Hollyshit Sunar!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: Hollyshit Sunar!

Mesaj gönderen Kabile »

Hollyshit milleti alıştırdın bi laf vardır alışmış kudurmuştan beter diye :) bunları normal karşıla derim
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Umarım beklediğimize değer! Senden güzel bir çalışma bekliyoruz.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

HollyShit yazdı:9 ay nasıl sabrettiniz anlamıyorum :) .

Resim

Belirtmedim sizlere, bu son konum olacak diyebilirim. İleride gelecek güncelleme paketlerinde görev metinlerini okuduğunuzda iş zaten bitecek. Önümüzde gelmesi beklenen minimum 2 maksimum 3 güncelleme paketi var daha.

Çemberlitaş, Arz ve Lodos güncellemesi işin en dolu bölümü. Karaköy ve Tangriss'te artık araştırmaya gerek kalmayacak. Açıkçası her gelecek güncelleme yıllar öncesinden oyunun hikayesine eklenmiş sadece biraz bakmak gerekiyor.

Yeraltı bölgesinin geleceği, Azul görevinden belliydi denilebilir. "Folklör Cinleri" ile yapılan sohbette "Eminönü'ne kazılan bir tünel var." deniyor. Bu tünel de Yeraltı bölgesinden geçiyor. Böyle bir ipucu sanırım yeterli olacaktır.

Bu yüzden biraz beklemenizi rica ediyorum. Yukarıda gördüğünüz resimde 398 adet görev metni var 2 gün önce bu sayı 700 küsürlerdeydi. Zincir görevleri alıp, hikayeyle alakalı bölümleri elimde tutuyorum. Tiktaklar, Kablosuz, Yaralı Meran görevleri kaldı şu an elimde. Onları da yapıp grafik aşamasına geçicem. Forum ve diğer bölgelerden bazı resimleri elde ettim fakat hala transparanlaştırılması gereken resimler var. Bu yüzden işler biraz uzuyor.
İyi güzel de hani tamam bunlar belli anladık. Peki güncelleme gelecekmi ? Yani tamam gelecek bölgelerin tangriss karaköy olduğu belli olabilir ama ya oyun kapanırsa ? Veya geliştirilmezse ? Bizim kafamızı kurcalayanlar bunlar
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Sora yazdı:İyi güzel de hani tamam bunlar belli anladık. Peki güncelleme gelecekmi ? Yani tamam gelecek bölgelerin tangriss karaköy olduğu belli olabilir ama ya oyun kapanırsa ? Veya geliştirilmezse ? Bizim kafamızı kurcalayanlar bunlar
Oyunun kapanacağını düşünmüyorum. Yeni bölgeler, yeni eşyalar ve bunun gibi şeyler gelecektir eminim. Sadece şunu söylemek istiyorum. Her oyunda olduğu gibi belirli bir popülasyon vardır. Oyun bu popülasyonun altına düşerse gelişmeler yavaşlar. İKV'deki sorun oyuncuların oyunu bırakmasından kaynaklanıyor. Sen gidersen, ben gidersem o zaman oyunda gelişmeye yönelik bir amaç olmayacaktır.

Benim yönetimden beklentim, eski oyuncuları geri getirmeye yönelik eklentiler ve güncellemeler. Güncelleme istiyorsak, bunu oyunu bırakarak değil tepki göstererek istemeliyiz. 39 döneminde insanlar oyunu bırakmak yerine güncelleme için bağırıp çağırdılar. Bizdeki insanlarsa olmuyorsa bırak git potansiyelindeler.

Resim

Güncellemelerin geleceğinden emin olabilirsiniz. Eski oyuncuları geri getirmek için bu paketi yayınlayacaklarına eminim. Türkiye'de çok fazla oynanabilir MMORPG oyunu yok.

TTNET gibi çakma bir yayıncının da artık reklam yapması gerek. TTNET elini neye atıyorsa kurutuyor. Mevlüt Bey'de şimdi kokteylini yudumluyordur kanımca.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Tek Tabanca

Mesaj gönderen Camokaa »

HollyShit yazdı:
Sora yazdı:İyi güzel de hani tamam bunlar belli anladık. Peki güncelleme gelecekmi ? Yani tamam gelecek bölgelerin tangriss karaköy olduğu belli olabilir ama ya oyun kapanırsa ? Veya geliştirilmezse ? Bizim kafamızı kurcalayanlar bunlar
Oyunun kapanacağını düşünmüyorum. Yeni bölgeler, yeni eşyalar ve bunun gibi şeyler gelecektir eminim. Sadece şunu söylemek istiyorum. Her oyunda olduğu gibi belirli bir popülasyon vardır. Oyun bu popülasyonun altına düşerse gelişmeler yavaşlar. İKV'deki sorun oyuncuların oyunu bırakmasından kaynaklanıyor. Sen gidersen, ben gidersem o zaman oyunda gelişmeye yönelik bir amaç olmayacaktır.

Benim yönetimden beklentim, eski oyuncuları geri getirmeye yönelik eklentiler ve güncellemeler. Güncelleme istiyorsak, bunu oyunu bırakarak değil tepki göstererek istemeliyiz. 39 döneminde insanlar oyunu bırakmak yerine güncelleme için bağırıp çağırdılar. Bizdeki insanlarsa olmuyorsa bırak git potansiyelindeler.

Resim

Güncellemelerin geleceğinden emin olabilirsiniz. Eski oyuncuları geri getirmek için bu paketi yayınlayacaklarına eminim. Türkiye'de çok fazla oynanabilir MMORPG oyunu yok.

TTNET gibi çakma bir yayıncının da artık reklam yapması gerek. TTNET elini neye atıyorsa kurutuyor. Mevlüt Bey'de şimdi kokteylini yudumluyordur kanımca.[/color]

Merakla 15 aralığı bekliyoruz
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Camokaa yazdı:
HollyShit yazdı:

Resim

2 Aralık son kardeşim diğer oyuna geçiyoruz.

TTNET gibi çakma bir yayıncının da artık reklam yapması gerek. TTNET elini neye atıyorsa kurutuyor. Mevlüt Bey'de şimdi kokteylini yudumluyordur kanımca.[/color]

Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Camokaa yazdı:
HollyShit yazdı:

Resim

3 Aralık Gamex 15 manasız :ugeek: :ugeek:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Yazıma saldırmışlar onaylamıyorum böyle şeyleri özele gelin spoiler verem . )
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Tek Tabanca

Mesaj gönderen Camokaa »

kordugum yazdı:Yazıma saldırmışlar onaylamıyorum böyle şeyleri özele gelin spoiler verem . )
Spoiler ne demek beyler internetteki terimlere yabancıyım
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Camokaa yazdı:
kordugum yazdı:Yazıma saldırmışlar onaylamıyorum böyle şeyleri özele gelin spoiler verem . )
Spoiler ne demek beyler internetteki terimlere yabancıyım
Bir şey hakkında bilgi vermek, genellikle film veya diziler hakkında insanlar yorum yapınca spoiler butonu içine alır ki izlemeyen varsa okuyup heyecanı kaçmasın diye.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön