Merhabalar.
Yapılan düzeltmelerde sadece yer altı canavarları düzeltildi ancak bunun yanı sıra 1 lvl den 39 kasmak için gerekli bölgeler. ( EMİNÖNÜ, METOR BÖLGESİ VE ADA'DA BULUNAN ) Boss & Yaratıklarda güncelleme yapılmadı bu konuda bi eksiklik varmı yoksa hatalı olan bizmiyiz bi yetkili açıklarsa sevinirim.
49 LVL Yücelen Set dizili Savascım taş kanat, alfa, gibi yaratıkları keserken zorlanıyor. Ancak yapılan güncelleme sonucu aşağıdaki yaratık ve boslardaki sorun ortadan kalkmıstır. Aynı şekilde ( EMİNÖNÜ, METOR BÖLGESİ VE ADA'DA BULUNAN ) bu bölgelerdeki yaratıkların zırhlarında günceleme veya düzeltme olacak mı ?
( EMİNÖNÜ, METOR BÖLGESİ VE ADA'DA BULUNAN ) Boss & Yaratıklarda güncelleme YAPILMALI.
İyi formlar iyi eğlenceler.
Zırhları düşürülen yaratıklar:
Kara Cin
Solucan
İri kobra
Bekçi kobra
Dişi örümcek
Uçan muhafız
Meran mufafız
Bronz akrep
Gümüş akrep
Dev komodo
Lanetli Meran
Gecenin takipçisi
Buz Büyücüsü
İfliss
Yeşil Hidra
Kadim Hidra
Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.

SİNCE 2007...
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Yaratıklara Verilen Zırh Hakkında.
Biraz daha arastrma yapmanı öneririm
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Yer altından çık göreceksin farkı. İ.K.V. sadece yer altı bögesinden ibaret değil ki :lol:

SİNCE 2007...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
39lv zamanında o bölgelerde nasıl dolaşıyorduysanız aynısı olacak güncellemeye lüzum yok.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Sen hiç güncellemeden sonra taşkanat kestin mi ?

SİNCE 2007...
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır kesmedim.yarar yazdı:Sen hiç güncellemeden sonra taşkanat kestin mi ?
Ama şunu hatırlatmak zorunda hissediyorum kendimi.
39lv zamanında şimdikinden daha mı zekiydiniz? En azından o zamanlar taşkanata hızarla dalındığını biliyordunuz şimdi bir silahla her şeye saldırmak istiyorsunuz? 39lv zamanında taşkanatı nasıl kesiyorduysanız şimdi de kesebilirsiniz tabi düşünürseniz.
boş konuşuyorsun. birincisi lv değil seviye. 39 seviyeken demişsin adı üstünde kendin söylüyorsun 39 seviye. şimdi seviye kaç 49. 39 seviyeken zor kesmemiz doğal. ona diyecek bir şey yok. ama 49 seviye bir şavaşçının üstü de full max ise 39 seviyedeyken zor kestiği bir yaratığı gene zor kesmesi mantınsıklık burda başlıyor işte.Petcarar yazdı:Hayır kesmedim.yarar yazdı:Sen hiç güncellemeden sonra taşkanat kestin mi ?
Ama şunu hatırlatmak zorunda hissediyorum kendimi.
39lv zamanında şimdikinden daha mı zekiydiniz? En azından o zamanlar taşkanata hızarla dalındığını biliyordunuz şimdi bir silahla her şeye saldırmak istiyorsunuz? 39lv zamanında taşkanatı nasıl kesiyorduysanız şimdi de kesebilirsiniz tabi düşünürseniz.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

günlerdir her konuya aynısını yazıyorum lakin anlamak istemeyen arkadaşlar çıkıyor.
Yahu bir düşünün 49 lvl bir savaşçı/büyücü/şifacı farketmez
kendisinden 10 lvl düşük bir yaratık karşısında neden zorlanır ?
bu kadar saçma birşey olamaz
eğer bu yaratık benden 10 lvl düşükse benim bunu güle oynaya kesmem gerekmezmi
hadi kendi levelimdeki yaratıkların deri sertleşmesinden etkilenmem normal
ama Allah aşkına benden 15 lvl düşük bir yaratık (komodo) nasıl bir büyü gücüne sahiptirki beni durdursun
hep verdim bu örneği yine veriyorum
misal oyun 79 lvl olsa ben adada veya meteorda gezerken benden yardım istense, sırf üzerim max diye kendimden 40 lvl düşük bir yaratığı kesemeyecekmiyim ??
benim mantıken bu yaratığıda derisinide hangi silahı kullanırsam kullanayım paramparça etmem gerekmezmi ?
ama Allah aşkına benden 15 lvl düşük bir yaratık (komodo) nasıl bir büyü gücüne sahiptirki beni durdursun
misal oyun 79 lvl olsa ben adada veya meteorda gezerken benden yardım istense, sırf üzerim max diye kendimden 40 lvl düşük bir yaratığı kesemeyecekmiyim ??
benim mantıken bu yaratığıda derisinide hangi silahı kullanırsam kullanayım paramparça etmem gerekmezmi ?
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Evet yeraltındaki yaratıklara 4000 vururken meteor veya sivri adadaki yaratıklara 2500 anca vuruyoruz.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

tamamen katılıyorum. az önceki ve diğer bu konuyla ilgili yazdığım mesajlarımda bende aynısını belirtiyorum. 49 seviye bir karakter kendinden 10 seviye ve daha altı seviyedeki karakterleri kesemiyorsa veya zorlanıyorsa bu saçmalıktır. kendi seviyesine ve 10 seviye altı veya üstüne kadar tamam orda bir sorun yok. ama 10 seviye ve altı yaratıklarda zorlanıyorsa bu mantıksızlıktır.daywalker yazdı:günlerdir her konuya aynısını yazıyorum lakin anlamak istemeyen arkadaşlar çıkıyor.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin