8 Yıllık Büyücü Deneyimim Yetersiz Kaldı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: 8 Yıllık Büyücü Deneyimim Yetersiz Kaldı

Mesaj gönderen Kabile »

SeRRuh yazdı:
acarrr yazdı:
Kabile yazdı:8 yıllık senesini büyücüye veren birisi bence bu yazıları yazmaz ki yazdıkları tılsımlarda hafife alınacak tılsımlarda dğeil benım yazdıklarıma bile cevap veremedi
+1 Kanka. Genel olarak büyücü vssi ile uğraşan ve atan kişiler oyunda yetkililer tılsım bugg'u yasak desede çoğu kişi bugg yaparak atıyor. Kimisi 8 Tılsım birleştiriyor kimi 16 tılsım birleştirip atıyor. Şahsen ben daha 3 gün önce defansif'e karşı büyücü ile vs attım tek tılsımım met 1 +büyü bozma III skor 5*3 aldım. Şimdi o kadar tılsıma sahip insan bunları tesla III'ü sersemletmeyi düşünemiyorsa boşuna oynamış olmalı. (HAKARET OLARAK SÖYLEMİYORUM.)
Açıkcası bana karşı 5-0 yenildiğinde hayır hayır ben 5-0 yendim diyerek parayı vermediğini hatırlayınca şu yazdığın yazının gerçeklik payı hiç oluyor gözümde. Karşıdaki defansifi kullanan kişiye bağlı herşey zira ofansif ile kesemeyeceğim büyücü illaki vardır lakin şu zamana kadar Eminönü sunucusunda Ofansif savaşçı ile kesemediğim büyücü bulunmuyor.
Siz ikiniz ne zaman vs attınız izlemek isterdim 5 0 şaşırdım
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kudret, savaşçının kudretini bitirirsen dikkat yemezsin :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikizler92 »

yorum yapan herkese teşşekürler ama ne yazıkki mantıklı bir kombınasyon ve taktik önerisi ne yazıkki kimse yapamadı
kudretını bitir demiş bir arkadaş 3 çiftelik can var ben bu adamın kudretını nasıl bitiriyim dıkkatını sürekli bozsam yeni bir dikkat atıcak ve 1 sanıye durucam bu ona vurması ıcın bır fırsat vermem demektir.

Tesla 3 kullan diyen arkadaş olmuş tesla tılsımı ve güçlendiricinin sersemletmeye etkisi yoktur bunu bılmıyorsan kusura bakma kardeşim sen büyücü oynama. Dikkat 3 ve depar atan savaşçıya karşı yapılacak hiç bir savunma yok maalesef buz tılsımları bile çaresiz kalıyor şansına krtik atıyorsun o bile etki etmiyor ayrıca krtiği bozma gibi bir özelliğini saymıyorum bile

Ayrıca kimseye meydan okumak gibi bir niyetim yok ama bazı arkadaşlar büyücü oynayamadıgımı iddaa etmişler böyle düşünen arkadaşları büyücü karakterleri ile gelip benle ws atmalarını öneriyorum muhtemelen korkunç bır skor ile yenilgiyi tadıcaklar o zaman anlarlar nasıl büyücü oynadığımı.Egomu tatmin etmek gibi bir niyetim yok büyücü kullanmasını çok iyi biliyorum ve buna rağmen bu taktikle karşıma çıkan bir defansif savaşçının beni yenmesini adaletli bulmadım.Şuna emin olun ki büyücü kullanmasını çoook çook iyi biliyorum
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Def 2 3, Gazapta can basma, y2 tılsımları dengeyi çok bozuyorlar.
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

ikizler92 yazdı:yorum yapan herkese teşşekürler ama ne yazıkki mantıklı bir kombınasyon ve taktik önerisi ne yazıkki kimse yapamadı
kudretını bitir demiş bir arkadaş 3 çiftelik can var ben bu adamın kudretını nasıl bitiriyim dıkkatını sürekli bozsam yeni bir dikkat atıcak ve 1 sanıye durucam bu ona vurması ıcın bır fırsat vermem demektir.

Tesla 3 kullan diyen arkadaş olmuş tesla tılsımı ve güçlendiricinin sersemletmeye etkisi yoktur bunu bılmıyorsan kusura bakma kardeşim sen büyücü oynama. Dikkat 3 ve depar atan savaşçıya karşı yapılacak hiç bir savunma yok maalesef buz tılsımları bile çaresiz kalıyor şansına krtik atıyorsun o bile etki etmiyor ayrıca krtiği bozma gibi bir özelliğini saymıyorum bile

Ayrıca kimseye meydan okumak gibi bir niyetim yok ama bazı arkadaşlar büyücü oynayamadıgımı iddaa etmişler böyle düşünen arkadaşları büyücü karakterleri ile gelip benle ws atmalarını öneriyorum muhtemelen korkunç bır skor ile yenilgiyi tadıcaklar o zaman anlarlar nasıl büyücü oynadığımı.Egomu tatmin etmek gibi bir niyetim yok büyücü kullanmasını çok iyi biliyorum ve buna rağmen bu taktikle karşıma çıkan bir defansif savaşçının beni yenmesini adaletli bulmadım.Şuna emin olun ki büyücü kullanmasını çoook çook iyi biliyorum
sadece gülüyorum :D yönlendirme denen şey var. :D Tamam meydan okuma olarak gormuyorum teskılata geldıgımde bi ara tılsımlı büyücü vssi atalım özel mesaj ile nickini belirt akçe bulunca aktarıyım. BÜYÜCÜYÜ COK İYİ KULLANMAYI BİLİYORSAN DEFANSİFE KARŞI YARDIM VE TAKTİK YOLLARINI NEDEN ARIYORSUN BURADA :?:
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

ikizler92 yazdı:yorum yapan herkese teşşekürler ama ne yazıkki mantıklı bir kombınasyon ve taktik önerisi ne yazıkki kimse yapamadı

Teşkilat sunucusundaki karakterinin adını ve cinsiyetini sorabilir miyim tekrardan ? Ayrıca kesemediğin defansifin adını da rica edeceğim.Sorularıma cevap verirsen defansifi kesebilmen için şu ana dek yazılmamış bir taktiği paylaşacağım. Bunu 8 senedir büyücü kullanan biri olarak değil 7 senedir büyücü ile vs atan biri olarak paylaşacağım aradığın bende yalnız sorularıma cevap vermeni istiyorum öncelikle.
Kullanıcı avatarı
kadir35
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen kadir35 »

Dostum seninde dediğin gibi o kadar tılsımı olan bir tank üstelik def 2 3 , birde tank oynamayı iyi biliyorsa (öyle görünüyor☺) seni kesmesi bence şaşkınlık verici bi durum değil sen ne kadar iyi oynarsan oyna onu o halde kesmen zor
    Göster
    Aşkherşeyekadir
    Kullanıcı avatarı
    DeePeSTFeaRR
    Salgın Koruyucusu
    Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DeePeSTFeaRR »

Dikkat dağıtmayı bozduğun an zaten ölüsün
    Tigir Er
    Kullanıcı avatarı
    TOLGARDA
    Ruh Taşı Gezgini
    Ruh Taşı Gezgini

kadir35 yazdı:Dostum seninde dediğin gibi o kadar tılsımı olan bir tank üstelik def 2 3 , birde tank oynamayı iyi biliyorsa (öyle görünüyor☺) seni kesmesi bence şaşkınlık verici bi durum değil sen ne kadar iyi oynarsan oyna onu o halde kesmen zor
    Haklı Def 2 1 ile bile ağır bir silah ile hiçbir Çemberlitaş itemi olmadan 2100+ hasar verilebiliyor aynısını bizde 1. Kademe tılsımlar ve yeraltı eşyaları ile büyücü 3 enerji 1 kudret içerek anca yendi sonra savaşçı ile büyücü mü keseceksin amele dedi hahaha
    Kullanıcı avatarı
    TOLGARDA
    Ruh Taşı Gezgini
    Ruh Taşı Gezgini

DeePeSTFeaRR yazdı:Dikkat dağıtmayı bozduğun an zaten ölüsün
    Yürürken bb kullanılabiliyor.