içim rahatladı kardeşim emeğine sağlıkLEPRECHAUN yazdı:Bu oyunu uzun zamandir oynuyorum farkli oyunlar oynasamda gonul bagim kopmadi. Ttnet hukuk burosundan di konustugum kisi. Oyuncularin mutsuz oldugunu soyledim br duyuru yapilmas hakkinda istekte bulundum. Oda bana hak verdi olumlu bir gorusme yaptik gayet mantikli seyler soyledi. Ttnet aldigi oyunu var oldugu gibi birakmayacagini da belirtti. Hatta bu gelismelerin 2016 da en gec yayimlanacagini da belirtti gelistirici ekibin calistigini soyledi boyle ekibin var oldugunu bizim hassasiyetlerimizi anladigini soyledi.
Ttnet ile ikv yi konustuk.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Ttnet ile ikv yi konustuk.

Bence yalan
))))))))
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhaba arkadaşlar,
Konunun ciddiyeti ve doğruluğu ne olursa olsun, onca emek onca hatıralar bitemez.
İKV her şey ile farklı bir topluluk, kuruluş her şeyi farklı olması ile birlikte güncellemeleri'de farklı oluyor,
Yönetim ve geliştirici ekibin sayısı diğer oyun yapımcılarına göre bir hali az fakat bu oyunla ilgilenmedikleri anlamına gelmez tabi ki, her yaptıklarını her güncelleme şu şu gelicek diye söyleseler hiç bir şeyin anlamı kalmaz.
Ara arada olsa forumda yeniliklerle ilgili ufak ufak ip uçları verilmekte ne geleceği ile ilgili değil fakat geleceği ile ilgili,
Bu konuda bizim sabredip beklemekten başka çağremiz yok.
Bunlar benim kendi düşüncem ama yakın zaman içerisinde bir güncelleme paketi ile karşılaşağımızı hissediyor gibiyim.
Bekleyip görmekten başka çağremiz yok
İyi eğlenceler.
Konunun ciddiyeti ve doğruluğu ne olursa olsun, onca emek onca hatıralar bitemez.
İKV her şey ile farklı bir topluluk, kuruluş her şeyi farklı olması ile birlikte güncellemeleri'de farklı oluyor,
Yönetim ve geliştirici ekibin sayısı diğer oyun yapımcılarına göre bir hali az fakat bu oyunla ilgilenmedikleri anlamına gelmez tabi ki, her yaptıklarını her güncelleme şu şu gelicek diye söyleseler hiç bir şeyin anlamı kalmaz.
Ara arada olsa forumda yeniliklerle ilgili ufak ufak ip uçları verilmekte ne geleceği ile ilgili değil fakat geleceği ile ilgili,
Bu konuda bizim sabredip beklemekten başka çağremiz yok.
Bunlar benim kendi düşüncem ama yakın zaman içerisinde bir güncelleme paketi ile karşılaşağımızı hissediyor gibiyim.
Bekleyip görmekten başka çağremiz yok
İyi eğlenceler.
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Eyvallah iyi hoşta,8 yıllık oyunun ismi değişmez değiştirilemez
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Sagol kardesim inan yalan degil harfi harfineBarbarosxhizir yazdı:içim rahatladı kardeşim emeğine sağlıkLEPRECHAUN yazdı:Bu oyunu uzun zamandir oynuyorum farkli oyunlar oynasamda gonul bagim kopmadi. Ttnet hukuk burosundan di konustugum kisi. Oyuncularin mutsuz oldugunu soyledim br duyuru yapilmas hakkinda istekte bulundum. Oda bana hak verdi olumlu bir gorusme yaptik gayet mantikli seyler soyledi. Ttnet aldigi oyunu var oldugu gibi birakmayacagini da belirtti. Hatta bu gelismelerin 2016 da en gec yayimlanacagini da belirtti gelistirici ekibin calistigini soyledi boyle ekibin var oldugunu bizim hassasiyetlerimizi anladigini soyledi.

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Seri oyunlarda bu hep boyle kardesim.hikaye orgusu ayni kalacaktir tahminimceAlperenARAR yazdı:Eyvallah iyi hoşta,8 yıllık oyunun ismi değişmez değiştirilemez

LEPRECHAUN
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
ayıp ediyorsun kardeşim yalan diyenin gönlü kurusunLEPRECHAUN yazdı:Sagol kardesim inan yalan degil harfi harfineBarbarosxhizir yazdı:içim rahatladı kardeşim emeğine sağlıkLEPRECHAUN yazdı:Bu oyunu uzun zamandir oynuyorum farkli oyunlar oynasamda gonul bagim kopmadi. Ttnet hukuk burosundan di konustugum kisi. Oyuncularin mutsuz oldugunu soyledim br duyuru yapilmas hakkinda istekte bulundum. Oda bana hak verdi olumlu bir gorusme yaptik gayet mantikli seyler soyledi. Ttnet aldigi oyunu var oldugu gibi birakmayacagini da belirtti. Hatta bu gelismelerin 2016 da en gec yayimlanacagini da belirtti gelistirici ekibin calistigini soyledi boyle ekibin var oldugunu bizim hassasiyetlerimizi anladigini soyledi.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Eyvallah yalan soyleyenin gök girsin kızıl cıksın gönlüne.Barbarosxhizir yazdı:ayıp ediyorsun kardeşim yalan diyenin gönlü kurusunLEPRECHAUN yazdı:Sagol kardesim inan yalan degil harfi harfineBarbarosxhizir yazdı:içim rahatladı kardeşim emeğine sağlıkLEPRECHAUN yazdı:Bu oyunu uzun zamandir oynuyorum farkli oyunlar oynasamda gonul bagim kopmadi. Ttnet hukuk burosundan di konustugum kisi. Oyuncularin mutsuz oldugunu soyledim br duyuru yapilmas hakkinda istekte bulundum. Oda bana hak verdi olumlu bir gorusme yaptik gayet mantikli seyler soyledi. Ttnet aldigi oyunu var oldugu gibi birakmayacagini da belirtti. Hatta bu gelismelerin 2016 da en gec yayimlanacagini da belirtti gelistirici ekibin calistigini soyledi boyle ekibin var oldugunu bizim hassasiyetlerimizi anladigini soyledi.

LEPRECHAUN
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yalan söyleyenin kaşığı kırılsın.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Eğerki yeni bir isim, güncelleme veya oyun gelir ve buna bağlı olarak oyun datalarında ve hesap bilgilerimiz (Karakterlerimiz) zarar görüp 8 senelik emeklerimiz boşa gidecek olursa , işte o zaman Istanbul Kıyamet Vakti oyuncularının ayaklanma zamanı demektir.