BEKODOGİ VE DİĞER DOSTLARIMA SELAM OLSUN
BEKODOGİ VE DİĞER DOSTLARIMA SELAM OLSUN
Öncelikle bu oyunda betadan beri varım ben grand 3 yıl önce sanal alemden çıkıp dış hayata döndüm ve bir çok şey yaşadım iyi veya kötü öncelikle burdan bekodogi isimli arkadaşıma sonsuz selam ve teşekkürlerimi iletirim ben bu oyunda yaşadıklarımı unutmadım size bu gerçek hayatla bağlantısı olmayan bir şey gibi gelebilir ancak bu oyunda bile dostluğu gösterenler oldu normal hayatta insanlar oyun deyip geçer hırsızlık dahil yapar ancak benim oyunda sırtım yere gelmedi bunun sebebi sadece kendimin zamanında büyücü karakterini iyi oynamam değil bunun etkisi her ne kadar çoksada beni bu oyuna her zaman bağlamış ve dostlukla nelerin başarıldığını göstermiş bekodogi ve goblinking adlı arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım öyle bir dostluk ki oyunda bile ki böyle bi karakterin gerçek hayatta dostum olmasını isterdim daha 39 level zamanında çarım soyulduğu gün daha 4 saat geçmeden yardımlarıyla çarımı eski halinden iyi hale getirmeme sebep olan ve her koşulda oyunda bana destek çıkmış bekodogi isimli arkadaşımız umarım bunu okur kendisine sonsuz teşekkürlerim var çünkü her koşulda oyunda birbirimize yardım ettik ve sırt çevirmedik çıkarsızca bir dost olduk bilenler bilir en güçlüler her zaman savaş halindedir birbirine kin ve kıskançlık duyar ama sevgili arkadaşlarımla oyunun zamanknda en iyi büyücülerinden olmamıza rağmen kopmayıp birbirinmize dostluk sunduk öyle bi dayanışma ve demokrasi barındıran bi arkadaşlık ki çarım çalınıyor ve arkadaşlarımın yardımı sayesinde 4 saatte 5 ayda yapamadığım itemleri dizdiğim günden beri senelerimi saatlerimi her dakikasına kadar beraber klan gurup yaparak geçirdiğim arkadaşlarıma ve ortağım furkana (beta ismi aykanat) teşekkürlerimi sunmak isterim oyuna arada öylesine giriyorum geçen senin yorumu gördüm ismimi unutmamışsın 1 hafta öncelik bi konu çok teşekkür ederim kardeşim sen her daim aklımda kuklacının yenilmez en güçlü efsane büyücüsü olarak kalacaksın ve sanada çok teşekkürler goblinking kardeşim her koşulda birbirimize destek çıktık ve aramızda geçmişte bir bağ vardı lonca dahil kurmuştuk bu oyuna eskisi gibi bağımlı olmasamda unutmadan söyliyim Bekodogi Goblinking Batuhangs ve ismini unuttuğum bir çok arkadaşıma selam olsun oyun ortamında bile kardeşliği senelerce sürdüğünüz için teşekkürler
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: BEKODOGİ VE DİĞER DOSTLARIMA SELAM OLSUN
Selamın yerde kalmasın arkadaşların slmini alincaya kadar aleyküm selam

Re: BEKODOGİ VE DİĞER DOSTLARIMA SELAM OLSUN
Batuhangs mi girmiyr ama hala arkadaş listemde karakterleri duruyor....