Atax lerin gerçek yüzü

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Atax lerin gerçek yüzü

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

kupluce yazdı:Hadi cok konusma isiniz anca laf git tirsak adamlarini topla da em ye gel madem bizi hep kesiyosunuz , biz sizi hic kesemiyoruz o zman korkmadan em atmaniz lazim ;)
Ya bu cocuk beni cok güldürüor ya :D lan konudan konuyya nie atlıyon sorulara cevap versene forum bebesi em falan dio ya :D bu cocuk harbiden beyinsiz beyin yokki bunda neredeki ?
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

NE OLDU SUSTUN COCUK SENİ BU KDARMIYDI BEBE GİBİ KONUSMAKLA OLMUOR BU İŞLER
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxleqend yazdı:
kupluce yazdı:Hadi cok konusma isiniz anca laf git tirsak adamlarini topla da em ye gel madem bizi hep kesiyosunuz , biz sizi hic kesemiyoruz o zman korkmadan em atmaniz lazim ;)
Ya bu cocuk beni cok güldürüor ya :D lan konudan konuyya nie atlıyon sorulara cevap versene forum bebesi em falan dio ya :D bu cocuk harbiden beyinsiz beyin yokki bunda neredeki ?
bu konuyu her zamanki gibi yatistirin ;) korku kotu bi sey heralde :)
konudan konuya atlamiyoruz sordgn sorular cevapsiz kalmaz kacacak biseyimiz yok cunku ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kupluce yazdı:
Efelerxleqend yazdı:
bu konuyu her zamanki gibi yatistirin ;) korku kotu bi sey heralde :)
konudan konuya atlamiyoruz sordgn sorular cevapsiz kalmaz kacacak biseyimiz yok cunku ;)
lan bebe soruyu soralı 20 dakka oldu hala cevap vercen ha gayret :D
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Hadi canim benim islerim var benim sen yaz yaz burda cuma gunu gelicem okur okur gulerim :)
Haftaya geldigimde karsimiza bi em lik kadro cikartin anlasmali em gibi olcak hep biz kesecez ama olsun car kasmam lazim ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kupluce yazdı:Hadi canim benim islerim var benim sen yaz yaz burda cuma gunu gelicem okur okur gulerim :)
Haftaya geldigimde karsimiza bi em lik kadro cikartin anlasmali em gibi olcak hep biz kesecez ama olsun car kasmam lazim ;)
zuahhaha kaç bakalım :D nüfus müdürü abine slm söle :D
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxleqend yazdı:
kupluce yazdı:Hadi canim benim islerim var benim sen yaz yaz burda cuma gunu gelicem okur okur gulerim :)
Dikkat et seni de nufusuna almasin :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Öncelikle Lodos Klanında Gördüğünüz 30 tane Efelerx isimli Kp çarı var+ 24 tane Efelerx ismini taşımayan kp çarı bulunmakta.Merak etme biz sizin kadar dönek değiliz.

Gelelim 9 akçe ye.Data demişsiniz güldürdünüz beni helal olsun.Data ayarlarıyla şuana kadar hiç oynamadım zaten bilgim de yok.Bildiğim bir şey var oda DATALARLA OYNAMAK SINIRSIZ BAN'dır.Hadi o zmn yönetim Fotoyu inceledi neden ban atmıyor.Oyuna Girişlerimde Data uyarısı verio mu kontrol etsinler.Farkettiniz mi siz Hidrayı merak ederken hidraya koşuştururken ben 1 ay sonra başkalarının görevi için gittim.Neden arz klanında kmse kadimi yapamazken bnm çarımda hem yeşil ve kadimin metaryelleri ve itemleri var.Satın aldın diyorsanız eğer buyrun satan gelsin foruma birşey yazsın.Beni tepedekiler biliyor.İlerde sizde öğrenirsiniz.

Ben oyuna geldim 1 ay sonra kasamın 2. bölümü full gözlüktü ve loncama dağıttım gözlükler bunun bir belirtisi.Herkese Leveline göre Alman Urban Yücelen set dizdim.49 level olanları Çift item ws seti dizdim.Ben oyuna geldikten sonra sorun bakayım Beyzade çarında kaç para gördü.Şifresi bnde var kendisi kuzenim.

Hadi onuda geçtim.Beyzade sancakta tek başına oynarken bir kişiye nasıl geçipte ''sancakta arkamda kimse yok savaş çıksa düşman olsalar tek başımayım adamlar bana dalınca ses çıkaramam sancakta tekim'' diyebilir.Aranızda kim var böyle tek bir kişiye böyle güvenecek.

Rowx lerle düşman olduk.Sebebi Çılgınturkx kendisi haysiyetsiz çıktı ve ben Rowlara karşı olan düşmanlığımdan utandım.Arz olmamın sebebi Rowx ler değil çünkü herkez bilir onlarda klan savaşına arzlarla geldi ve ben arzları bir avuç loncamla aldım.Evet bazı kp açı lodoslar ve arz klanın azlığı sebebiyle Arz klanına geçtim.Eğer düşmandan korksaydım emn olun Lodos klanında kalırdım.Çünkü Lodoslar daha fazla.

Gelelim Atax lere...Ben atax leri kestim bi kaç lodosla geldiler yine kestim.En son bütün lodosları topladılar geldiler.Ve bnm Atax lerimden korkum yok onlar bnm hayatımda gördüğüm en ezik lonca.Ben tılsıma girdim adamları toplamak için sebebi atax ler deil yanında gelen lodoslar.Yoksa ataxleri 15 adamımla gözüm kapalı keserim.3 adamımın 7 tanesini güle oynaya kesmesi bunun bir göstergesi zaten.

Gelelim Tılsıma...Tılsımdan kovuldunuz dediniz ben adamlarımı tılsımdan almaya gittiğimde bana herkez pm attı mısır önünde toplandı Tılsım sunucusu ve bana dedikleri işte bunlar;
''Sen gittiğinden beri tılsımın tadı tuzu kaçtı.Alparslan vardı kmse yine sesini çıkartamıyordu ama oda fazla online değildi.Sen gittin Kurtreis Tılsımı sahiplenmeye çalışıyor.Masumprens tılsım üzerinde baskı oluşturuyor.Bunların sesini bir sen kesiyordun.Gel Tılsım a buna izin verme dediler.''

Gelelim burası Tılsım değil burası sancak diyenlere...Evet burası son sunucu(ankayı saynıyorum orası plusa özel).Evet en ezik sunucu.İtem ararsın bulamassın.İtemde Madende sabit bir fiyat yoktur.Kimse itemden ve ws den anlamıyor(bunun göstergesi Tılsımdan gelen birinin bütün sunucuda ws diyenleri al aşağı etmesi.)Sunucunun ne itemi var ne parası.

Sizlerin hayal ettiklerinizi ben hiç hayal etmeden yaşadım.Benim hayallerimi siz hayal bile edemessiniz.

Efelerxreis
En son Efelerxreis tarafından 01 Mar 2010 11:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kupluce yazdı:
Efelerxleqend yazdı:
Dikkat et seni de nufusuna almasin :D
Bişe alır ama nüfusa alamıycağı kesin ;)
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

evt Efelerxleqend ve Efelerxbeyazde güle güle kestilk bazıları yer altına kaçt ama neyse bunlaır biz burda konusmalım sonra suçlu biz oluoz ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön