MikroPiusu soyan ezik maL benim ..
Re: MikroPiusu soyan ezik maL benim ..
lan gökhan ne diyorsun sen. Sen bana demedinmi ali abinin itemleri bendeydi çar çalındı kanka onları almam lazım para lazım demedinmi aklım almıyor yav ben bu adamın bütün şifrelerini biliyordum bütün çarlarını kullandım bir çok kere borç para aldı benden hepsinide verdi ben hep onun ful takımını kullandım nasıl oluyorda bunları söylüyorsun bence gökhan değlsin sen ama gökhansan ulan ben sana hep ne dedim bize yakışmaz dürsütlük önemli bir kavram emeğe saygı sonsudur dedim sen hiçmi beni dinlemedin ali abiye bu yapılmaz hele ali abiye yine inanmıyorum gökhan değil bu çarı çalınmıştı o çalandır bu yazıları yazan amma velakin gökhan sensen bende bi kan ruh ceketin var gel al onu yoksa işporta ya satarım parasınıda örs eder ikvye bağışlarım gel al malını bende kimsenin bi şeyi kalmaz ama bil sen ii bir insansın belki gaflete düşmüş çalmışsın ama olsun ii bir adamsın yinede bende öle bi izlenim bıraktın dur baklaım daha neler öğrenecez
hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
la eski hesap bunlar ondan sonra bir kişinin 5 binine biLe göz koymadım koymamda biLyosun +Mikropiusla aram düzgün idi ve itemlerin hepsini vereyim oyunu bırakam yüzkez dile getirdim inan yoksa aLi BEN SENDE TANIYONheretixx yazdı:lan gökhan ne diyorsun sen. Sen bana demedinmi ali abinin itemleri bendeydi çar çalındı kanka onları almam lazım para lazım demedinmi aklım almıyor yav ben bu adamın bütün şifrelerini biliyordum bütün çarlarını kullandım bir çok kere borç para aldı benden hepsinide verdi ben hep onun ful takımını kullandım nasıl oluyorda bunları söylüyorsun bence gökhan değlsin sen ama gökhansan ulan ben sana hep ne dedim bize yakışmaz dürsütlük önemli bir kavram emeğe saygı sonsudur dedim sen hiçmi beni dinlemedin ali abiye bu yapılmaz hele ali abiye yine inanmıyorum gökhan değil bu çarı çalınmıştı o çalandır bu yazıları yazan amma velakin gökhan sensen bende bi kan ruh ceketin var gel al onu yoksa işporta ya satarım parasınıda örs eder ikvye bağışlarım gel al malını bende kimsenin bi şeyi kalmaz ama bil sen ii bir insansın belki gaflete düşmüş çalmışsın ama olsun ii bir adamsın yinede bende öle bi izlenim bıraktın dur baklaım daha neler öğrenecez
Nevsine yeniLmek her kUlun yapcağı bişey önemLi oLan bu hatasından ders çıkarmak
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
kanka özür diLeRim.. inan istesem bunLaRı hiç demezdim herşeyim açıK ve net dedim artık başka bişey yok+ senLe daha tanışmamıştık çok önceden bu yaf eskiden yani İNAN PİŞMANIM kendimce cezza vermiş gibi yaptım yazdıklarımı...heretixx yazdı:lan gökhan ne diyorsun sen. Sen bana demedinmi ali abinin itemleri bendeydi çar çalındı kanka onları almam lazım para lazım demedinmi aklım almıyor yav ben bu adamın bütün şifrelerini biliyordum bütün çarlarını kullandım bir çok kere borç para aldı benden hepsinide verdi ben hep onun ful takımını kullandım nasıl oluyorda bunları söylüyorsun bence gökhan değlsin sen ama gökhansan ulan ben sana hep ne dedim bize yakışmaz dürsütlük önemli bir kavram emeğe saygı sonsudur dedim sen hiçmi beni dinlemedin ali abiye bu yapılmaz hele ali abiye yine inanmıyorum gökhan değil bu çarı çalınmıştı o çalandır bu yazıları yazan amma velakin gökhan sensen bende bi kan ruh ceketin var gel al onu yoksa işporta ya satarım parasınıda örs eder ikvye bağışlarım gel al malını bende kimsenin bi şeyi kalmaz ama bil sen ii bir insansın belki gaflete düşmüş çalmışsın ama olsun ii bir adamsın yinede bende öle bi izlenim bıraktın dur baklaım daha neler öğrenecez
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
ARKADAŞLAR BENİ DİNLEYİN LÜTFEN YAZDİKLARİ Mİ OKUYUN !
kardeşim her insan hata yapar anlarim ama seninki büyük itemleride geri vermişsin ama kardeş benim
plusum yok 45 lvlik çarim vardi şavaşçi zilfalon vahşi ceket alman conk pant mavi alev set taki kristal diş şehir eldiven
tesla dişşehir zirh dalton ayak kabi elimdede kezzapli şerbetli kafa var di çantada kehribarli karacin cellat satiri doğru
akim kenefir ayak var di (büyücü) magnez derviş hasan altin çifte arti + 1900 bin para vardi
ben sadece 2 mavi topaz ve turuncu safir çektim bide 2-3tane saf maden alin terimle çarima item dizdim
şimdik benim gibilerine haksizlik değil mi ? bu ama yenede çok gittik üstüne doğru ama inşallah değişirsin düzelirsin
kardeşim her insan hata yapar anlarim ama seninki büyük itemleride geri vermişsin ama kardeş benim
plusum yok 45 lvlik çarim vardi şavaşçi zilfalon vahşi ceket alman conk pant mavi alev set taki kristal diş şehir eldiven
tesla dişşehir zirh dalton ayak kabi elimdede kezzapli şerbetli kafa var di çantada kehribarli karacin cellat satiri doğru
akim kenefir ayak var di (büyücü) magnez derviş hasan altin çifte arti + 1900 bin para vardi
ben sadece 2 mavi topaz ve turuncu safir çektim bide 2-3tane saf maden alin terimle çarima item dizdim
şimdik benim gibilerine haksizlik değil mi ? bu ama yenede çok gittik üstüne doğru ama inşallah değişirsin düzelirsin
anladım
kanka ben sana inanıyorum evet hata yapmışsın doğru olsun sen yinede ii bir arkadaştın bana asla zararın olmadı aksine çok yardımın oldu e şimdi ben kalkıp seni suçlayamam pimanımda diyorsun zaten senin çarlarında soyuldu artık nasıl bir şey olduğunu daha ii anlıyorsundur oyuna dönersen falan ben her zaman yardım ederim sana destek sonsuz ok hadi kendine iyi bak
hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez
Yaptıgın itiraf cok guzel erdemli davranmıssın helal olsun sana pismanda olmussun bu insanlık adına guzel bisey
BANE İNANMAYANLAR UTANMISTIR İNSALLAH
BANE İNANMAYANLAR UTANMISTIR İNSALLAH
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)