Eyvallah düşünceli kardeşim, sağ olasın her şey için.zamanvakti yazdı:Bari arkadaşlar imzayı yaptığınızda bari üstüne imzayı hazırlayan:Tolga Albayrak yazın emeğe saygı kardeşimiz yoruluyo zahmet oluyo biraz arkadaşımızı düşünelim
İmzaya mı ihtiyacınız var?
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
Rica ederim, güle güle kullan.
İmza isteğinde ismini sarı renkte yazdığın için aynı tonlarda kullandım, umarım beğenirsin.IIRooTII yazdı:Kolay gelsn ZEYDAN örneginde oldugu gibi
PartyGhOsT u yaparmısın büyü karakteri.
PartyGhOsT

- IIRooTII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Onu öylesine yapmıştım
PartyGhOsT rengini değiştirirsen sevinirim bide yazıları büyük lü küçüklü yapabiliyosan iyi olur 
TOLGA yazdı:İmza isteğinde ismini sarı renkte yazdığın için aynı tonlarda kullandım, umarım beğenirsin.IIRooTII yazdı:Kolay gelsn ZEYDAN örneginde oldugu gibi
PartyGhOsT u yaparmısın büyü karakteri.
PartyGhOsT
[ PartyGhost ]
Teşkilat

Teşkilat

kardeş benim istek arada kalmış galiba tekrar yazayım dedim .Macabeyi yazdı:sa tekrar merhaba kardeşim benimde yazıyı tekrardan yapabilirmiyiz BLEYD yaptıgın gibi yazıda öyle olucak resimdede o kadarkterin aynısı sakalı çenesinde olan bi büyücü koyabilirmisin BLEYD yerine SCARFACE yazıcak yanına savaşçı yerine büyücü. şimdiden eline sağlık teşekkürler.
Bende unutuldum vallahi ))TOLGA yazdı:En yakın zamanda yapıp teslim edeceğim, zamanımın kusuruna bakmayın.Saree yazdı:Eğer müsaitseniz bir imza da ben rica ediyorum. Collesium adında bir şifacım var , üzerine şifacıya uygun bir hareketli parça koyabilirsek gerçekten çok mutlu edersiniz beni , rengi de bana uyumlu pembe olabilir mi ? Yapan elleriniz dert görmesin , kolay gelsin.)
Dilansare
- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
adam yoruluyo napsın sizde zor zor şeyleri yaptırıyonuz :twisted:Saree yazdı:Bende unutuldum vallahi ))TOLGA yazdı:En yakın zamanda yapıp teslim edeceğim, zamanımın kusuruna bakmayın.Saree yazdı:Eğer müsaitseniz bir imza da ben rica ediyorum. Collesium adında bir şifacım var , üzerine şifacıya uygun bir hareketli parça koyabilirsek gerçekten çok mutlu edersiniz beni , rengi de bana uyumlu pembe olabilir mi ? Yapan elleriniz dert görmesin , kolay gelsin.)
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
- goodmyhead391
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Selamun Aleyküm Kardeşim zahmet olmazsa banada SUBZERO yazısı yaparak açık mavi olacak şekilde ve mümkünse buz efekti verip içinden kelvin asa geçirtebilir misin
Kelvin münkün değilse gözcüde olabilir

ııSUBZEROıı
Thehoosiers
DENIZCI
DENİZCİİİ
Umarım bunu beğenirsin...IIRooTII yazdı:Onu öylesine yapmıştımPartyGhOsT rengini değiştirirsen sevinirim bide yazıları büyük lü küçüklü yapabiliyosan iyi olur
PartyGhOsT

Arada kalmadı dostum, yeterince belirtmedin yapamadım.Macabeyi yazdı:kardeş benim istek arada kalmış galiba tekrar yazayım dedim .Macabeyi yazdı:sa tekrar merhaba kardeşim benimde yazıyı tekrardan yapabilirmiyiz BLEYD yaptıgın gibi yazıda öyle olucak resimdede o kadarkterin aynısı sakalı çenesinde olan bi büyücü koyabilirmisin BLEYD yerine SCARFACE yazıcak yanına savaşçı yerine büyücü. şimdiden eline sağlık teşekkürler.
BLEYD