Atax lerin gerçek yüzü

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Atax lerin gerçek yüzü

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

SanCakTR17 yazdı:Anlamadın galiba ordaki kırmızı yazıyı oku.Dediğin lafa bak ''hepiniz sonradan yetmeler'' sen sunucuya geleli kaç gün oldu :D :D :D :D
Bi dakka simdi sunucuya sonradan gelsem ne yazar gelmesen ne yazar sizin bölgeden yazdıgınızı 10 yasındaki cocuk yazmıor la :D az bi kendize bakın yas sınırım yanılmıorsam 18 yazmısnız bn adım gibi biliorum o loncada 18 yas altı nerden baksan 10 15 kişi var :D:D coluk cocugu toplamıs lonca acmıslar :D ama olsun sen devam et hayali efeleri kes :D efe kesioruz die bölgeden bağaran bi bebe ile konustugumu unutmusum :D
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxleqend yazdı:
furkangur yazdı:istedigin kadar gül buna sadece gülüyor olman senin acizligini belirtir sana ne desem tınlamıyacaksın nasılsa o yuzden susmak en iyisi tartısmaya gerek bile yok
la bebe az bak bna :D Lan bu oyun lan oyun :D cok kaptırma kendini sen :D atalar realde tatmin olamamış bebeler oyunda ahkam kesiolar :D kendine gel :D böle bişe varmı lan bak bi bölgeden böyle yazıorlan D::D:D bütün lonca toplandık handada oturuoruz :D bölgeden erman flan böle yazıo BİRAZ EFE KESİORUZ :D ortada efe yok bişe yok D::D:D bnlar olmayan efeleri kesiolar :D vay be :D biz buna bölge bebesi dioruz kısacası :D normalde yapamadklarını hayali olarak bölgeye taşıolar :D

Itiraf :D toplandik Handan da oturuyoruz :)) Kim toplatti sizi oraya onu da soyle ;)
Ayrica reel konusunu gec aslanim Aksemseddin denen velet te bolgeden boyle seyler soyledi Vahit abi kimlik numarasini isteyince Asena gibi kivirdi :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kupluce yazdı:
Efelerxleqend yazdı:haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio :D 4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz :D:D:D:D o günden sonra ne kdar bebe oldugnuzu anladım zaten lodosta ne kdar bebe varsa toplamışlar kale basmaya gelmişler :D olmayan efeleri kesiorsunuz hayal dünyasında yasıorsunuz :D bebenin teki var oyunda ismi line mdir nedir cocuk cocuk konusuordu bölgeden efelerxreis 2 attı sesi solugu kesildi :D zmanla sizde susmayı öğrenceksiniz

Bebe dedigin Line 33 yasinda Ataxogeday sor kim oldugunu soylesinler sana bos konusma ;)
Reisinizin kestik dedigi foto da bile sadece Zeybek olu foto da bile kanitliyamiyosunuz ( montajli foto ayrica ) sizin sozunuze kim inanir bre ahmak :)
Lİne denilen cocuk 33 yasındaysa :D:D onu yetiştiren babası kendini camdan aşağı atsın yada arabanın altına flan atsın :D:D Cocuk plus almıs sevinmiş bölgeden laf atıo D::D efelerxreis 2 attı chara sustu o günü :D:D:
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kupluce yazdı:
Efelerxleqend yazdı:
furkangur yazdı:istedigin kadar gül buna sadece gülüyor olman senin acizligini belirtir sana ne desem tınlamıyacaksın nasılsa o yuzden susmak en iyisi tartısmaya gerek bile yok
la bebe az bak bna :D Lan bu oyun lan oyun :D cok kaptırma kendini sen :D atalar realde tatmin olamamış bebeler oyunda ahkam kesiolar :D kendine gel :D böle bişe varmı lan bak bi bölgeden böyle yazıorlan D::D:D bütün lonca toplandık handada oturuoruz :D bölgeden erman flan böle yazıo BİRAZ EFE KESİORUZ :D ortada efe yok bişe yok D::D:D bnlar olmayan efeleri kesiolar :D vay be :D biz buna bölge bebesi dioruz kısacası :D normalde yapamadklarını hayali olarak bölgeye taşıolar :D

Itiraf :D toplandik Handan da oturuyoruz :)) Kim toplatti sizi oraya onu da soyle ;)
Ayrica reel konusunu gec aslanim Aksemseddin denen velet te bolgeden boyle seyler soyledi Vahit abi kimlik numarasini isteyince Asena gibi kivirdi :D
Vahit abin kim senin lan d:D:D:D kimlik numarsı flan hayıdır nüfusamı alcakmıs D:D: gelsin ben vereyim :D bulsun beni allahını severse gelsin kastamonu
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxleqend yazdı:
SanCakTR17 yazdı:Anlamadın galiba ordaki kırmızı yazıyı oku.Dediğin lafa bak ''hepiniz sonradan yetmeler'' sen sunucuya geleli kaç gün oldu :D :D :D :D
Bi dakka simdi sunucuya sonradan gelsem ne yazar gelmesen ne yazar sizin bölgeden yazdıgınızı 10 yasındaki cocuk yazmıor la :D az bi kendize bakın yas sınırım yanılmıorsam 18 yazmısnız bn adım gibi biliorum o loncada 18 yas altı nerden baksan 10 15 kişi var :D:D coluk cocugu toplamıs lonca acmıslar :D ama olsun sen devam et hayali efeleri kes :D efe kesioruz die bölgeden bağaran bi bebe ile konustugumu unutmusum :D
Biz dusmanin adam olanini severiz dusmanliginiz varsa adam gibi :) oyun burasi iftira atmaya gerek yok loncamizda 18 alti 10 15 kisi varmis :D Battikca batiyosunuz yazik
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio :D 4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz :D:D:D:D o günden sonra ne kdar bebe oldugnuzu anladım zaten lodosta ne kdar bebe varsa toplamışlar kale basmaya gelmişler :D olmayan efeleri kesiorsunuz hayal dünyasında yasıorsunuz :D bebenin teki var oyunda ismi line mdir nedir cocuk cocuk konusuordu bölgeden efelerxreis 2 attı sesi solugu kesildi :D zmanla sizde susmayı öğrenceksiniz
Bi dakka simdi sunucuya sonradan gelsem ne yazar gelmesen ne yazar] sizin bölgeden yazdıgınızı 10 yasındaki cocuk yazmıor la :D az bi kendize bakın yas sınırım yanılmıorsam 18 yazmısnız bn adım gibi biliorum o loncada 18 yas altı nerden baksan 10 15 kişi var :D:D coluk cocugu toplamıs lonca acmıslar :D ama olsun sen devam et hayali efeleri kes :D efe kesioruz die bölgeden bağaran bi bebe ile konustugumu unutmusum :D

Kendinle çelişiyorsun.İlk mesajda sonradan yetme bebeler dedin.Şimdi Sunucuya ne zaman gelindiğinin önemi yok diyorsun. :D
En son SanCakTR17 tarafından 01 Mar 2010 10:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kupluce yazdı:
Efelerxleqend yazdı:
Biz dusmanin adam olanini severiz dusmanliginiz varsa adam gibi :) oyun burasi iftira atmaya gerek yok loncamizda 18 alti 10 15 kisi varmis :D Battikca batiyosunuz yazik
Yazdıklarını kendin mantıklı buluorsan sorun yok kardeş :D sen su soruma cevap ver bi olmayan efeleri nasıl kestiniz la :D bizden baska efelerde var sanırım serverde ;)
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxleqend yazdı:
kupluce yazdı:
Efelerxleqend yazdı:haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio :D 4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz :D:D:D:D o günden sonra ne kdar bebe oldugnuzu anladım zaten lodosta ne kdar bebe varsa toplamışlar kale basmaya gelmişler :D olmayan efeleri kesiorsunuz hayal dünyasında yasıorsunuz :D bebenin teki var oyunda ismi line mdir nedir cocuk cocuk konusuordu bölgeden efelerxreis 2 attı sesi solugu kesildi :D zmanla sizde susmayı öğrenceksiniz

Bebe dedigin Line 33 yasinda Ataxogeday sor kim oldugunu soylesinler sana bos konusma ;)
Reisinizin kestik dedigi foto da bile sadece Zeybek olu foto da bile kanitliyamiyosunuz ( montajli foto ayrica ) sizin sozunuze kim inanir bre ahmak :)
Lİne denilen cocuk 33 yasındaysa :D:D onu yetiştiren babası kendini camdan aşağı atsın yada arabanın altına flan atsın :D:D Cocuk plus almıs sevinmiş bölgeden laf atıo D::D efelerxreis 2 attı chara sustu o günü :D:D:
Agzini topla velet @ Vahit abninin babasi vefat etti
ADAM OLUN SADECE cok bisey istemiyoruz taklit yapin hic olmazsa
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kupluce yazdı:
Efelerxleqend yazdı:
kupluce yazdı:

Agzini topla velet @ Vahit abninin babasi vefat etti
ADAM OLUN SADECE cok bisey istemiyoruz taklit yapin hic olmazsa
Lan banane milletin babasından lan ne karıştırıosun milletin babasını ozman cocuk gibi milletin ismini verme burda bana :D yok efendim kimlik numarsı adrese gelmeler :D akşem cok korkak ya :D vahit bey nüfus müdürü sanırsam .. xD
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Hadi cok konusma isiniz anca laf git tirsak adamlarini topla da em ye gel madem bizi hep kesiyosunuz , biz sizi hic kesemiyoruz o zman korkmadan em atmaniz lazim ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön