Merhaba,
Kasa Erişimi ve +5 Yetenek Puanı alacağını belirtmişsin zaten. Bunlarda İKV Çemberli Taş kutu etkilerinde mevcut, Lonca Lisansı, 3aylık Plus ve karakter Toplama, Üretme kısmını sıfırlaması'da verilcektir.
Sıfırlamanı yaptıktan son ise tavsiyemce Sarraf ve Lokmana 45'er puan vermendir.
İyi eğlenceler!
İKV ÜRETİM KONUSUNDA YARDIM
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: İKV ÜRETİM KONUSUNDA YARDIM
Ya Siz beni anlamadınız dıyorumkı Toplama ve Üretim aynı Puan istiyor yani ben şimdi 39 levelim Lokmana 30 verdim sarrafa 26 verdim Fakat Silahtar ve Kimyaci 7 7 ben şimdi silahtar ve kimyaciyami vereceğim puanları yoksa lokman ve sarrafamı
IIxSoulflyxII yazdı:Ya Siz beni anlamadınız dıyorumkı Toplama ve Üretim aynı Puan istiyor yani ben şimdi 39 levelim Lokmana 30 verdim sarrafa 26 verdim Fakat Silahtar ve Kimyaci 7 7 ben şimdi silahtar ve kimyaciyami vereceğim puanları yoksa lokman ve sarrafamı
Güzel kardeşim sen üretim yapmak için sana materyal lazım doğrumu o mataryelleri toplaman için toplamaya vereceksin üretim yapmak istediğin zaman ise çemberlitaş kutu alacaksın içinde herşey mevcut onu aldığın zaman ise üretime verip eşya üretebilirsin. Şuan kutu ucuz alırsan ileride iş görür.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin 45 seviyede zaten otomatik sıfırlanmıyormuydu. Yani 45 e kadar malzemeleri toplayıp 45te üretime puan verebilirsin. Ama çemberlitaş eşya malzemelerin için toplama puanlarına ihtiyacın olacak. Eğer sırf çemberlitaş eşya üretmek için sıfırlamak istiyorsan sıfırlama çünkü tüm çemberlitaş eşyalarının üretim puanı 0. Umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşime.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

ben gerçi çok üretim yapmadım hatta hiç üretim yapmadım ama arkadaşim dediki çemberlitaş için üretim yapman gerek
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Çemberlitaşa Üretim yapmadan girebilirmiyim Sadece İbni Sina Setle
Kardeşim malesef yanlış cevap, doğrusu ise 40seviyede yetenek ve direnç puanları sıfırlanır eğer üretim ve toplama puanlarını sıfırlamak istiyorsan mutlaka ama mutlaka ÇEMBERLİTAŞ paketi alınmalı ve ÇEMBERLİTAŞ üretimleri 49 seviyedir yalnız ejder asa ecel getiren gibi şeyler 1 puan ister...firaridadas yazdı:Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin 45 seviyede zaten otomatik sıfırlanmıyormuydu. Yani 45 e kadar malzemeleri toplayıp 45te üretime puan verebilirsin. Ama çemberlitaş eşya malzemelerin için toplama puanlarına ihtiyacın olacak. Eğer sırf çemberlitaş eşya üretmek için sıfırlamak istiyorsan sıfırlama çünkü tüm çemberlitaş eşyalarının üretim puanı 0. Umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşime.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Yanlışımı düzelttiğin için teşekkürlermstfmrt yazdı:Kardeşim malesef yanlış cevap, doğrusu ise 40seviyede yetenek ve direnç puanları sıfırlanır eğer üretim ve toplama puanlarını sıfırlamak istiyorsan mutlaka ama mutlaka ÇEMBERLİTAŞ paketi alınmalı ve ÇEMBERLİTAŞ üretimleri 49 seviyedir yalnız ejder asa ecel getiren gibi şeyler 1 puan ister...firaridadas yazdı:Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin 45 seviyede zaten otomatik sıfırlanmıyormuydu. Yani 45 e kadar malzemeleri toplayıp 45te üretime puan verebilirsin. Ama çemberlitaş eşya malzemelerin için toplama puanlarına ihtiyacın olacak. Eğer sırf çemberlitaş eşya üretmek için sıfırlamak istiyorsan sıfırlama çünkü tüm çemberlitaş eşyalarının üretim puanı 0. Umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşime.