Şu ana kadar forumu çok fazla kullanmayan biri olarak bir teklifimi arzedeceğim...Oyunda şaheser silahlar var artık ve bunlar char lara kilitli (eğer olmasa zaten ortalık karışacaktı bundan da eminim)...Ben şahsen bölge ve klan kanallarından fahiş fiyata yansıtılan buluşma hatıraları ve epe lerin den sıkıldım...Ortam kirleniyor inanılmaz fiyatlara eşya yansıtılıp bölge ve klan boşyere kirletiliyor...Teklifim emeğe ve yarışma sonuçlarına göre verilmiş olan bu eşyalarında artık ait olduğu(en azından şu an ait olduğu) charlara kilitlenmesi taraftarıyım bu benim görüşümdür sahip olanları da eleştiriyor değilim yanlış anlaşılmasın...Saygılarımla..
SoulReaPeR
Eminönü
Bir Teklif...
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bir Teklif...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Re: Bir Teklif...
Kesinlikle eyüp abiye katılıyorum.Şaheser silahlar üstümüz de kalıyorsa onların hayli hayli kalması lazım.Hem gereksiz eşyalar için gereksiz bölge işgali oluyor.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Zaten hatıra eşytaları alıp satanlarıda anlamış değlim insan hiç hatırasını satarmı ya..
Yada niye bi insan başka bi insanın hatırasını alır anlamış değilim
Epelere gelince kitlenmesi mantıklı...
Yada niye bi insan başka bi insanın hatırasını alır anlamış değilim
Epelere gelince kitlenmesi mantıklı...
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- SuRReNDeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Türk insanı biraz farklılığa düşkün.
Plevne efsunu kadar bile işe yaramayan bir silah sırf adı Taktir olduğu için 120 milyon paha biçiliyor.
Bedava olsa dahi elime almayacağım bir silah.
Konuya sonsuz destek :arrow:
Plevne efsunu kadar bile işe yaramayan bir silah sırf adı Taktir olduğu için 120 milyon paha biçiliyor.
Bedava olsa dahi elime almayacağım bir silah.
Konuya sonsuz destek :arrow:
Deep !
.. :lol: