Çemberlitaş Çevre Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Çemberlitaş Çevre Sorunu

Mesaj gönderen mobilsorun »

zamanvakti yazdı:Arkadaşlar forum kullanmayı pek bilmiyorum bir yanlışım olursa kusura bakmayın
Rahat ol :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LaZpApAz »

Ustunde birkac parca cember esyasi olmayan sifalari bile almiyorlar sanırsam ama sifadir yani arkadaşlar herkes baslarda acemi kalmistir . insallah yardimci olurlar sana .
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: -.-

Mesaj gönderen zamanvakti »

LaZpApAz yazdı:Ustunde birkac parca cember esyasi olmayan sifalari bile almiyorlar sanırsam ama sifadir yani arkadaşlar herkes baslarda acemi kalmistir . insallah yardimci olurlar sana .
inş eyv kardeşim
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

İtemin olmayınca karşıdaki kişi daha önce girmediğini,tecrübesiz olduğunu düşünüyor.Tabi tecrübe kazanman için de bölgeye girmek gerekiyor.Şifacıda her grupta 1 tane gerektiği için adam alırken tecrübeli,sağlam birini almak isteyebilir.İmkanın varsa sadece Mevlana Asa yap diğer eşyalarını çok kolay dizersin veya sağlam bir büyücü arkadaşın varsa grup kursun itemin olmasada çok kolay girersin,iş büyücüde bitiyor :)
Resim
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

berkan587 yazdı:İtemin olmayınca karşıdaki kişi daha önce girmediğini,tecrübesiz olduğunu düşünüyor.Tabi tecrübe kazanman için de bölgeye girmek gerekiyor.Şifacıda her grupta 1 tane gerektiği için adam alırken tecrübeli,sağlam birini almak isteyebilir.İmkanın varsa sadece Mevlana Asa yap diğer eşyalarını çok kolay dizersin veya sağlam bir büyücü arkadaşın varsa grup kursun itemin olmasada çok kolay girersin,iş büyücüde bitiyor :)
Oyuna maalesef para yatırmıyorum silahtarda değilim /
Sadece fundi zırhım eksik
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

zamanvakti yazdı:
berkan587 yazdı:İtemin olmayınca karşıdaki kişi daha önce girmediğini,tecrübesiz olduğunu düşünüyor.Tabi tecrübe kazanman için de bölgeye girmek gerekiyor.Şifacıda her grupta 1 tane gerektiği için adam alırken tecrübeli,sağlam birini almak isteyebilir.İmkanın varsa sadece Mevlana Asa yap diğer eşyalarını çok kolay dizersin veya sağlam bir büyücü arkadaşın varsa grup kursun itemin olmasada çok kolay girersin,iş büyücüde bitiyor :)
Dediğim gibi sağlam arkadaşın varmı bilmiyorum ama m1'i olan üstüde sağlam olan büyücü bir arkadaşın varsa 1 haftada üstünü dizersin.Ben 1 haftada arkadaşımın büyücüsünün yardımıyla savaşçımı dizdim.Grubu büyücü topladığı için grup toplaması kolay oluyor,gelen kişide sen sağlam olmasan bile bişe demiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
zamanvakti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

berkan587 yazdı:
zamanvakti yazdı:
Dediğim gibi sağlam arkadaşın varmı bilmiyorum ama m1'i olan üstüde sağlam olan büyücü bir arkadaşın varsa 1 haftada üstünü dizersin.Ben 1 haftada arkadaşımın büyücüsünün yardımıyla savaşçımı dizdim.Grubu büyücü topladığı için grup toplaması kolay oluyor,gelen kişide sen sağlam olmasan bile bişe demiyor.
Hm keşke :/

“Genel Etkileşim” sayfasına dön