17 Ağustos 1999 SENİDE UNUTMADIK ! TAM 16 yıl oldu DEPREM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YÜREĞİ YİNE KANIYAN AİLELERE SABIR DİLİYORUM ALLAH'IM SEN MÜSLÜMANLARI KORU TÜRK'Ü KORU UZUN ÖMÜRLER VER HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLE .
Bizi birbirimize kenetleyen ve bizleri birbirimizden ayırmayan bağ inanç bağıdır. Doğudan olsun, batıdan olsun ülke genelinde bizlerin yanında olan ve acımızı paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.
Yeniden bu tür felaketlerin yaşanmamasını Rabbimizden niyaz ederek milletimize başsağlığı diliyorum MURAT KEÇELİ
17 Ağustos 1999
- murathanbey1453
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King Rdm
- murathanbey1453
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The King Rdm
Re: 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi Duyuru
murathanbey1453 yazdı: 17 Ağustos 1999 SENİDE UNUTMADIK ! TAM 16 yıl oldu DEPREM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YÜREĞİ YİNE KANIYAN AİLELERE SABIR DİLİYORUM ALLAH'IM SEN MÜSLÜMANLARI KORU TÜRK'Ü KORU UZUN ÖMÜRLER VER HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLE .
Bizi birbirimize kenetleyen ve bizleri birbirimizden ayırmayan bağ inanç bağıdır. Doğudan olsun, batıdan olsun ülke genelinde bizlerin yanında olan ve acımızı paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.
Yeniden bu tür felaketlerin yaşanmamasını Rabbimizden niyaz ederek milletimize başsağlığı diliyorum MURAT KEÇELİ
Re: 17 Ağustos 1999
:arrow:
murathanbey1453 yazdı: DEPREM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YÜREĞİ YİNE KANIYAN AİLELERE SABIR DİLİYORUM
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kabile
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kabile
Re: 17 Ağustos 1999
Allah rahmet eylesin geriye kalanlarada sabır versin
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?