bazen 20 dk da bir tekrarlıyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim !
THeSpeCiaL yazdı:Merhabalar;
Arkadaşlar ekran kartını yeni aldım fakat çok sıkıntılı bir sorun ile karşılaştım internette baktım çözüm bulamadım. Dedikleri herşeyi yaptım ama olmadı. Ekran kartı modeli : NVIDIA Geforce 420m 2gb 128 bit
Oyuna girerken belli bir süreden sonra donuyor ve ctrl+alt+delete yapmak durumunda kalıyorum. Bu işlem bazen 2 dk bazen 20 dk da bir tekrarlıyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim !
Aynı hatayı bende anlıyordum.Bu videodakileri takip ederek yaptım,hata çözüldü istersen bir deneyebilirsin.
THeSpeCiaL yazdı:Merhabalar;
Aynı hatayı bende anlıyordum.Bu videodakileri takip ederek yaptım,hata çözüldü istersen bir deneyebilirsin.
Auril yazdı:merhaba ekran kartında sorum olduğunu sanmıyorum buyuk ıhtmalle surucude sıkıntı var veya bilgisayarınla uyuşmuyor olabilir
Baktım uyuşuyor bilgisayar ile. Sürücü sıkıntı olduğunu düşünüyorum bende ama bütün sürücüleri yükledim eskisini yenisini başka sürücüleri falan hep aynı hatayı aldım format atıp denedim sonuç yine aynı.
Sitede modelini bul kardeşim ve sürücüyü tekrardan yükle.
İşletim sistemin X32 mi x64 mü hangisi?
Ek olarakta çözünürlüğü biraz düşürebilirsin. İşe yarayabilir.
Merhabalar ; Söylediğiniz yöntemi denedim sistem 64 bit. Ekran çözürnülüğünüde düşürdüm yine aynı sorunla karşılaştım. Servise götürdüm bir sorun yok dedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum şimdilik denemediğim yöntem kalmadı
Merhaba arkadaşım,
Bilgisayar performansını yükseğe uyarlayıp denedin mi? Denedin ve hala olmuyorsa yeni ekran kartın için güç donanımın yetersiz kalıyor. Bende kasayı yeniledigimde Xfx hd radeon 6850 çift fan almıştım. 500 lük güç kaynağının yetersiz olacağını söyledi teknik servis ve 750 lık almıştım. Umarım işine yarar.