Soyuldum yetkili
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Soyuldum yetkili
Arkadaş valla çok basit bir numaraya gittim ne var ne yok almış daha ötesi yok müteffekir yardım edemiyorsunuz gerçekten yarım saat oldu olmadı çekin geri verin eşyalarımı şaheser dışında setlerimde gitmiş böyle iş olmaz olsun.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
cok eskiden sadece tilsim icin destek veriyorlardi fakat oda kalktı cekip geri vermezler inşallah tilsimin yoktukordugum yazdı:Arkadaş valla çok basit bir numaraya gittim ne var ne yok almış daha ötesi yok müteffekir yardım edemiyorsunuz gerçekten yarım saat oldu olmadı çekin geri verin eşyalarımı şaheser dışında setlerimde gitmiş böyle iş olmaz olsun.

Layığını buldun sonunda 
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Hic inandirici gelmedi bana nasil oldu sifreni nasil verdinki ?kordugum yazdı:Arkadaş hiç başıma gelmez diyordum ama kafana dalgınlıgına şifreyi kaptırdım her şey gitti çarımdaki yetkili bir arkadaş yokmu elim ayagım titriyor hala her şey uçtu
Carpie Diem
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bu adam köşk'e yeni taşıdı karakterlerini, benim loncaya almıştım. Birisi de benim nickime benzer bir hesap açmış sanırım büyü yerine buyu yazmıştır. Arkadaşta inanmış vermiş anlattığına göre. Sonra tılsım ve set/gözlük vs. aktarmış arkadaşta o esnada bana mesaj atıyor şifreyi aldın mı falan yok diyince bir şaşırıyor şifresini falan değişiyor sonra.TabipYarbay yazdı:Hic inandirici gelmedi bana nasil oldu sifreni nasil verdinki ?kordugum yazdı:Arkadaş hiç başıma gelmez diyordum ama kafana dalgınlıgına şifreyi kaptırdım her şey gitti çarımdaki yetkili bir arkadaş yokmu elim ayagım titriyor hala her şey uçtu
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Nasıl oldu biliyormusun arkadaşın nickiyle ufak bir harf oyunu yapmış yeni çar açmış etkinlige adam arıyorduk,kafam dalgındı bende verdim ilk defa böyle bir şey yaptım zaten oldu bitti yapacak bir şey yok forumda zaten durduk yere bana sataşanlara diyecek lafım yok istediginiz kadar konuşun hiçbir şey umrumda degil.TabipYarbay yazdı:Hic inandirici gelmedi bana nasil oldu sifreni nasil verdinki ?kordugum yazdı:Arkadaş hiç başıma gelmez diyordum ama kafana dalgınlıgına şifreyi kaptırdım her şey gitti çarımdaki yetkili bir arkadaş yokmu elim ayagım titriyor hala her şey uçtu
Dimi zaten adam yalan söylüyo diyo soydular beni.Töbe yarabbim,kanka böyle şeylerde yardım etmiyorlar ama oyunun yarım saat geri sarılmasını yapabilecek bir nerull var o da foruma giresiye sabah ezanları okunur,zarar nedirTabipYarbay yazdı:Hic inandirici gelmedi bana nasil oldu sifreni nasil verdinki ?kordugum yazdı:Arkadaş hiç başıma gelmez diyordum ama kafana dalgınlıgına şifreyi kaptırdım her şey gitti çarımdaki yetkili bir arkadaş yokmu elim ayagım titriyor hala her şey uçtu

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Geçmiş olsun, üzüldüm.

Oyunu hırsızlık mağduru birisi için geriye sarmazlar emin ol dostumSparineus yazdı:Dimi zaten adam yalan söylüyo diyo soydular beni.Töbe yarabbim,kanka böyle şeylerde yardım etmiyorlar ama oyunun yarım saat geri sarılmasını yapabilecek bir nerull var o da foruma giresiye sabah ezanları okunur,zarar nedirTabipYarbay yazdı:Hic inandirici gelmedi bana nasil oldu sifreni nasil verdinki ?kordugum yazdı:Arkadaş hiç başıma gelmez diyordum ama kafana dalgınlıgına şifreyi kaptırdım her şey gitti çarımdaki yetkili bir arkadaş yokmu elim ayagım titriyor hala her şey uçtu
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

.GWYNBLEIDD yazdı:Geçmiş olsun, üzüldüm.
Oyunu hırsızlık mağduru birisi için geriye sarmazlar emin ol dostumSparineus yazdı:Dimi zaten adam yalan söylüyo diyo soydular beni.Töbe yarabbim,kanka böyle şeylerde yardım etmiyorlar ama oyunun yarım saat geri sarılmasını yapabilecek bir nerull var o da foruma giresiye sabah ezanları okunur,zarar nedirTabipYarbay yazdı:Hic inandirici gelmedi bana nasil oldu sifreni nasil verdinki ?kordugum yazdı:Arkadaş hiç başıma gelmez diyordum ama kafana dalgınlıgına şifreyi kaptırdım her şey gitti çarımdaki yetkili bir arkadaş yokmu elim ayagım titriyor hala her şey uçtu
En son Barbarosxhizir tarafından 11 Ağu 2015 22:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Birisi değil 10 kişi için yine sarmazlar zaten yardımcı olmak gbi niyetleri olsa sarmadan cok basit bir şekilde halledebilirlerGWYNBLEIDD yazdı:Geçmiş olsun, üzüldüm.