İstanbul'un Mezarına - Bölüm 2
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul'un Mezarına - Bölüm 2
Konularına klima koy ferah ferah okuyalım krdeş
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
O dönemde dağıtım yapılan bir çok gazete vardı. Savaş yoktu denilebilir o zamanlarSeven yazdı:Yazıyı baştan sona okudum çok güzel ve insanı şüphelendiren şeyler var.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Her olayın altından Arzın Çocukları çıkıyor bu olaya gerçekten şaşırdım.
Diğer olayda şu 3 Lvl görevde savaş bizi lodos muhafızyla konuşun diye bir görev vermişti. Sanırım savaş savaşçı olmak istiyordu ve lodoslara başvurmuştu. Ama görüşmelere çağırmamışlardı. Savaş görüşmelere neden çağırılmadığını cesaret edip soramıyordu ve bizden sormamızı rica ediyordu. Tereddütte kaldığım bir konu var savaş diyor ki sormaya cesaret edemedim ama lodos muhafızı diyor ki;
.... Lakin seçmelere daha var Bunu ona da en az dört kez söyledim
Bu konu halime teyzeye kadar gider ve Hiç hoş karşılamaz.
Asıl meseleye geleyim. Sizce Savaş Gazete dağıtımı yapan biri olabilir mi ? Savaş bir yerde yalan söylüyordu ama nerede bunu çözemedim. Bu adam başta cesaret edemediğini söylüyor fakat Muhafızlar onun kendisine 4 kez seçmelere daha var demişler. Savaş bana göre şüpheli biri Arzın çocuklarına destek veren bir üyeBizi bilerek Lodos klan ile konuşturdu çünkü arzın çocuklarını bilmelerine gerek yoktu nede olsa sonradan öğrenecekler diyerek.
Gazete olayına gelince İstihbarat komutanının oradaki gazeteyide bana göre savaş yayınlayıp verdi. Çünkü gazete Arzın çocukları gazetesiydi. O resime ışık ekleyince biraz okunan bir şeyler var ama net değil genede okunur bir şeyler var. Resimi bilgisayara indirip biraz büyütmek gerekli okumak için.
Konu biraz farklı bir boyuta gitse de saçma gelse de bana şüpheli geldi bu olay savaşın gazete dağıtmadığını biliyorum fakat arzlara çalışıyor gibime geliyor bu adam.
Bu arada saklı ırkların iç kısmıyla harita yapılması ilginç geldi ama görüntü hoş![]()
Bu benim şahsıma ait bir düşüncedir. Bu olayı açıklayacak birisi varsa güzel bir dil ile yazabilir.
Emeğine sağlık kardeşim. Devamını merakla bekliyorum.
Ayriyeten Karabasan'ların altına baktığınız da Arz'ın Çocukları'na ait bir delil yok. Sadece Lodos Klanı ve onun gibi saklı tür düşmanlarının resimleri var. Kimisi isteyerek katlediyor kimisi de istemeden. Sonuçta biz birer neferiz ve görevleri yerine getiriyoruz. Onun haricinde geriye kalan her şey Arzuhalci, Domuz, İstihbarat Komutanı gibi kişilerin elinde
Tüm güzel yorumlarınız için de teşekkür ederim. Gözden kaçırdığım bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz. Görüşlere daima açığım.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı

Umarım hoşunuza gider -8 derecede çalışıyorkordugum yazdı:Konularına klima koy ferah ferah okuyalım krdeş
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Kisless kültü uyandı sözü oyunda veya tarihçede bir yerdemi geçiyor ? Pek anlayamadım.HollyShit yazdı:
Umarım hoşunuza gider -8 derecede çalışıyorkordugum yazdı:Konularına klima koy ferah ferah okuyalım krdeş.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
+1mstfmrt yazdı:güzel görünüyor ama çok uzun bemalesef okuyamayacağım ama emeğine sağlık
Oku okumak kötü birşey değil. Okuduğun şeyin uzun vea kısa olmasıda önemli değil.mstfmrt yazdı:güzel görünüyor ama çok uzun bemalesef okuyamayacağım ama emeğine sağlık
Konularım
- BiliyorMuydunuz
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Bad Gunz
Gaffar Bey'in zamanında gönlünü Handan Hanım'a kaptırdığı ve İsmet Bey'in Handan Hanım'a olan düşmanlığından dolayı, İsmet Bey'i kendine düşman olarak gördüğünğünü biliyor muydunuz 

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
okumak kötü demiyor uzun olduğu için okurken sıkılacagini söylüyor ki okumak insana zevk verince güzel sıkarsa ne anlamı olacakSora yazdı:Oku okumak kötü birşey değil. Okuduğun şeyin uzun vea kısa olmasıda önemli değil.mstfmrt yazdı:güzel görünüyor ama çok uzun bemalesef okuyamayacağım ama emeğine sağlık

Tiktaklar görevinde de bizim karakterimiz sürekli kafasında garip sesler (saatin tiktak sesleri - oyun müziği olarak merana girerken de çalıyor ya da ben de erge maruz kaldım
) duyduğunu söylüyor ben aslında hep Tangriss geçişinden karakterler erg yüzünden delirip geçemez diye düşünmüştüm ama Kisless gerçekten Erg'den korunmak için o kapıyı bulunduruyorsa o başka
Savaş aslında bunu söylemeye cesaret edebiliyor ama kabul edilmemiş bu yüzden bizi araya sokarak bir referans gibi kullanmayı amaçlamış olabilir büyütülecek bir şey değil.HollyShit yazdı:O dönemde dağıtım yapılan bir çok gazete vardı. Savaş yoktu denilebilir o zamanlarSeven yazdı:Yazıyı baştan sona okudum çok güzel ve insanı şüphelendiren şeyler var.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Her olayın altından Arzın Çocukları çıkıyor bu olaya gerçekten şaşırdım.
Diğer olayda şu 3 Lvl görevde savaş bizi lodos muhafızyla konuşun diye bir görev vermişti. Sanırım savaş savaşçı olmak istiyordu ve lodoslara başvurmuştu. Ama görüşmelere çağırmamışlardı. Savaş görüşmelere neden çağırılmadığını cesaret edip soramıyordu ve bizden sormamızı rica ediyordu. Tereddütte kaldığım bir konu var savaş diyor ki sormaya cesaret edemedim ama lodos muhafızı diyor ki;
.... Lakin seçmelere daha var Bunu ona da en az dört kez söyledim
Bu konu halime teyzeye kadar gider ve Hiç hoş karşılamaz.
Asıl meseleye geleyim. Sizce Savaş Gazete dağıtımı yapan biri olabilir mi ? Savaş bir yerde yalan söylüyordu ama nerede bunu çözemedim. Bu adam başta cesaret edemediğini söylüyor fakat Muhafızlar onun kendisine 4 kez seçmelere daha var demişler. Savaş bana göre şüpheli biri Arzın çocuklarına destek veren bir üyeBizi bilerek Lodos klan ile konuşturdu çünkü arzın çocuklarını bilmelerine gerek yoktu nede olsa sonradan öğrenecekler diyerek.
Gazete olayına gelince İstihbarat komutanının oradaki gazeteyide bana göre savaş yayınlayıp verdi. Çünkü gazete Arzın çocukları gazetesiydi. O resime ışık ekleyince biraz okunan bir şeyler var ama net değil genede okunur bir şeyler var. Resimi bilgisayara indirip biraz büyütmek gerekli okumak için.
Konu biraz farklı bir boyuta gitse de saçma gelse de bana şüpheli geldi bu olay savaşın gazete dağıtmadığını biliyorum fakat arzlara çalışıyor gibime geliyor bu adam.
Bu arada saklı ırkların iç kısmıyla harita yapılması ilginç geldi ama görüntü hoş![]()
Bu benim şahsıma ait bir düşüncedir. Bu olayı açıklayacak birisi varsa güzel bir dil ile yazabilir.
Emeğine sağlık kardeşim. Devamını merakla bekliyorum.. Arz'ın Çocukları, kıyametin iblisleriyle dost olunabileceğini, onlarla anlaşmalara varılabileceğini söylüyordu. İsmet Bey ise bunun tam tersine bütün hepsinin öldürülmesi gerektiğini ve başlarına büyük bir bela açacağını söylüyordu. Savaş'lık bir durum yok açıkçası oyunda. O sadece öylesine koyulmuş bir karakter.
Ayriyeten Karabasan'ların altına baktığınız da Arz'ın Çocukları'na ait bir delil yok. Sadece Lodos Klanı ve onun gibi saklı tür düşmanlarının resimleri var. Kimisi isteyerek katlediyor kimisi de istemeden. Sonuçta biz birer neferiz ve görevleri yerine getiriyoruz. Onun haricinde geriye kalan her şey Arzuhalci, Domuz, İstihbarat Komutanı gibi kişilerin elinde.
Tüm güzel yorumlarınız için de teşekkür ederim. Gözden kaçırdığım bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz. Görüşlere daima açığım.
Her olayın altından Arz'ın Çocukları Klanı'nın çıkmasını ise Hollyshit Handan Hanım yaratıklarla dost olunabileceğini düşünüyordu diyerek doğru bir şekilde açıklamış ancak dost olunabilir demesi onlarla iş birliği yaptıkları anlamına gelmiyor sitede hikayeler bölümünde bulunan bir hikeye kurt mağarasında iki Arz neferi kurtlara sizinle dost olacağız dediklerinde yine öldürüldüklerini anlatıyor.