Sen post mu kasıyorsun ya? Adam zaten kendi iletisine baktığında rahatlıkla görebilir,her konuda aynı şeyi yaptığını görüyorum,cevabı verilmiş sorulara tekrar cevapları felan.TOLGARDA yazdı:İlk içeriği paylaştı Genel EtkileşimdeEsadullah yazdı:Foruma her giriş yaptığımda kesinlikle göz attığın, daima takipte kaldığım konu!
Başarılarının devamını dilerim..
Hollyshit Sunar!
Re: Hollyshit Sunar!

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İstanbul'un Mezarına - Bölüm 2 yayınlanmıştır.
Keyifli okumalar
.
Keyifli okumalar
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Başlık ile konunun ilgisini çözemedim bir anlatır mısın ?HollyShit yazdı:İstanbul'un Mezarına - Bölüm 2 yayınlanmıştır.
Keyifli okumalar.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Konunun ana teması Büyük Hol'de geçiyor. Büyük Hol'de de Kisless beklendiği için İstanbul'a sona hazırlayan kişi o. Dolaylı yoldan İstanbul'un mezarı Büyük Hol diyebiliriz.TOLGARDA yazdı:Başlık ile konunun ilgisini çözemedim bir anlatır mısın ?HollyShit yazdı:İstanbul'un Mezarına - Bölüm 2 yayınlanmıştır.
Keyifli okumalar.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Yeraltında ki Akrep Tılsımları da kıyametin önlenmesini sağlayarak Tarshass'ın kıyametten sonra ayakta kalmasını mı sağlamış oluyor.HollyShit yazdı:Konunun ana teması Büyük Hol'de geçiyor. Büyük Hol'de de Kisless beklendiği için İstanbul'a sona hazırlayan kişi o. Dolaylı yoldan İstanbul'un mezarı Büyük Hol diyebiliriz.TOLGARDA yazdı:Başlık ile konunun ilgisini çözemedim bir anlatır mısın ?HollyShit yazdı:İstanbul'un Mezarına - Bölüm 2 yayınlanmıştır.
Keyifli okumalar.
Güzel post kasıyosun haTOLGARDA yazdı:Yeraltında ki Akrep Tılsımları da kıyametin önlenmesini sağlayarak Tarshass'ın kıyametten sonra ayakta kalmasını mı sağlamış oluyor.HollyShit yazdı:Konunun ana teması Büyük Hol'de geçiyor. Büyük Hol'de de Kisless beklendiği için İstanbul'a sona hazırlayan kişi o. Dolaylı yoldan İstanbul'un mezarı Büyük Hol diyebiliriz.TOLGARDA yazdı:Başlık ile konunun ilgisini çözemedim bir anlatır mısın ?HollyShit yazdı:İstanbul'un Mezarına - Bölüm 2 yayınlanmıştır.
Keyifli okumalar.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
TOLGARDA kardeşim yaşın kaç? Harbi anlamadığın için mi her konuda saçma saçma kendini tekrar eden sorular soruyorsun,trollemeye mi çalışıyorsun yoksa harbi harbi dalga mı geçiyorsun?

Mustafa Kemal ATATÜRK!