İmzaya mı ihtiyacınız var?
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
Açık yeşil Nidalee yazıcak bir şekilde üstündende tesla gözcü geçicek böyle birşey yapabilirmisin ? Açık mavide olabilir./color]
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Açık yeşil Nidalee yazıcak bir şekilde üstündende tesla gözcü geçicek böyle birşey yapabilirmisin ? Açık mavide olabilir.
Umarım beğenirsin, güle güle kullan.Macabeyi yazdı:Teşekürler güzel olmuş da isim SCARFACE olcakdı bleyd sadece örnek diye demişdim.
SCARFACE

Umarım beğenirsin, sol taraf yerine sağ tarafa koydum ama beğenirsin umarım.kerimcan123 yazdı:Rica etsem Alobensapık diye savaşçı temalı bir imza yapabilir misin? Sol tarafında savaşçı olursa sevinirim.
Alobensapık

Yeşilin yanına mavide olabilir yazdığın için kararsız kalmanı istemedim ikisini de kullanmaya çalıştım.XxxChesTeRxxX yazdı:Açık yeşil Nidalee yazıcak bir şekilde üstündende tesla gözcü geçicek böyle birşey yapabilirmisin ? Açık mavide olabilir.
Nidalee

- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Tabanca
Selamun Aleyküm,kardeş bana imza yapmıştın hatırlarsan onu kullanıyordum fakat ben biraz ayrangönüllüyüm imzamı değiştirmek istiyorum.Osmanlı tuğrası ayarlayabilirsen sevinirim.Altına hazırlayan tolga albayrak yazabilir misin birde ben yapıcaktımda beceremedim bouyutunu falan
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Döverim ülen,hepinizi döverim !
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Emeğine sağlık güzel olmuş.TOLGA yazdı:Yeşilin yanına mavide olabilir yazdığın için kararsız kalmanı istemedim ikisini de kullanmaya çalıştım.XxxChesTeRxxX yazdı:Açık yeşil Nidalee yazıcak bir şekilde üstündende tesla gözcü geçicek böyle birşey yapabilirmisin ? Açık mavide olabilir.Geçişlerde mavi bir renk görmek mümkün.
Nidalee
Teşekkürler eline sağlık güzel olmuş.TOLGA yazdı:Umarım beğenirsin, güle güle kullan.Macabeyi yazdı:Teşekürler güzel olmuş da isim SCARFACE olcakdı bleyd sadece örnek diye demişdim.
SCARFACE
- ilkerII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dar I Beka
Selamlar,
Bana da İLKERII diye yaparmısın ?
Mavi mor karışımı bi renk vardır ya o renkten olsa çok güzel olur bide hareketli yapabilirsen imzamdan buz veya elektrik geçebilirmi ? Çok kararsız kaldım ikisinide yapsanda ikisinide kullansam
Şimdiden eline sağlık
İyi forumlar.
Mavi mor karışımı bi renk vardır ya o renkten olsa çok güzel olur bide hareketli yapabilirsen imzamdan buz veya elektrik geçebilirmi ? Çok kararsız kaldım ikisinide yapsanda ikisinide kullansam
Şimdiden eline sağlık
İyi forumlar.
Anklebreaker(49)
Killera(49)
Pitbull(49)
Lifeofhorror(49)
Liykrito(49)
Kıllera(49)
sRaSTeRxI(49)
DAR I BEKA
Killera(49)
Pitbull(49)
Lifeofhorror(49)
Liykrito(49)
Kıllera(49)
sRaSTeRxI(49)
DAR I BEKA
- ilkerII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dar I Beka
Yanlışlıkla İLKERII yazmışım ILKERII olacaktı.ilkerII yazdı:Selamlar,
Mavi mor karışımı bi renk vardır ya o renkten olsa çok güzel olur bide hareketli yapabilirsen imzamdan buz veya elektrik geçebilirmi ? Çok kararsız kaldım ikisinide yapsanda ikisinide kullansam![]()
Şimdiden eline sağlık
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Anklebreaker(49)
Killera(49)
Pitbull(49)
Lifeofhorror(49)
Liykrito(49)
Kıllera(49)
sRaSTeRxI(49)
DAR I BEKA
Killera(49)