Yakinda biz oyuncular icin forumda bilgi verilecek. Bekleyelim...
Edit: yazim imla kusurlarini hos gorun bu oyun olmeyecek
En cok da sen uzuluceksin kapanacak diyordun ya hani kehanetin gercek olmayacakmobilsorun yazdı:ayrupa ayrupa duy sesimizi , iste bu turklerin ayak sesleyi
Sözümün arkasındayım hâla :twisted:LEPRECHAUN yazdı:En cok da sen uzuluceksin kapanacak diyordun ya hani kehanetin gercek olmayacakmobilsorun yazdı:ayrupa ayrupa duy sesimizi , iste bu turklerin ayak sesleyi
Keşke gerçek olacağına inanabilsemLEPRECHAUN yazdı:Arkadaslar an itibari ile ttnet ile uzn sureli konusma yaptim detayli bir aciklamayi forumda paylasacalar. Oyunun ismi degisecek ,ayrupaya pazarlanacak,oyun versiyonu degisecek motoru degisecek 2016 yada aralik ayi itibari ile bu guncellemeler yayimlanacak.
Edit: yazim imla kusurlarini hos gorun bu oyun olmeyecek
Malesef bu kadar detay verilecegini dusunmedim. Zaten acıklama yapılacak soz aldımfiraridadas yazdı:Keşke gerçek olacağına inanabilsemLEPRECHAUN yazdı:Arkadaslar an itibari ile ttnet ile uzn sureli konusma yaptim detayli bir aciklamayi forumda paylasacalar. Oyunun ismi degisecek ,ayrupaya pazarlanacak,oyun versiyonu degisecek motoru degisecek 2016 yada aralik ayi itibari ile bu guncellemeler yayimlanacak.
Edit: yazim imla kusurlarini hos gorun bu oyun olmeyecekkaydetseydin konuşmayı paylaşırdın burda
Bir bakima hakli olabilirsin zaten ismi degisecekmobilsorun yazdı:Sözümün arkasındayım hâla :twisted:LEPRECHAUN yazdı:En cok da sen uzuluceksin kapanacak diyordun ya hani kehanetin gercek olmayacakmobilsorun yazdı:ayrupa ayrupa duy sesimizi , iste bu turklerin ayak sesleyi
Bu kadar bu oyuna emek vermis insanlar var bu bilgileri ogrenmek haklarikordugum yazdı:spoilerrrrrrrr niye verdin lo : ( (yeni oyun zaten yapılıyorda,Allah bilir müşteri hizmetlerinden almışsındır bilgiyi xd)