O dediğiniz Selami Kelaymak'tır aymak kabilesinden geldiği düşünülür yani Selami Kelaynak hiçde masum değildir,kendisinin kuklacı olduğu düşünülür.Camokaa yazdı:Selami Kelaynağı tanırım hocam pırlanta gibi çocukturSora yazdı:Selami kelaynak adammıdır ?kordugum yazdı:Selami kelaynak bir simitçidir beyler ne sandınız ya şaka lem şaka selami kelaynak kuklacıdır.![]()
Hollyshit Sunar!
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hollyshit Sunar!
Kuklacı adammıdır ?kordugum yazdı:O dediğiniz Selami Kelaymak'tır aymak kabilesinden geldiği düşünülür yani Selami Kelaynak hiçde masum değildir,kendisinin kuklacı olduğu düşünülür.Camokaa yazdı:Selami Kelaynağı tanırım hocam pırlanta gibi çocukturSora yazdı:Selami kelaynak adammıdır ?kordugum yazdı:Selami kelaynak bir simitçidir beyler ne sandınız ya şaka lem şaka selami kelaynak kuklacıdır.![]()
@HollyShit bu arada sormadan edemiycem. Hayırsız Adadaki evin tavanı tahtalarla çivilenip kapatılmış. Onunla ilgili şeyler varmı ?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
@HollyShit bu arada sormadan edemiycem. Hayırsız Adadaki evin tavanı tahtalarla çivilenip kapatılmış. Onunla ilgili şeyler varmı ? 
Konularım
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
tavanın kimin çivilediğinimi merak edıyorsunSora yazdı:Kuklacı adammıdır ?kordugum yazdı:O dediğiniz Selami Kelaymak'tır aymak kabilesinden geldiği düşünülür yani Selami Kelaynak hiçde masum değildir,kendisinin kuklacı olduğu düşünülür.Camokaa yazdı:Selami Kelaynağı tanırım hocam pırlanta gibi çocukturSora yazdı:Selami kelaynak adammıdır ?kordugum yazdı:Selami kelaynak bir simitçidir beyler ne sandınız ya şaka lem şaka selami kelaynak kuklacıdır.![]()
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Oyunda PM atıp sen Hollyshit misin dedim sonra espiri yaptım bildiğin 'Asfgsd" falan yazdı bu da bizim gibi normal bir insanmış.
Sen kahin mi sanmıştınTOLGARDA yazdı:Oyunda PM atıp sen Hollyshit misin dedim sonra espiri yaptım bildiğin 'Asfgsd" falan yazdı bu da bizim gibi normal bir insanmış.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Tabanca
Ooooooooooooooooooooooooooooovvvv hocam yapmayın
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Döverim ülen,hepinizi döverim !
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Yok ben Kuklacı'yım. Gülme büyüsüydü oTOLGARDA yazdı:Oyunda PM atıp sen Hollyshit misin dedim sonra espiri yaptım bildiğin 'Asfgsd" falan yazdı bu da bizim gibi normal bir insanmış.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Cidden kahin falan sanıyordum en azından normal hayattan nasibini alamamış bu yüzden hayatının tamamını araştırmaya adamış bilge bir kişilikHollyShit yazdı:Yok ben Kuklacı'yım. Gülme büyüsüydü oTOLGARDA yazdı:Oyunda PM atıp sen Hollyshit misin dedim sonra espiri yaptım bildiğin 'Asfgsd" falan yazdı bu da bizim gibi normal bir insanmış.. Ne bekliyordun ki pırasa falan mı :geek: ?
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü