Umut, Çaresiz Belirsizlikle ve Yaptıklarımız?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetti2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bedrin Aslanları

Umut, Çaresiz Belirsizlikle ve Yaptıklarımız?

Mesaj gönderen mehmetti2 »

Merhaba Değerli arkadaşlarım,
Sizden ricam bu konuyu her zaman olduğu gibi trolleme yada sabote etmeye çalışmamanız.Zaten yazdıklarımın ardından yönetiminde konuyu açıkta tutacağı muamma.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki betadan bu yana oyuncusu olduğum İKV için uzun bir dönemdir sabırla oyuna girerek, foruma girerek hala can vermeye çalışıyordum. Günde 7-8 defa foruma girip acaba bir haber var mı acaba atladığımız birşey mi var? gibi sorularla beklentilerimi sürdürürken bundan 1 hafta önce TTNET'e mail atarak İKV ve Geleceği ile ilgili bir takım sorular sordum. Acemiliğimi bağışlayın ekran görüntüsü alıp burada paylaşmak isterdim doğrusu.Fakat almadım.
Mesajımın içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse;
-Samimi bir dille başlayıp "Nereye gidiyor bu oyun?" dercesine derdimi anlattım. Yaklaşık 2 yıldır beklentideyiz bir eklenti yada bir duyuru yada eskisi gibi bir sızıntı yok mu? Bir arkadaş topluluğuna dahil olduğumu ve bu grubun daha fazla sabrının dayanmayacağını açıkladım.
Mesajı bu kadar samimi yazmama rağmen açıkçası çok beklentim yoktu. Ve eğitimim sebebiyle Eskişehir'de bulunduğumdan dolayı yoğunluğumdan unutmuştum. Taki bugün(18.08.15) 444 0 375 beni arayana kadar. Aslına bakarsanız samimi olmak gerekirse evimin interneti yada kapattırdığım telefon hattıyla alakalıdır diye açmayacaktım normalde açmıyorum kampanya haberleri için arıyorlar diye.

Ve uzatmadan birşey daha ekleyeyim.
-Bazı arkadaşlarımızın açtığı konular
-Devamında ileri gelen araştırma konuları
-Farklı kaynaklı aldığım duyumlar derken aslına bakarsanız artık İKV'ye bir yeniliğin geleceğini düşünüyordum.

Herkesten farklı olarak şöyle düşündüm;
Tamam bu bir online oyun olabilir ama farkettiyseniz -yapımcı yada yazar diye hitap etmek istiyorum şuan- yazar bizi resmen hikayenin içinde evirip çevirip resmen Sherlock Holmes yaptı. Ve merakı olan kişiler oyunda motifleri hikayeleri incelemeye başladı. Velhasıl bende dedim ki bizi bir yere sürüklemeye çalışıyorlar ve bu yenilik hala gelmediyse demek oluyor ki keşfedilmesi gerek birşeyler var. Örn:39 zamanı çıktığında ilk zamanlar reçete ve efsunlu item düşüremiyorduk ve sonradan açılmıştı ve ilk Alman Modeli 39 sv erkek savaşçı zırh reçetini ben düşürmüştüm ve o günün şartında 2m işçilik alarak onlarca zırh üretmiştim. Acaba dedim yine aynı mevzu mu var. Bir şey mi bekleniyor. Mesela çemberlitaşda uzun bir süre elektrik buz ondan daha önce max hasarlı savaşçılarla gittiğimiz aylar oldu.-bu ayrıntıyı burda noktalıyorum-Canınızı çok sıkmadan ve zayıf olan sözel zekamdan ötürü konunun ucunu kaçırmak korkumdan dolayı telefon mevzusuna dönüyorum.

Ve açtım telefonu!
Bir takım başvuru numaralarının tekrarının ve başvuruyu gerçekten benim yapıp yapmadığımla ilgili bir sorgunun ardından telefondaki arkadaşımız konuya geldi,

-Mehmet Bey İstanbul Kıyamet Vakti online oyunu ile ilgili başvurunuz tarafımıza ulaşmış olup değerlendirilmesinin ardından size geri dönüş yapmış bulunmaktayız. Eğer sizde müsaitseniz bilgi vermek isterim. dedi (ve heyecanlandığımı itiraf etmeliyim.)
+Tabi. dedim heyecanımı belli etmeden.
-Mehmet Bey sormuş olduğunuz sorular kapsamında size bir takım bilgiler vermem gerekiyor.
+Buyrun?
-Mehmet Bey, Yenilik gelecek mi? İKV nin geleceğinde bir eklenti, genişleme yada tüm bunların aksine acaba oyun kapanacak mı? sorunuz tam olarak buydu değil mi?(eksik yazdığım şeyler olabilir kb.
+Evet, oyun içinde yada forum aracılığıyla GM vb. yetkilere sahip yetkili ağızlardan bizi tatmin edici bir açıklama alamadığımız için asıl yetkili olan oyunun güncel sahibi TTNET e sormak istedim yanlışlık varmı bunda?
-Mehmet Bey aslında tüm bunların bir cevabı olmasına karşın, Oyun yetkililerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda Genişleme paketi ve eklenti paketi gelene kadar Etkinlikler yaparak oyunu canlı tutmaya çalıştıklarını belirttiler. Ve eklemem gereken şu ki: Yenilikle ilgili yetkililerin kesinlikle üst düzey gizlilik çerçevesinde paylaşmadıklarını söylemeliyim.
+Yani GM e sor söylemesin şirkete sor söylemesin biz bu oyunu neden oynuyoruz o zaman 9 senedir bu oyunun oyuncusuyum derdim neydi 2 sene boyunca boşlukta beklemek mi?
-Söylediğim gibi herhangi bir açıklama yapamıyoruz.
+Bakın anlamak istediğim şu yenilik gelecek mi? Gelmeyecek mi? Gelmeyecekse bırakacağım...
-...
+Tekrar etmeli miyim? Size saçma geliyor olabilir. Ama bir online oyun kullanıcısı olarak bunu bilmemiz lazım.
-Söz konusu yenilik paketleri var.
+Birden fazla yani?
-Bakın verilen bilgiler doğrultusunda konuşuyoruz.
+Bırakalım mı o zaman yani?
-Yetkililer bu paketleri size forumlar siteler ve reklamlar yoluyla zaten açıklayabildikleri için paylaşım onlara ait. Ve böyle birşeyin açıklanması için ilk önce canlı olarak bir hali hazırda pakete ihtiyaçları var. Size açıkladıklarında bunu açıklamaya yakın bir tarihtede devreye sokmaları gerekiyor. O yüzden canlı örneği olmayan bir şey üzerinde açıklama yapmak doğru değil.
(burdan anladığım ve öğrendiğim kadarıyla paket var, birden fazla fakat tamamlama aşaması bilinmiyor.)

+Peki teşekkür ederim. İyi günler.
-Gerekli uyarıları ilgili birimimize göndermiştik zaten. Bundan sonraki açıklamalar muhtemelen ekip tarafından yapılır.Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler iyi günler dileriz Mehmet Bey.

Evet belki bu paylaşımım kaldırılır belki kaldırılmaz bilemem. Ama bu saatten sonra 1. ağız TTNET inde konuya ilişkin açıklamasını öğrenmiş oldu-m-nuz. Konuşmalar 100 de 100 değil ama 100 de 99 birebir yazdım. Yani şu olmasın : Bu kadar samimi ve kabaca konuşarak ciddiye mi aldılar seni olmasın. Sizde mail atarak direk telefon görüşmesi yoluyla bilgi alabilirsiniz. Sonuçta hepimiz müşteriyiz.

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Umut, Çaresiz Belirsizlikle ve Yaptıklarımız?

Mesaj gönderen Sora »

Paylaşımın için ve oyundan sıkılıp foruma girip sürekli aynı şeyi yazan kişilerden olmadığın için teşekkürler.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
erdemm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Unutulmayanlar

Mesaj gönderen erdemm »

oyun zaten en gec 7 8 ay sonra güncelleme alcak merak etmeyin
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

15 Aralık'ı bekleyin 8-)
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Oyun güncelleme alıcak bundan emin olabiliriz. 1 konu daha açılmıştı mail atılmıştı bir yöneticiye ve 2 genişleme paketi olduğunu belirtmiş olup GameX te yayınlanacağı söylendi. İnşallah doğrudur. Bekleyip görelim bakalım..
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Herşeyin hayırlısı kafanızı yormayin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Hepsini okudum fakat madem bilgi vermiceklerse ne diye arııyorkı anlamsız bence şöylede düşünen olabilir emeğimiz vsr var gercekten ama umursicaklarını sanmam ahmet gider mehmet gelir olay bu bence onlar icin
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
mehmetti2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Bedrin Aslanları

Mesaj gönderen mehmetti2 »

Bende bilmiyorum fakat en azından ciddiye alıp dönmeleri güzel birşey diye düşünüyorum.
@Kabile
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Hayal gücün güzelmiş güle güle kullan adamlar yeni oyunlamı ilgilenir yoksa dandik bu oyunlamı?Sizin ferrariniz ve tofaşınız olsa hangisiyle ilgilenirsiniz boş yorumlarda bulunmayın bende sana aldığım bilgiyi söyleyeyim oyun kapanıyor biz sağ oyun selamet : )

Aradan 1 yıl geçince selam yazan adamlarmı yenilik getirecek?yoksa fuarı geçtim bir buluşmaya dahi tenezzül etmeyen dandik bu kadromu anlayın artık anlayın herkes anladı kimse sallamıyor bu kıytırık oyunu bu oyun kendini kendini yedi bitirdi güzel anılarmız oldu eyvallah vessalamm..
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

kordugum yazdı:Hayal gücün güzelmiş güle güle kullan adamlar yeni oyunlamı ilgilenir yoksa dandik bu oyunlamı?Sizin ferrariniz ve tofaşınız olsa hangisiyle ilgilenirsiniz boş yorumlarda bulunmayın bende sana aldığım bilgiyi söyleyeyim oyun kapanıyor biz sağ oyun selamet : )

Aradan 1 yıl geçince selam yazan adamlarmı yenilik getirecek?yoksa fuarı geçtim bir buluşmaya dahi tenezzül etmeyen dandik bu kadromu anlayın artık anlayın herkes anladı kimse sallamıyor bu kıytırık oyunu bu oyun kendini kendini yedi bitirdi güzel anılarmız oldu eyvallah vessalamm..
Hayırlısı ise kapansın ama bu moda oldu heralde yazının sonuna hadi eyvallah demek herkes bunu yapiyor:)
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön