Ttnet ile ikv yi konustuk.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Re: Ttnet ile ikv yi konustuk.
Doğru diyorsunda ben yeni oyun yapıldığına dair bir ilan paylaşmıştım,bu dediğin olabilir fakat TTnet'ten kimle bu kadar konuştun müşteri hizmetleri kim kardeş bir anlatda bizde bilelim.LEPRECHAUN yazdı:Bu kadar bu oyuna emek vermis insanlar var bu bilgileri ogrenmek haklarikordugum yazdı:spoilerrrrrrrr niye verdin lo : ( (yeni oyun zaten yapılıyorda,Allah bilir müşteri hizmetlerinden almışsındır bilgiyi xd)
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Bunu paylasamam karfesim malesef. Hatta oyalama cevap vermemesi hakkinda samimiyetimle konustum uzun suredir bu oyuna emek veren bir oyuncu kitlesi oldugunu belirttim. O da soyledi hatta sobee ile baglar[Dailymotion][/Dailymotion] kopmadigini da belirtti.

LEPRECHAUN
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dost Kervanı
Olmaz diye birşey yok Yusuf. Bu tamamen ayrı bir ar-ge süreci ve herşeyin en baştan yapılması gerekiyor.
nerull reyiz ile konuştuk oda hak veriyor oyunun motoru değişecek

İmza:GWYNBLEIDD
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
ciddimisin ?yusufcan211 yazdı:Olmaz diye birşey yok Yusuf. Bu tamamen ayrı bir ar-ge süreci ve herşeyin en baştan yapılması gerekiyor.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dost Kervanı
nihat bey ile face üzerinden konuştuk :idea:firaridadas yazdı:ciddimisin ?yusufcan211 yazdı:Olmaz diye birşey yok Yusuf. Bu tamamen ayrı bir ar-ge süreci ve herşeyin en baştan yapılması gerekiyor.

İmza:GWYNBLEIDD
Açıkçası hiiiiiç sanmıyorum böyle büyük, kapsamlı ve zor gelişmelerin olacağını. Ama isminin değişmesi gibi şeyler hakaret gibi bir şey olur bence. Yakında yakında yakında yakında... Gelemedi gitti bir türlü 
Ayrıca, herkes birileriyle görüşüp foruma yazıyor anlamadım gitti hiçbiri de tutmuyor. Herkes müneccim oldu forumda vallahi.
Ayrıca, herkes birileriyle görüşüp foruma yazıyor anlamadım gitti hiçbiri de tutmuyor. Herkes müneccim oldu forumda vallahi.
Antegar-detay
- kordugum
- Demirci Çırağı
Bende onu yazacaktım her kafasına esen bir şey yazmaya başlamıştı bir ara senin arkadaşında diyordu handsome mi ne kesin geliyor şu bu sonra yolda yürürken taşa filan takıldı galiba sonraki gün başka şeyler dedi ve aradan geçen yıllar oyun yerinde sek sek oynuyor.Detay yazdı:Açıkçası hiiiiiç sanmıyorum böyle büyük, kapsamlı ve zor gelişmelerin olacağını. Ama isminin değişmesi gibi şeyler hakaret gibi bir şey olur bence. Yakında yakında yakında yakında... Gelemedi gitti bir türlü
Soruyoruz kim söyledi cevap yok,arkadaş nasıl söyliyemiyorsun anlamıyorum.Konuyu anlataan sen olduğun için ve birilerininde sana inanmasını istiyorsan bana inanın demek yetmez üstüne sana inanabilmemiz bir şeyleri delil göstermen lazım her zaman gizemli çocuk rolü oynuyorsun hep o havayı vermeye çalışıyorsun sonuç hiçbir şey yok.
"[İçerik Silindi.]" gibi garip şaklabanlıklar yapıyordun niye inanalım biz sana şimdi,bak ben o olmaz şu olmaz demiyorum fakat gram kadar ilgilenmedikleri oyunu bir anda değere,kıymete neden bindirsinlerki bu gibi şeylerin kokusu çok önceden çıkardı taaa projeye başlandığı zaman 2012'de arkadaş alttaki ilana bakın son oyun diyor bana kalırsada yeni oyun yapacaklar neden böyle zahmetli bir işse uğraşsınlarki bunun yerine yeni oyun yaparlar yani bir olaya kurguya bağlı kalmazlar.

- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
Hiç bir oyun pat diye çıkmaz. Yani aha ikv 2 buyrun oynayın demez kimse. Daha duyuru aşaması var geliştirme aşaması var deneme aşaması var var da var... Bu dedikodu gerçekse bile en az bir kaç yıl sürer oynamaya hazır hale gelmesi. Ki henüz resmi duyurusu bile yok. Fazla ümitlenmeyin Türkiye’de bir işin geç bitme olasılığı yüzde 99 dur.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Bu oyunu uzun zamandir oynuyorum farkli oyunlar oynasamda gonul bagim kopmadi. Ttnet hukuk burosundan di konustugum kisi. Oyuncularin mutsuz oldugunu soyledim br duyuru yapilmas hakkinda istekte bulundum. Oda bana hak verdi olumlu bir gorusme yaptik gayet mantikli seyler soyledi. Ttnet aldigi oyunu var oldugu gibi birakmayacagini da belirtti. Hatta bu gelismelerin 2016 da en gec yayimlanacagini da belirtti gelistirici ekibin calistigini soyledi boyle ekibin var oldugunu bizim hassasiyetlerimizi anladigini soyledi.

LEPRECHAUN