MasumprenS yazdı:Günaydın herkese öncelikle hayırlı haftalar
Dün geceki kadim operasyonunda emeği geçen başta zena olmak üzere cihan mustafa(günbatımı) ve sinan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz Bu geceki operasyonda görüşmek dileğiyle..
Saol memet oncelıkle dun gece 1 defada olsa kadımı kestık burda onemlı olan bırlık ve beraberlık olmaktı dun gecekı basarımızda bunun bır gostergesı oldu...
Bizde çoo.....ookkk tşk ederiz mehmet mükemmel bi iş çıkardık gerçekten birde benim net sorunum olmasa dünde kesebilseydk keske (: ama önemli olan bi defada olsa kesmekti biz kadimi kestiğimizde charını silecek biri wardı kimdi o ??sabırsızlıkla bekliyorum sözünü tutmasını..
Lodosxzeren yazdı:Bizde çoo.....ookkk tşk ederiz mehmet mükemmel bi iş çıkardık gerçekten birde benim net sorunum olmasa dünde kesebilseydk keske (: ama önemli olan bi defada olsa kesmekti biz kadimi kestiğimizde charını silecek biri wardı kimdi o ??sabırsızlıkla bekliyorum sözünü tutmasını..
cihan şimdi bn ne için msj atıgnı söletme ayrca zena ve mustafa ulaşmak istyen her şekil ulaşır cihanda mustafada girayda numaram var 7/24 oyunda olan admlar bunlar ben anladım herkezide çok iyi bi şeklde çözdüm siz oyununuza bakın