Yardım edecek yokmu bana?
Yardım edecek yokmu bana?
Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu oynuyorum ve daha çar açmadım ama daha önce açtığım için oyunu biliyorum içeriklerini acemi falan değilim ama oyunda sen tek kasılmazsın soyunda seni tanıyan biri olacak sistemi yüzünden kasamıyorum çarımı.Sizden tek isteğim bana oyunda hocalık yapabilecek birisi olması ve oyunda bana abilik yapması.Eğer bana oyunda hocalık yapacak varsa konuya cevap atın ve facebook adresiniz varsa yazın yada özelden gönderin sonradanda tanışırız.İstediğiniz tüm sunucularda oynarım ama Beyazköşk suncusu olsa daha iyi olur
ama yinede tüm suncularda oynarım.Şimdiden okuyan herkese okudukları için ve anlayışları teşekkür ederim.Cevaplarınızı bekliyorum.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Re: Yardım edecek yokmu bana?
Başlama boşver,bir yerlere gelmek istiyorsan hatta bölge atmak istiyorsan vereceksin 400 450m alacaksın tılsım.Bunun içinde illegal yollar var ya da 5500 çek kondrit çek sat felan.100 tl yatırman lazım yani,başlama başlayanlar pişman.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Sen yukarıdaki arkadaşı dinleme,başla zaten çıldırıp bırakıcaksın
O arkadaş ben oluyorum sanırım kardeş ve katılmıyor değilim sana.Başla çıldır bırak.Ha tabi 70t varsa kasada orasını bilmem

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Bende yokda bir arkadaşımda 70t var paradan zırnık koklatmıyor 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
3t kurtarmazmiSparineus yazdı:O arkadaş ben oluyorum sanırım kardeş ve katılmıyor değilim sana.Başla çıldır bırak.Ha tabi 70t varsa kasada orasını bilmem

İsteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ayriyetten yorum yapan ilk 2 arkadaşım yazdığın tavsiye için teşekkür ederim.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
kardeş bayadir girmiyorum ama 1 -2 aya bir kac arkadaşı da baslaticam o arada meranda kurarsan onlarla birlikte seninde görevleri ni yaparim kenan junon Gaffar dahil ama sürekli sana zaman ayiramam

Aralıkta güncelleme gelsin ben bile yardım ederim.mertercan kardeş o arkadaşı bende tanıyorum,kasayı mühürlemişler onun,biz de alamıyoruz oradan.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri