BİR GM EFSANESİ (LatveriA) Kendine iyi bak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: BİR GM EFSANESİ (LatveriA) Kendine iyi bak

Mesaj gönderen kordugum »

Rivayetlerle gelme aslan buraya sen önce o kalbinden kibirini sök at o iletilerinin yüzde 50 si birilerini aşagılamaya yönelik bana dil uzatan sensin burada bende namazlarımı kılıyorum,çok şükür kimseye iftira edecek halimde yok,sürekli niye tartışma çıkarıyorsunuz bir cevap vermiyorum iki üç devam ediyor niye embesillik yapıyorsunuz.Sığır rivayetlerle kendini avutacagına Allahu Teala'nın kelamından kaçma

Hırsızlık eden erkek ve kadının, yaptıklarına karşılık bir ceza ve Allah'tan bir ibret olmak üzere ellerini kesin. Allah izzet ve hikmet sahibidir.(Maide Suresi 38.Ayet)

Oyunda bile böylesin yazık sana sıgır
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

BunudaBanlayin yazdı:“Bir müminin dokunulmazlığına, şerefine dil uzatılan yerde bir mümini mahcup eden kimseyi Allah, en çok yardıma muhtaç olduğu bir anda onu perişan eder. Bir müminin şerefine dil uzatılan, dokunulmazlığı çiğnenen bir yerde mümine yardım edip onu savunan kimseye de Allah, en çok yardıma muhtaç olduğu bir sırada ona yardım eder.” (Ebu Davud, Edeb, 12)
Ne alaka şimdi ? Foruma yazıalcak şeymi bu ? Her şeyi dinle bağdaştırmak zorundamısınız ? Yobaz herif.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

kordugum yazdı:Rivayetlerle gelme aslan buraya sen önce o kalbinden kibirini sök at o iletilerinin yüzde 50 si birilerini aşagılamaya yönelik bana dil uzatan sensin burada bende namazlarımı kılıyorum,çok şükür kimseye iftira edecek halimde yok,sürekli niye tartışma çıkarıyorsunuz bir cevap vermiyorum iki üç devam ediyor niye embesillik yapıyorsunuz.Sığır rivayetlerle kendini avutacagına Allahu Teala'nın kelamından kaçma

Hırsızlık eden erkek ve kadının, yaptıklarına karşılık bir ceza ve Allah'tan bir ibret olmak üzere ellerini kesin. Allah izzet ve hikmet sahibidir.(Maide Suresi 38.Ayet)

:) Gülüyorum
Kanıtsız iftiralar atmaya devam et, Nede olsa çekemeyen anten takıyor :)
Ayrıca merak ettim şu aşağılamak için yazdığım yazıları.. Bir kaç tane gösterirmisin ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

BunudaBanlayin yazdı:
kordugum yazdı:Rivayetlerle gelme aslan buraya sen önce o kalbinden kibirini sök at o iletilerinin yüzde 50 si birilerini aşagılamaya yönelik bana dil uzatan sensin burada bende namazlarımı kılıyorum,çok şükür kimseye iftira edecek halimde yok,sürekli niye tartışma çıkarıyorsunuz bir cevap vermiyorum iki üç devam ediyor niye embesillik yapıyorsunuz.Sığır rivayetlerle kendini avutacagına Allahu Teala'nın kelamından kaçma

Ayrıca merak ettim şu aşağılamak için yazdığım yazıları.. Bir kaç tane gösterirmisin ?
Şunuda banlayın bi ya.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Sparineus yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:

Şunuda banlayın bi ya.
Trollcüler birliği ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LaZpApAz »

he güle güle
Resim
Göster
Resim
Resim
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Her canlı olumu tadacaktır.

Gördüğünüz gibi herkes bu oyunu bırakıp gidiyor ve hicbir fayda kazanamadan en acısı o.
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Konu amacından saparak sürekli kişiler arası tartışmalara yöneldiği için kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön