Atax lerin gerçek yüzü
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Atax lerin gerçek yüzü
Babi alide ne kdar cocuk oldugunuzu herkes bilior adam beni tek görüyor dalamıor korkudan ataxerman bebesinden bahsediyorum sonra sıfasına pm atıo adam oyuna girio öyle dalıor
reis ne beklioruz bu bebelerden anlamıorum 
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Buna ancak gülerim...Efelerxleqend yazdı:haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz
:D:D:D o günden sonra ne kdar bebe oldugnuzu anladım zaten lodosta ne kdar bebe varsa toplamışlar kale basmaya gelmişler
olmayan efeleri kesiorsunuz hayal dünyasında yasıorsunuz
bebenin teki var oyunda ismi line mdir nedir cocuk cocuk konusuordu bölgeden efelerxreis 2 attı sesi solugu kesildi
zmanla sizde susmayı öğrenceksiniz
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Atax ler saygıyı hak eden loncadır bosuna kirletmeye calısmayın iclerinde bircok degerli insan var
Fakat akce meselesine gelince fotoya dikkat etmenizi oneririm akcesi 0 gosteriyo sıfırın bir kosesi silik bilmem farkındamısınız
Fakat akce meselesine gelince fotoya dikkat etmenizi oneririm akcesi 0 gosteriyo sıfırın bir kosesi silik bilmem farkındamısınız
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
-
- İri Fare Avcısı
SanCakTR17 yazdı:Buna ancak gülerim...Efelerxleqend yazdı:haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz
:D:D:D o günden sonra ne kdar bebe oldugnuzu anladım zaten lodosta ne kdar bebe varsa toplamışlar kale basmaya gelmişler
bebenin teki var oyunda ismi line mdir nedir cocuk cocuk konusuordu bölgeden efelerxreis 2 attı sesi solugu kesildi
![]()
![]()
-
- İri Fare Avcısı
ataxler saygıyı hak ediofurkangur yazdı:Atax ler saygıyı hak eden loncadır bosuna kirletmeye calısmayın iclerinde bircok degerli insan var
istedigin kadar gül buna sadece gülüyor olman senin acizligini belirtir sana ne desem tınlamıyacaksın nasılsa o yuzden susmak en iyisi tartısmaya gerek bile yok
Sancaktan
-
- İri Fare Avcısı
SanCakTR17 yazdı:Buna ancak gülerim...Efelerxleqend yazdı:haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz
![]()
![]()
anladım zaten cevap bulamıynca
-
- İri Fare Avcısı
la bebe az bak bnafurkangur yazdı:istedigin kadar gül buna sadece gülüyor olman senin acizligini belirtir sana ne desem tınlamıyacaksın nasılsa o yuzden susmak en iyisi tartısmaya gerek bile yok
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Anlamadın galiba ordaki kırmızı yazıyı oku.Dediğin lafa bak ''hepiniz sonradan yetmeler'' sen sunucuya geleli kaç gün oldu
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Efelerxleqend yazdı:haha koptum su cevapları yazan bebelere o fotoda babi aliye giremiordu atax eziqleri geldikleri gibi yeri boyluolardı sonradan klandan meteor destek meteor yardım die bebe gibi ağladıklarını herkes bilio4 tane sıfaları var orda 3 yiyo alayı hard bebesiniz hepiniz sonradan yetmeler anca bölgeden ötersiniz geçen handanın orda otutuoruz ataxbebeleri bölgeden böyle yazıolar Biraz eve ezioruz
Bebe dedigin Line 33 yasinda Ataxogeday sor kim oldugunu soylesinler sana bos konusma
Reisinizin kestik dedigi foto da bile sadece Zeybek olu foto da bile kanitliyamiyosunuz ( montajli foto ayrica ) sizin sozunuze kim inanir bre ahmak
AteşSalih -- TERBİYECİ