Rivayetlerle gelme aslan buraya sen önce o kalbinden kibirini sök at o iletilerinin yüzde 50 si birilerini aşagılamaya yönelik bana dil uzatan sensin burada bende namazlarımı kılıyorum,çok şükür kimseye iftira edecek halimde yok,sürekli niye tartışma çıkarıyorsunuz bir cevap vermiyorum iki üç devam ediyor niye embesillik yapıyorsunuz.Sığır rivayetlerle kendini avutacagına Allahu Teala'nın kelamından kaçma
Hırsızlık eden erkek ve kadının, yaptıklarına karşılık bir ceza ve Allah'tan bir ibret olmak üzere ellerini kesin. Allah izzet ve hikmet sahibidir.(Maide Suresi 38.Ayet)
Oyunda bile böylesin yazık sana sıgır
BİR GM EFSANESİ (LatveriA) Kendine iyi bak
Re: BİR GM EFSANESİ (LatveriA) Kendine iyi bak
Ne alaka şimdi ? Foruma yazıalcak şeymi bu ? Her şeyi dinle bağdaştırmak zorundamısınız ? Yobaz herif.BunudaBanlayin yazdı:“Bir müminin dokunulmazlığına, şerefine dil uzatılan yerde bir mümini mahcup eden kimseyi Allah, en çok yardıma muhtaç olduğu bir anda onu perişan eder. Bir müminin şerefine dil uzatılan, dokunulmazlığı çiğnenen bir yerde mümine yardım edip onu savunan kimseye de Allah, en çok yardıma muhtaç olduğu bir sırada ona yardım eder.” (Ebu Davud, Edeb, 12)
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
kordugum yazdı:Rivayetlerle gelme aslan buraya sen önce o kalbinden kibirini sök at o iletilerinin yüzde 50 si birilerini aşagılamaya yönelik bana dil uzatan sensin burada bende namazlarımı kılıyorum,çok şükür kimseye iftira edecek halimde yok,sürekli niye tartışma çıkarıyorsunuz bir cevap vermiyorum iki üç devam ediyor niye embesillik yapıyorsunuz.Sığır rivayetlerle kendini avutacagına Allahu Teala'nın kelamından kaçma
Hırsızlık eden erkek ve kadının, yaptıklarına karşılık bir ceza ve Allah'tan bir ibret olmak üzere ellerini kesin. Allah izzet ve hikmet sahibidir.(Maide Suresi 38.Ayet)
Kanıtsız iftiralar atmaya devam et, Nede olsa çekemeyen anten takıyor
Ayrıca merak ettim şu aşağılamak için yazdığım yazıları.. Bir kaç tane gösterirmisin ?

Şunuda banlayın bi ya.BunudaBanlayin yazdı:kordugum yazdı:Rivayetlerle gelme aslan buraya sen önce o kalbinden kibirini sök at o iletilerinin yüzde 50 si birilerini aşagılamaya yönelik bana dil uzatan sensin burada bende namazlarımı kılıyorum,çok şükür kimseye iftira edecek halimde yok,sürekli niye tartışma çıkarıyorsunuz bir cevap vermiyorum iki üç devam ediyor niye embesillik yapıyorsunuz.Sığır rivayetlerle kendini avutacagına Allahu Teala'nın kelamından kaçma
Gülüyorum
Ayrıca merak ettim şu aşağılamak için yazdığım yazıları.. Bir kaç tane gösterirmisin ?

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Trollcüler birliğiSparineus yazdı:Şunuda banlayın bi ya.BunudaBanlayin yazdı:kordugum yazdı:Rivayetlerle gelme aslan buraya sen önce o kalbinden kibirini sök at o iletilerinin yüzde 50 si birilerini aşagılamaya yönelik bana dil uzatan sensin burada bende namazlarımı kılıyorum,çok şükür kimseye iftira edecek halimde yok,sürekli niye tartışma çıkarıyorsunuz bir cevap vermiyorum iki üç devam ediyor niye embesillik yapıyorsunuz.Sığır rivayetlerle kendini avutacagına Allahu Teala'nın kelamından kaçma
Gülüyorum

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Her canlı olumu tadacaktır.
Gördüğünüz gibi herkes bu oyunu bırakıp gidiyor ve hicbir fayda kazanamadan en acısı o.
Gördüğünüz gibi herkes bu oyunu bırakıp gidiyor ve hicbir fayda kazanamadan en acısı o.
Konu amacından saparak sürekli kişiler arası tartışmalara yöneldiği için kapatılmıştır.