Forumda acılan konuların cogu en ufak ters cevapta yada elestiride tartısmaya donustugu gerekcesiyle veya tarafından ya kilitleniyor ya da siliniyor.(Kufur, asagılama vb. haric) Peki forumda hic mi tartısma olmayacak ? Sadece ciceklerden, boceklerden ve kuslardan mı bahsedilecek ? Konuların tartısma gerekcesiyle kilitlenmesi ya da silinmesini gereksiz buluyorum. Bunun icin onerim ise forumda "Tartısma" bolumunun acılması. Boylece konuları kilitlemek yada silmek yerine oraya tasıyabilirsiniz.
vahdet yazdı:Kardeş boşver sen neden kafani yoruyorsun bu islere. Bırak onlar düşünsün. Kafani yorma boyle islere bence
Yahu yok ondan degil tartısmanın en hararetli yerinde sayfayı yeniliyorum, bakıyorum ne yazılan cevaplar kalmıs ne de konu kalmıs. HepMutefekkiryuzunden boyle strese girdim. En cok o yapıyor.
vahdet yazdı:Kardeş boşver sen neden kafani yoruyorsun bu islere. Bırak onlar düşünsün. Kafani yorma boyle islere bence
Yahu yok ondan degil tartısmanın en hararetli yerinde sayfayı yeniliyorum, bakıyorum ne yazılan cevaplar kalmıs ne de konu kalmıs. HepMutefekkiryuzunden boyle strese girdim. En cok o yapıyor.
O da birgün gidecek. Bu oyundan. Arkasına bakmadan.
Benim gibi. Latveria gibi. Erdoğan gibi.
ceza uygulanmalı ama tartışmayı baslatana kendini savunanada cezai islem uygulanıyor insanin kendini savunmasi en dogal hakkidir eşitliği adalet saniyorlar sanırım iki tarafta ayni cezayi almamalidirlar unutulmamalıdır ki eşitlik adalet demek değildir
Düşünce güzel ama birazda komiğime gitti belkide eğlenceli olur ama bu sefer ikv forumun bi anlamıda kalacağınıda sanmıyorum cok aş8rı tartışma olur işin boyunu değişir diye düşünüyorum
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR . AHMET ÖZ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Mutefekkir biraz katı davranıyor biraz dha rahat bırakabilir bence konu acılacağına mutefekkir de iş bitiyor eskiden forum böyle değildi ama daha rahattı
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR . AHMET ÖZ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆