En suskunu =
En sinirlisi =
En komiği =
En hazırcevap =
En zengini =
En cimrisi =
En egolusu =
En delisi =
En iyi f4 çüsü =
En iyi savaşçısı =
En iyi büyücüsü =
En iyi şifacısı =
En asili =
En piskopatı =
En küfürbazı =
En havalısı =
En sabırlısı =
En gevezesi =
En veleti =
En kurnazı =
En safı =
En güzel nicki =
En popisi =
En kavgacısı =
En büyük hırsızı =
En bencili =
En kibarı =
En kabası =
En iyi madencisi =
En üşengeci =
Arkadaşlar hepsini doldurursanız çok memnun olurum
Kendi zamanıma göre söylüyorum ; En zenginimiz Olgunuss diye birisiydi çok ünlüydü herkes saygı duyardı hatta komplo kurmaya çalışırlardı forum üzerinden hatırlarım birisi olgunuss adında forum hesabı açıp çift oturum açma hakkında sorular falan sormuştu hesabı ceza alsın diye.En iyi f4 çümüz Basmonte isimli savaşçıydı hakaret olarak söylemiyorum okuyorsa sinirlenmesin - alınmasın zamanında komutana gelir balyozuyla büyücüleri tekler sarsılmaz açıp f4 çekerdi.Karizması sıfırlanırdı ama bunu bütün gece yapardı.En iyi madenci bendim tabiikide En cool benim için o zamanlar Ridethelightning diye birisiydi , nickini okuyamıyordum ama havalı gözüküyordu.
Soylu2009 yazdı:Kendi zamanıma göre söylüyorum ; En zenginimiz Olgunuss diye birisiydi çok ünlüydü herkes saygı duyardı hatta komplo kurmaya çalışırlardı forum üzerinden hatırlarım birisi olgunuss adında forum hesabı açıp çift oturum açma hakkında sorular falan sormuştu hesabı ceza alsın diye.En iyi f4 çümüz Basmonte isimli savaşçıydı hakaret olarak söylemiyorum okuyorsa sinirlenmesin - alınmasın zamanında komutana gelir balyozuyla büyücüleri tekler sarsılmaz açıp f4 çekerdi.Karizması sıfırlanırdı ama bunu bütün gece yapardı.En iyi madenci bendim tabiikide En cool benim için o zamanlar Ridethelightning diye birisiydi , nickini okuyamıyordum ama havalı gözüküyordu.
Hahaha haklısın kardeş olgunusu bende çözemedim çok esrarengiz biri ) Basmonte efsane zaten D ah bide ne yazdığını anlayabilseydim anlasırdık belkı onunla.Seni hatırlıyo gibiyim sanki yeraltında yonca falan çekiyor muydun hiç