Oyunu neden oynuyoruz
- GROMMASH
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Oyunu neden oynuyoruz
Benim için en büyük etken arkadaşlık.Oyunu oyun diyerek değerlendirmek biryana, bozulmayacak dostluklar kurulması beni oyuna daha çok bağlıyor
"We will never be slaves... but we will be conquerors !"

- kadir35
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Symbol Of Justice
Ben tamamen zevk için hayatın tadını çıkarmak için oynuyorum haliylede para yatiriyorum paranız varsa yatırın arkadaşlar tabi sizin zevkiniz dünyaya bir sefer geleceğiz ben bu açıdan bakıyorum 
Göster
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Amaç ne soyleyim mi.Camokaa yazdı:Evet arkadaşlar herkes ikv deki amaçlarını yazabilir mi .Sizlerden samimi ve içten bir şekilde cevap bekliyorum . Teşekkür ederim .![]()
Oyundaki kral en güçlü adam olmak.
Oluyorsun en sonunda ve ne oluyor biliyor musun. Hic birşey. Sonra oyunu bırakıp gidiyorsun. Geriye baktığında herşeyin boş olduğunu görüyorsun.
Oyunda bir amaç olması saçma bir şey. Oyun zevk için oynanır doğrudur. Ama 5 10 dk oynarsın. Oda vaktini ve isini aksatmamak amacı ile.
Oyunda bir amaç olmaz. Hayatin amacı olur.
Yoksa bankada sıra bekleyen teyzeyi görmez oyuna dalarsın . Hem isinden olursun hemde insanlara ve kendine eziyet edersin.
Bilimsel olarak oyunun insana aci verdiği açıklandı. Çünkü bir iteme sahip olamayınca sıkılıyorsun. Oyunda ölünce sıkılıyorsun üzülüyorsun. Kendine aci veriyorsun.
OyunudKi amacım kendime aci vermek. Ölmek. Vaktimi israf etmek. Para mi boşa harcamak. Kısaca oyundaki amaçlarım bu.
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Bos Zaman'imi gecirmek için tabiCamokaa yazdı:Evet arkadaşlar herkes ikv deki amaçlarını yazabilir mi .Sizlerden samimi ve içten bir şekilde cevap bekliyorum . Teşekkür ederim .![]()
Carpie Diem
- ASSASIN
- İskele Babası
- Lonca: Tek Yeterli
Oyun yokluğuna bukadar basit.