Lütfen oyuncuları yanlış yönlendirmeyelim arkadaşlar; konuları kaldırmıyoruz, sadece bu başlık altında birleştiriyoruz. Sebebini de bu konuya yazdığım açıklamada ve Hızlı Destek'te açmış olduğunuz konuda belirttim. İnanın sizler kadar bizler de bu beklenmeyen durum yüzünden mağduruz, düzelmesi için ilgili birime bilgiyi verdiğimizi tekrar belirtiyorum. Umarız ki en kısa sürede bu sorun giderilecektir.Kabile yazdı:hızlı destekleri konuları kaldırıyorlar sunucu listesiyle alakalı olanları
sunucu listesi
Re: sunucu listesi
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
ben konuyu görmeyince öyle sandım k varsa afolaMUTEFEKKiR yazdı:Lütfen oyuncuları yanlış yönlendirmeyelim arkadaşlar; konuları kaldırmıyoruz, sadece bu başlık altında birleştiriyoruz. Sebebini de bu konuya yazdığım açıklamada ve Hızlı Destek'te açmış olduğunuz konuda belirttim. İnanın sizler kadar bizler de bu beklenmeyen durum yüzünden mağduruz, düzelmesi için ilgili birime bilgiyi verdiğimizi tekrar belirtiyorum. Umarız ki en kısa sürede bu sorun giderilecektir.Kabile yazdı:hızlı destekleri konuları kaldırıyorlar sunucu listesiyle alakalı olanları
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
MUTEFEKKiR yazdı:Lütfen oyuncuları yanlış yönlendirmeyelim arkadaşlar; konuları kaldırmıyoruz, sadece bu başlık altında birleştiriyoruz. Sebebini de bu konuya yazdığım açıklamada ve Hızlı Destek'te açmış olduğunuz konuda belirttim. İnanın sizler kadar bizler de bu beklenmeyen durum yüzünden mağduruz, düzelmesi için ilgili birime bilgiyi verdiğimizi tekrar belirtiyorum. Umarız ki en kısa sürede bu sorun giderilecektir.Kabile yazdı:hızlı destekleri konuları kaldırıyorlar sunucu listesiyle alakalı olanları
Mütefekkir oyun kapanmıyor değilmi ben geleceğe dönük yatırım yapıyorum oyun satışları patlar diye
Sabırlı olalım halledilecektir.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
oyunun alt yapisinin zayifligi ben ne kadar yenilik gelecegini dusunenlerden olsam da oyunun sonu yaklasti. yenilik acil lazim. bu hata bile oyundan sogutmaya yetiyor.
- xYANITSIZx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: M S
Tekrardan merhaba arkadaşlar;
An itibariyle sorunun giderildiği ve sunuculara giriş yapılabildiği görülmektedir. Yaşanan bu talihsiz aksaklıktan ötürü tüm camiadan bir kez daha özür dileriz, benzeri sorunların yaşanmamasını umuyoruz. Göstermiş olduğunuz sabır ve ilgi için hepinize teşekkürler.
İyi eğlenceler.
An itibariyle sorunun giderildiği ve sunuculara giriş yapılabildiği görülmektedir. Yaşanan bu talihsiz aksaklıktan ötürü tüm camiadan bir kez daha özür dileriz, benzeri sorunların yaşanmamasını umuyoruz. Göstermiş olduğunuz sabır ve ilgi için hepinize teşekkürler.
İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!