IııZATIŞAHANEııI adlı karakter sahibi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: IııZATIŞAHANEııI adlı karakter sahibi

Mesaj gönderen acarrr »

Barbarosxhizir yazdı:Zatı şahane vuslatt üyesi değil Last üyesi boş konuşma
ZATIŞAHANE Vuslatt üyesi değil mi :) :) Ulan öz abi kardeşler o çara Ferhatta giriyor hadi bunu yalanla işinize gelmedi mi bir kaç karakterler farklı loncada diye yırtmaya çalışın hemen. Ferhat olduğunu yazıyor klana zatışahane ferhatın abisinin ismide mi ferhat :D :D
feminist yazdı:Meranın hol durumu nasıl oraya gelmeye düşünüyorum yada anka
Meran sunucusunun hol durumu saatte bol ksli savaşlı olarak geçer. Bazılarıda bilir hatta onu :D Piyasa durumunuda soracak olursan yardımcı olabilirim. :)
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Etik değil yaptığı davranış.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

acarrr yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Zatı şahane vuslatt üyesi değil Last üyesi boş konuşma
ZATIŞAHANE Vuslatt üyesi değil mi :) :) Ulan öz abi kardeşler o çara Ferhatta giriyor hadi bunu yalanla işinize gelmedi mi bir kaç karakterler farklı loncada diye yırtmaya çalışın hemen. Ferhat olduğunu yazıyor klana zatışahane ferhatın abisinin ismide mi ferhat :D :D

Ben sen değilim işime gelene tamam diyim Müslüm ferhatın abisi zaten Müslüm u sevmem 1 yil dan fazla oldu onu kendim attım muslumu loncadan muslumun yaptıklarını onaylasaydim su an benim loncada olurdu benim anlayasimda herkes kendi hatasindan sorumlu ulkemizde kimse babasının yaptığı sucun cezasını cekmiyor doğru olanda bu bu hareketi benim loncadaki bir krakter yaptığı zaman özürünüde diletirim bölgesinde attırırım eğer beni dinlemez ise ben kendimi dinler üstüme düşeni yaparım
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
feminist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen feminist »

Tarafsız olarak dururuz sorun olmaz madenlerin pıyasasınıda yazarsanız sevinirim. Orumcek ve akreplerde kasmak bana daha mantıklı geliyor. Kuyuların durumu ney
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

feminist yazdı:Tarafsız olarak dururuz sorun olmaz madenlerin pıyasasınıda yazarsanız sevinirim. Orumcek ve akreplerde kasmak bana daha mantıklı geliyor. Kuyuların durumu ney
kutuların dolu olduğu zamanda var boş olduğu zamanda tarafsız olucaksan gel zaten ekmek herkese var
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam desperado21;

Bu gibi durumlarda takdir edersiniz ki bizlerin müdahale etmesi mümkün değildir. Grup bölgelerinin temel mantığı, 6 kişilik bir arkadaş grubu ile keyifli dakikalar geçirerek eksiklerinizi gidermektir. Grubunuza dahil ettiğiniz kişiler de takdir edersiniz ki sizlerin inisiyatifindedir. Bu sebeple, maalesef herhangi bir cezai işlem yapılamaz.

İlaveten; konuyu kişisel tartışmaya döndüğü için kilitliyor ve tartışmaya dahil olan kişilere daha önce defalarca uyarı yapılmasına rağmen aynı tutumu sürdürdükleri için uyarı amaçlı cezai işlem uyguluyorum. Forum kanalının bir tartışma platformu olmadığını hatırlatır, tekrarından kaçınmanızı tekrar rica ederim.

İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön