Oyalama bizi bekliyoruz....HollyShit yazdı:Evet, bahsettiğiniz karakter bana ait fakat Godfray'ı anlamadım. Lonca ismiyse bir lonca mensubu değilim. Eskiden bu konularda hassasiyet gösterir ve oyun içinde kimliğimi belli etmezdim. Birisinin "Forumdaki adam gibi sağa sola bakıp duruyosun. O sensin dimi?" deyip, bölgeden yazmasıyla ifşa olmuştumshowmaster yazdı:Sen Tilsimdaki bayan sifa olan Hygeia misin Godfreydeki.
Hollyshit Sunar!
Re: Hollyshit Sunar!
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ovv sert konuştu bence pislik çıkarsniper94 yazdı:Oyalama bizi bekliyoruz....HollyShit yazdı:Evet, bahsettiğiniz karakter bana ait fakat Godfray'ı anlamadım. Lonca ismiyse bir lonca mensubu değilim. Eskiden bu konularda hassasiyet gösterir ve oyun içinde kimliğimi belli etmezdim. Birisinin "Forumdaki adam gibi sağa sola bakıp duruyosun. O sensin dimi?" deyip, bölgeden yazmasıyla ifşa olmuştumshowmaster yazdı:Sen Tilsimdaki bayan sifa olan Hygeia misin Godfreydeki.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bence heyecanla beklediğini ifade etmeye çalışmış arkadaş , yanlış yorumlayıp tartışma çıkarmayalım.kordugum yazdı:ovv sert konuştu bence pislik çıkarsniper94 yazdı:Oyalama bizi bekliyoruz....HollyShit yazdı:Evet, bahsettiğiniz karakter bana ait fakat Godfray'ı anlamadım. Lonca ismiyse bir lonca mensubu değilim. Eskiden bu konularda hassasiyet gösterir ve oyun içinde kimliğimi belli etmezdim. Birisinin "Forumdaki adam gibi sağa sola bakıp duruyosun. O sensin dimi?" deyip, bölgeden yazmasıyla ifşa olmuştumshowmaster yazdı:Sen Tilsimdaki bayan sifa olan Hygeia misin Godfreydeki.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Patlat bombayı Mert 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
bence konu sahibine inanmadigi için oyalama yaz da görelim işin aslı astarı varmı demişmobilsorun yazdı:Bence heyecanla beklediğini ifade etmeye çalışmış arkadaş , yanlış yorumlayıp tartışma çıkarmayalım.kordugum yazdı:ovv sert konuştu bence pislik çıkarsniper94 yazdı:Oyalama bizi bekliyoruz....HollyShit yazdı:Evet, bahsettiğiniz karakter bana ait fakat Godfray'ı anlamadım. Lonca ismiyse bir lonca mensubu değilim. Eskiden bu konularda hassasiyet gösterir ve oyun içinde kimliğimi belli etmezdim. Birisinin "Forumdaki adam gibi sağa sola bakıp duruyosun. O sensin dimi?" deyip, bölgeden yazmasıyla ifşa olmuştumshowmaster yazdı:Sen Tilsimdaki bayan sifa olan Hygeia misin Godfreydeki.

- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Tek Tabanca
Selamun Aleyküm kardeşim holyshit sunar demişsin ama kaç gündür takip ediyorum tık yok
Merakla beklemeye devam ediyorum .
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Bahsettiğim gibi özel işlerim vardı bu sabah hasteneden taburcu oldum. Bu hafta içinde derleme ve düzenleme yapıp paylaşacağım gerekenleri. Merak etmeyin 2 gün daha beklerseniz çatlamazsınız
.
Eklendi ;
-Selami Kelaynak
-Çivi Yazısı Çevirileri
-Bâb-ı Âli Yapılanması
-Haritaların Devamları
-Yaratıklar ve Harita Bağlantıları
Eklendi ;
-Selami Kelaynak
-Çivi Yazısı Çevirileri
-Bâb-ı Âli Yapılanması
-Haritaların Devamları
En son HollyShit tarafından 10 Ağu 2015 13:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Geçmiş olsun yolda$HollyShit yazdı:Bahsettiğim gibi özel işlerim vardı bu sabah hasteneden taburcu oldum. Bu hafta içinde derleme ve düzenleme yapıp paylaşacağım gerekenleri. Merak etmeyin 2 gün daha beklerseniz çatlamazsınız.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Tek Tabanca
Kinaye sezdimHollyShit yazdı:Bahsettiğim gibi özel işlerim vardı bu sabah hasteneden taburcu oldum. Bu hafta içinde derleme ve düzenleme yapıp paylaşacağım gerekenleri. Merak etmeyin 2 gün daha beklerseniz çatlamazsınız.
Eklendi ;
-Selami Kelaynak
-Çivi Yazısı Çevirileri
-Bâb-ı Âli Yapılanması
-Haritaların Devamları
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Düşük kalp ritmi var arada gidip tedavi olmam gerekiyor. Onun haricinde iyiyim çok şükür. Konu amacından sapmasın arkadaşlar.Camokaa yazdı:Kinaye sezdimHollyShit yazdı:Bahsettiğim gibi özel işlerim vardı bu sabah hasteneden taburcu oldum. Bu hafta içinde derleme ve düzenleme yapıp paylaşacağım gerekenleri. Merak etmeyin 2 gün daha beklerseniz çatlamazsınız.
Eklendi ;
-Selami Kelaynak
-Çivi Yazısı Çevirileri
-Bâb-ı Âli Yapılanması
-Haritaların Devamları
-Yaratıklar ve Harita BağlantılarıKardeş geçmiş olsun bu arada hayırdır bi rahatsızlıgın mı var
Eklendi ;
-Ufkabakan Deniz Feneri
-Ufkabakan Teknesi
-Sivri Ada Eklentileri
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.