Sistem Geri Yükleme
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sistem Geri Yükleme
Merhabalar arkadaslar,hayırlı geceler.Yaklasık 1 1.5 yıldır pcmı guc kablosunu cıkartıp 30 sn beklemeden takarsam pc calısıyor ama ekran gelmıyor.Ancak 30 sanıye bekleyıp taktıgımda normal bır pc gıbı calısıyor,bunu her sabah yapmak nasıl bır ıskence bır ben bılırım
oncelıkle bu problemı sormak ıstedım.Anlayan bır arkadas var ıse ıletısıme gecmesını rıca edıyorum.Sımdı asıl konumuz pcmde 2 haftadır fılan semboller anormal buyuklukte ve oyunu acarken goruntu kayık oluyor,lınk atardım fakat suan mobıldeyım kusruma bakmayın.Herneyse sıstem gerı yukleme yap dedıler eyvallah yaptım ama bastada belırttıgım gıbı pcmde anormal bır sorun var,sıstem gerı yukleme yaptıktan sonra pc tekrar baslatılıyor ama goruntu gelmıyor,bende kasayı kapatıyorum,gerı actıgımda ıse tekrar baslamadıgından mutevellıt sıstem gerı yukleme hatası alıyorum.Tum bunların nedenı nedır ? Aklına guc kablosu gelenler 2 adet kablo degıstırdım ama sonuc degısmedı.Son olarak sımdı bu konuya burnu yukarılarda olan arkadas bunun yerı burasımı dıyecek ama kusruma bakmasınlar baska yerde cozum bulamadım.Sımdıden yorum yapan arkadaslara tesekkur edıyorum
Re: Sistem Geri Yükleme
Bundan 2 sene once bir pc aldım alırken bilgisyarcı biosunda sorun var bu yüzden bios pilini takmıyom yoksa aynen seninn dediğin gibi hata meydana geliyordun açarken anakartaki kabloyu cıkartıp güç kaynayını 5 dakika çalıştırıp çalışırken fişi takıyordum çalıyordun gecenlerde diger pc bozuldu onun powerini o pcye takam kaliteli bir power idin taktım ve 2 senedir cektiğim işkencem bitti. güç zayıff geliyor ilk tetikleme verimli olmadıgından iyi bir power varsa onla dene belki düzelir.
A R Z L O D O S
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Arzlodos pc kurdu adam ya bio pilini degistir sorun cozulecektir insallah. Bende de ayni dyrum oldu

LEPRECHAUN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
ilk sorunu bilmiyorum ama 2. Sorun ekran çözünürlüğü ile ilgili sanırım büyük değerler girmiş olabilir sin

Biri ozet gecsin
- BiliyorMuydunuz
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Bad Gunz
Acılıstaki sorunu bios pilini degistirerek ve masaustu simgelerininde ki hataları ekran kartını guncelledikten sonra [Ctrl + ( - ) veya (+)] kısayoluyla istediginiz olcutlere getirebileceginizi biliyor muydunuz 

- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Bilmiyorduk öğrendik saolun arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum