Barbarosxhizir yazdı:Zatı şahane vuslatt üyesi değil Last üyesi boş konuşma
ZATIŞAHANE Vuslatt üyesi değil mi Ulan öz abi kardeşler o çara Ferhatta giriyor hadi bunu yalanla işinize gelmedi mi bir kaç karakterler farklı loncada diye yırtmaya çalışın hemen. Ferhat olduğunu yazıyor klana zatışahane ferhatın abisinin ismide mi ferhat
feminist yazdı:Meranın hol durumu nasıl oraya gelmeye düşünüyorum yada anka
Meran sunucusunun hol durumu saatte bol ksli savaşlı olarak geçer. Bazılarıda bilir hatta onu Piyasa durumunuda soracak olursan yardımcı olabilirim.
Barbarosxhizir yazdı:Zatı şahane vuslatt üyesi değil Last üyesi boş konuşma
ZATIŞAHANE Vuslatt üyesi değil mi Ulan öz abi kardeşler o çara Ferhatta giriyor hadi bunu yalanla işinize gelmedi mi bir kaç karakterler farklı loncada diye yırtmaya çalışın hemen. Ferhat olduğunu yazıyor klana zatışahane ferhatın abisinin ismide mi ferhat
Ben sen değilim işime gelene tamam diyim Müslüm ferhatın abisi zaten Müslüm u sevmem 1 yil dan fazla oldu onu kendim attım muslumu loncadan muslumun yaptıklarını onaylasaydim su an benim loncada olurdu benim anlayasimda herkes kendi hatasindan sorumlu ulkemizde kimse babasının yaptığı sucun cezasını cekmiyor doğru olanda bu bu hareketi benim loncadaki bir krakter yaptığı zaman özürünüde diletirim bölgesinde attırırım eğer beni dinlemez ise ben kendimi dinler üstüme düşeni yaparım
Tarafsız olarak dururuz sorun olmaz madenlerin pıyasasınıda yazarsanız sevinirim. Orumcek ve akreplerde kasmak bana daha mantıklı geliyor. Kuyuların durumu ney
feminist yazdı:Tarafsız olarak dururuz sorun olmaz madenlerin pıyasasınıda yazarsanız sevinirim. Orumcek ve akreplerde kasmak bana daha mantıklı geliyor. Kuyuların durumu ney
kutuların dolu olduğu zamanda var boş olduğu zamanda tarafsız olucaksan gel zaten ekmek herkese var
Bu gibi durumlarda takdir edersiniz ki bizlerin müdahale etmesi mümkün değildir. Grup bölgelerinin temel mantığı, 6 kişilik bir arkadaş grubu ile keyifli dakikalar geçirerek eksiklerinizi gidermektir. Grubunuza dahil ettiğiniz kişiler de takdir edersiniz ki sizlerin inisiyatifindedir. Bu sebeple, maalesef herhangi bir cezai işlem yapılamaz.
İlaveten; konuyu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitliyor ve tartışmaya dahil olan kişilere daha önce defalarca uyarı yapılmasına rağmen aynı tutumu sürdürdükleri için uyarı amaçlı cezai işlem uyguluyorum. Forum kanalının bir tartışma platformu olmadığını hatırlatır, tekrarından kaçınmanızı tekrar rica ederim.