İyileştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

İyileştirme

Mesaj gönderen bidakka »

Günaydın klavyesi güzeller...Uyumam lazım.

Geçenlerde oyuna girdim ve ne kadar monoton olduğunu tekrardan hatırladım.
1 e bas sonra 2 ye bas depar at zihin ye sonra tekrar depar at ve büyücüyü kes.
Oynayış mekanikleri bu kadar basitken oyuncuların geliştirme paketi istemelerine şaşırıyorum açıkcası.
Çok iyi oynayan bir oyuncunun ters giden bir savaşı kendi lehlerine çevirdiğine şahit oldunuz mu ?
Birisi diğerinden sayıca üstün 2 sağlam gruptan, sayısı az olanının savaştan galip çıktığını en son ne zaman gördünüz?
4k büyü şifan olmasına rağmen maximum 14k şifalıyorsun ve yanındaki ezik şifacı 11k şifalıyor.Senin o kadar emeğin ,ürettiğin tılsımlar,attığın bölgeler nereye gidiyor?
3k fark için mi geceni gündüzüne katıyorsun?
Çemberci bir büyücü 1 seviye fareye 33 k vuruyor fakat 49 seviye bir rakibe 36 k kadar vurabiliyor.
Kutup ve zihin 60 saniye iken deparın süresini 10 saniye kısaltan tılsım yapılıyor.
Peşindeki savaşçı f4 çeke çeke seni kesiyor.
Net ve pc hızları aynı olan 2 ofansifin wssinde oyunculuk değil şans kazanıyor.

Oyunun buguna,lagına değinmiyorum bile.

Soruyorum en son ne zaman bir oyuncudan alışılmışın dışında bir hareket gördünüz?
Ben görmedim ,görmeyi beklemiyorum da çünkü bu oyunda yapabilecekleriniz kısıtlı.
Soruyorum hangi düşünce ile geliştirme paketi istiyorsunuz.

ve niceleri...

Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Re: İyileştirme

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhabalar,

Güzel konuya denk getirmişin bende hiç bir zaman yenilik gelsin taraftarı değilim fakat bu konuda şöyle bir yorum yapabilirim.
Oyunda olan savaşlar, vsler, karakter oynanış biçimi değiştirilmesi oyunun baştan yapmaktan daha zordur.
Burda sana hak vermediği mi düşünme sakın ama biz İKV'yi böyle kabullendik böylede gidiyor düzeltile bilicek eksiklikler çok var umarım ki ilerde gelicek olan güncelleme paketinde bu hataları'da düzeltirler ve daha akışkan daha güzel bir İKV sunarlar.
Ama oyunun doğasını değiştirecek güncellemeler geleceğini sanmıyorum. 7 yıldır oynuyorum ve bu oyunu hiç bir zaman çok güzel efektleri var güzel düzeni var diye oynamadım tamamıyla oyunda olan dostluklar, sıcak bulduğumuz ortamlar ve yöremize, ülkemize ait olan eserler yer aldığı için en önemlisi'de Türk oyunu olduğu için oynadım.
İçinde bulunduğumuz zamanlarda İKV zor günler geçirsede bu günlerinde üstesinden geleceğine inanıyorum :)

Saygılar, iyi forumlar !
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İyileştirme

Mesaj gönderen Sora »

Merhabalar

Saygılar. İyi forumlar!
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön