Soyuldum yetkili
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Soyuldum yetkili
Gecmiş olsun seni sevmem ama bu olay kimsenin başının gelmesinide istemem
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
gecmis olsun nadir olaylardan biri birisine hesap sifre veripte carin soyulmasi bence yetkililer umursamaz sana tavsiyem bi limonlu soda ickordugum yazdı:Nasıl oldu biliyormusun arkadaşın nickiyle ufak bir harf oyunu yapmış yeni çar açmış etkinlige adam arıyorduk,kafam dalgındı bende verdim ilk defa böyle bir şey yaptım zaten oldu bitti yapacak bir şey yok forumda zaten durduk yere bana sataşanlara diyecek lafım yok istediginiz kadar konuşun hiçbir şey umrumda degil.TabipYarbay yazdı:Hic inandirici gelmedi bana nasil oldu sifreni nasil verdinki ?kordugum yazdı:Arkadaş hiç başıma gelmez diyordum ama kafana dalgınlıgına şifreyi kaptırdım her şey gitti çarımdaki yetkili bir arkadaş yokmu elim ayagım titriyor hala her şey uçtu
Carpie Diem
Selam kordugum ve diğer arkadaşlar;
Hesaplarınızın güvenliği ve yapmış olduğunuz alışverişlerin sorumluluğu tamamen size aittir. Bu gibi hırsızlık durumlarında eşyalarınızı geri döndürebilmek için maalesef bir şey yapamıyoruz.
Yalnızca hatalı olarak silinmiş şaheser eşyalar için destek verilebilmektedir ki bu iade de sadece bir defaya mahsus yapılmaktadır. Daha önce bu hususta destek aldıysanız, tekrar destek sağlanamamaktadır.
Ancak hukuki süreç başlatarak size en yakın mahkemeye müracaat ederseniz, yasal mercilerin TTNET'ten bilgi talep etmesi üzerine gerekli bilgiler paylaşılır ve yaşadığınız bu üzücü olay belgelenerek hakkınızı aramanıza yardımcı olunur. Bu hukuki sürecin sonunda da hırsızlığı yapan şahısın gerekli yasal cezayı almasını ve kaybınızın telafisinin yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Gerek forum kanalı, gerekse destek üzerinden verdiğimiz yanıtlarda defalarca şifrenizi en yakınınız dahi olsa kimse ile paylaşmamanızı önermemize rağmen, bu tür paylaşımlarda bulunmanız ve bu paylaşım sonucu kayıplar yaşamanız gerçekten üzücü bir durum. Lütfen bu önerimizi dikkate alın ve bir daha hiç kimseyle şifre paylaşımı yapmayın.
Yapabileceğimiz bir şey olsa, sizi temin ederim ki yapardık. Fakat maalesef bu hususta elimizden bir şey gelmemektedir. Kaybınız için üzgünüz, umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınız.
İyi forumlar dilerim.
Hesaplarınızın güvenliği ve yapmış olduğunuz alışverişlerin sorumluluğu tamamen size aittir. Bu gibi hırsızlık durumlarında eşyalarınızı geri döndürebilmek için maalesef bir şey yapamıyoruz.
Yalnızca hatalı olarak silinmiş şaheser eşyalar için destek verilebilmektedir ki bu iade de sadece bir defaya mahsus yapılmaktadır. Daha önce bu hususta destek aldıysanız, tekrar destek sağlanamamaktadır.
Ancak hukuki süreç başlatarak size en yakın mahkemeye müracaat ederseniz, yasal mercilerin TTNET'ten bilgi talep etmesi üzerine gerekli bilgiler paylaşılır ve yaşadığınız bu üzücü olay belgelenerek hakkınızı aramanıza yardımcı olunur. Bu hukuki sürecin sonunda da hırsızlığı yapan şahısın gerekli yasal cezayı almasını ve kaybınızın telafisinin yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Gerek forum kanalı, gerekse destek üzerinden verdiğimiz yanıtlarda defalarca şifrenizi en yakınınız dahi olsa kimse ile paylaşmamanızı önermemize rağmen, bu tür paylaşımlarda bulunmanız ve bu paylaşım sonucu kayıplar yaşamanız gerçekten üzücü bir durum. Lütfen bu önerimizi dikkate alın ve bir daha hiç kimseyle şifre paylaşımı yapmayın.
Yapabileceğimiz bir şey olsa, sizi temin ederim ki yapardık. Fakat maalesef bu hususta elimizden bir şey gelmemektedir. Kaybınız için üzgünüz, umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınız.
İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!