Merhabalar.
Eskiden kabadayi moduna girenlerin bos amacsiz insan toplulugu olarak gorurdum .
Gafari kes kes kes ustumu dizdim , sirada tilsim uretmek vardi xenotinim kas kas kas tilsim uretim
ya gafari kesme isi bitti ya xeno dusurme isi hep ayni çark donuyor duruyordu.
Uret uret ustunu diz diz .2 dk arzlarla kapis sonra ya gafara cagirirlar ya saate .
Birgun farkli bir karakter actim meteor lodos sancakta ezik savasimla kabadayina girip oturdumm.
hic bir sucum olmadigi halde bana deneme atanlar , tesla kurup y2 ile kesip pardon diyenler , cember acanlar .
Durup duruken ezik karakter oldugum icin full savasxilarin zulmu.
O an dedim burasi ne boyle.
full karakterimle moda girdigimde o beni kesenleri kestigimde. Verilen cevaplar.
Derdin ne?
Kaşintinmi var?
Sorun ne?
Bazilari ise sen bekle sana mod yasak , sen bekle bidaha modz giremiceksin gibi sozler .
o laf diyenler en az 4 karakterle farkli farkli lonczlarz gir is sekilde dalanlarda oldu .kesilince klana hirsiz yazanlarda oldu, .
1 lw carla da sovenlerde oldu.
O gun bir yemin ettim .bir tane ezik karakterli oyunculara dalanlara, haksiz yere durup duruken saldirip sonra neden sorusuna zevk yazanlara, ve en onemlisi siralamada 2. Ve ya 3. 4. 5.Siraya girmis suten cikmis ak kasik gozukupte farkli karakterlerle her turlu halti yiyen , saate xenotinim sirasini bozan insanlara baski yapanlari rahat birakmayacagima yemin etmistim. Hala oyunu ozluyorum . Islerimin yogunlugundan oyunu birakmistim.
Ama benim bu dusuncelerimi tasiyan dayioglum Kabre Sigmaz loncasini kuran YORUKOGLU ve sevdigim arkadasim Gecmisinxintikami karakterli maho var.
Bana bazen is yerime gelip konsuyoruz. Kesilnce hirsiz yazip loncayi kirletmeye calissnlar oluyor diyorlar bana. .kesilince camur , fisleme gibi yolara giren arkadsslar sozum size ASLANLAR HIKAYE YAZMADIKCA , AVCILARIN HIKAYELERINI DINLEMEK ZORUNDA KALIRLAR. Aslan olun kendi hikyenizi yazin .baskalarinin hikayelerine burnuzuz sokup camur atmayin.
Iyi oyunlar arkadaslar.
Kabadayi modu neden var?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King RDM
Re: Kabadayi modu neden var?
taner biz sizi biliyoruz sizlerde beni boşver okullar acilana kadar ailesinin avutamadigini biz avutacaz yapcak bişey yok
İlledesen NediyonLaNsen
İlledesen NediyonLaNsen