Oyun firması ile ne alakası var oyun proglaması bildiğini nereden çıkardın ?berkan587 yazdı:Sosyal medya hesabından gördüğüm kadarıyla ayrılmasının sebebi başka bir oyun firması için daha iyi bir mevkide görev almasıdır.Yeni işinde başarılar LatveriA.
LATVERİA
Re: LATVERİA
- kordugum
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Onlar çaycıTOLGARDA yazdı:Bilinen DEV'ler 4 tanedir Gorgar [Legendary Developer]HollyShit yazdı:Developer'lar [DEV]Nerul ve Muhammed Yeşilmen sanırım.Camokaa yazdı:Bu oyunu geliştirme işleriyle kimler ilgileniyor ?HollyShit yazdı:İKV'de görev bırakan kişiler genelde özel hayatları yüzünden ayrılıyorlar. Sanırım Latveria'da okul ve özel hayatı yüzünden ayrılmıştır. Zifan gibi bir GM varken İKV'ye zeval gelmez. Yakında ben GM olacağım bu gidişle en sonunda mecbur alacaklar beni yönetim kadrosuna
.
Nerull
Orti
Ronaldo
O zaman Developer mobilsorunkordugum yazdı:Onlar çaycıTOLGARDA yazdı:Bilinen DEV'ler 4 tanedir Gorgar [Legendary Developer]HollyShit yazdı:Developer'lar [DEV]Nerul ve Muhammed Yeşilmen sanırım.Camokaa yazdı:Bu oyunu geliştirme işleriyle kimler ilgileniyor ?HollyShit yazdı:İKV'de görev bırakan kişiler genelde özel hayatları yüzünden ayrılıyorlar. Sanırım Latveria'da okul ve özel hayatı yüzünden ayrılmıştır. Zifan gibi bir GM varken İKV'ye zeval gelmez. Yakında ben GM olacağım bu gidişle en sonunda mecbur alacaklar beni yönetim kadrosuna
.
Nerull
Orti
Ronaldo![]()
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ben finansal kaynağım
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Bir oyun firmasına girmek için illaki kod bilmek gerekmiyor grafik,çizim işleriyle de ilgilenebilir.TOLGARDA yazdı:Oyun firması ile ne alakası var oyun proglaması bildiğini nereden çıkardın ?berkan587 yazdı:Sosyal medya hesabından gördüğüm kadarıyla ayrılmasının sebebi başka bir oyun firması için daha iyi bir mevkide görev almasıdır.Yeni işinde başarılar LatveriA.

Hmm neden kendine ait geçmişi silsin eskiden burada GM'ydim tecrübem var anlamına gelirdiberkan587 yazdı:Bir oyun firmasına girmek için illa ki kod bilmek gerekmiyor grafik,çizim işleriyle de ilgilenebilir.TOLGARDA yazdı:Oyun firması ile ne alakası var oyun proglaması bildiğini nereden çıkardın ?berkan587 yazdı:Sosyal medya hesabından gördüğüm kadarıyla ayrılmasının sebebi başka bir oyun firması için daha iyi bir mevkide görev almasıdır.Yeni işinde başarılar LatveriA.
Doğvu mu müftü? doğvu mu ? Belki askere gitmiştir? Belki de artık DEV olma vaktidir,maaş alıp beleş çay içecektir.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Belki bu sana olayı anlatır.Sparineus yazdı:Doğvu mu müftü? doğvu mu ? Belki askere gitmiştir? Belki de artık DEV olma vaktidir,maaş alıp beleş çay içecektir.
viewtopic.php?f=100&t=131177
İki firmada ayrı görevler almak yorabilir,sonuçta İkv'de gönüllü olarak görev yapıyor,fakat şuan da çalıştığı firmada kazancı olacaktır.Gördüğüm kadarıyla mobil bir oyun üzerinde çalışıyorlar.TOLGARDA yazdı:Hmm neden kendine ait geçmişi silsin eskiden burada GM'ydim tecrübem var anlamına gelirdiberkan587 yazdı:Bir oyun firmasına girmek için illa ki kod bilmek gerekmiyor grafik,çizim işleriyle de ilgilenebilir.TOLGARDA yazdı:Oyun firması ile ne alakası var oyun proglaması bildiğini nereden çıkardın ?berkan587 yazdı:Sosyal medya hesabından gördüğüm kadarıyla ayrılmasının sebebi başka bir oyun firması için daha iyi bir mevkide görev almasıdır.Yeni işinde başarılar LatveriA.

Dahasını anlatır mısınberkan587 yazdı:İki firmada ayrı görevler almak yorabilir,sonuçta İkv'de gönüllü olarak görev yapıyor,fakat şuan da çalıştığı firmada kazancı olacaktır.Gördüğüm kadarıyla mobil bir oyun üzerinde çalışıyorlar.TOLGARDA yazdı:Hmm neden kendine ait geçmişi silsin eskiden burada GM'ydim tecrübem var anlamına gelirdiberkan587 yazdı:Bir oyun firmasına girmek için illa ki kod bilmek gerekmiyor grafik,çizim işleriyle de ilgilenebilir.TOLGARDA yazdı:Oyun firması ile ne alakası var oyun proglaması bildiğini nereden çıkardın ?berkan587 yazdı:Sosyal medya hesabından gördüğüm kadarıyla ayrılmasının sebebi başka bir oyun firması için daha iyi bir mevkide görev almasıdır.Yeni işinde başarılar LatveriA.