EJDER ASA HAKKINDA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: EJDER ASA HAKKINDA

Mesaj gönderen veym2 »

KaraXHayalet yazdı:Aslinda arkadaşlar bilim olarak bakarsak sert bir şeye mesela bir metale yumrukla vuramasiniz ki bu bir fiziksel saldiri olur çok sağlam bir metale balyoz işlemez buzun sertleşen deriye etki etmemesi lazim mesela elinizde bir buz parçasi var siz bunu duvara attiğininizda kırılmazmi demekki sertleşen bir deriye buz işlemez ki bu da oyunun saçma noktalarindan biri elektirği bilemeyecem ama.
evet dediğin doğru ama gel gelelim oyundayız gerçek hayat deil dier oyunlar ikvnin yarısı kadar gerçeklik değeri yok
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

KaraXHayalet yazdı:Aslinda arkadaşlar bilim olarak bakarsak sert bir şeye mesela bir metale yumrukla vuramasiniz ki bu bir fiziksel saldiri olur çok sağlam bir metale balyoz işlemez buzun sertleşen deriye etki etmemesi lazim mesela elinizde bir buz parçasi var siz bunu duvara attiğininizda kırılmazmi demekki sertleşen bir deriye buz işlemez ki bu da oyunun saçma noktalarindan biri elektirği bilemeyecem ama.
Metale sıvı nitrojen dök bakalım ne oluyor? Bunu insan derisine deneyebilirsen dene. Tavsiye etmiyorum ama :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ceviz yazdı:
Metale sıvı nitrojen dök bakalım ne oluyor? Bunu insan derisine deneyebilirsen dene. Tavsiye etmiyorum ama :D

nitrojen ne alaka:)
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

turkoxHAMSTER yazdı:
Ceviz yazdı:

nitrojen ne alaka:)
Denedin mi? Yada internette araştır , alakasını görürsün. Gerçi bu bilimsel bir şey , oyun fantastik bir evrende geçiyor zaten.
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

allah rızası için ya bi kişide ne demek istediğimi anlasın.
kardeşim bende biliyorum fizikselin derisi sertleşene işlemediğini yazdığım ilk yazıyı adam gibi okuyun kime neyi öğretmeye çalışıyosunuz.bu yorum yapanlar koyunda görelim ejder asanın fotoğrafını hiç deneme fırsatınız oldumu ki
ama inşll üretirsiniz ve nedemek istediğimi anlarsınız.ben kendi egolarım için açmadım bu konuyu sadece bende yok ejdere asa. oyuncuların isyanı sayesinde nasıl ki ecel ve latifin vuruşları düzeldi, ejder ecel latif ashab içinde diğer silahlardan ayrı bi özellik kılınmalı.
bu silahlar sadece çok ufak bir miktar hasar versin diyemi bizlere sunuldu.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Ejder asanın hasarı gayet iyi , sobee'nin gazabı falan istiyorsun sen heralde? Ecel getireninde hasarında bir değişiklik olmadı , nerden duydun bunu?
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ejderin hasarı gayet iyimi :?
büyücülerin büyü hasarları yükselmese aynı şeyi yazıcakmıydın çok merak ettim hasarlar yükselince normal asalar bile fazla vurmaya başladı sen hangi oyunu oynuyosun yada bi yanlışlık oldu başka yere yazıcaktında burayamı yazdın ejderin varsa bana ispatla ne kadar fazla vurduğunu ama ben sana ispatlıycam bir iki güne.ayrıca ecel üretime başladıktan 1-2gün sonra kıyamet kopmuştu silah vurmuyor diye şimdi kaç kişi itiraz ediyo sorarım sana :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Estergonxsoner yazdı:ejderin hasarı gayet iyimi :?
büyücülerin büyü hasarları yükselmese aynı şeyi yazıcakmıydın çok merak ettim hasarlar yükselince normal asalar bile fazla vurmaya başladı sen hangi oyunu oynuyosun yada bi yanlışlık oldu başka yere yazıcaktında burayamı yazdın ejderin varsa bana ispatla ne kadar fazla vurduğunu ama ben sana ispatlıycam bir iki güne.ayrıca ecel üretime başladıktan 1-2gün sonra kıyamet kopmuştu silah vurmuyor diye şimdi kaç kişi itiraz ediyo sorarım sana :?:
Evet gayet iyi. Sana vaad edilenden ne eksik ne fazla . Sen kendi ütopyanı oluşturdun sanırım?
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bag güzel kardeşim hiç polemiğe girmeye gerek yok üstün fizikselse fizikseli üstün buz ise buzun normal asa ile ejderin vurduğu hasarların fotosunu alıp koyuver bende 1.2güne koyarım resimle daha iyi tartışılır.baktımki ben haksızım herkesten özür dilerim.
yanlız kritik ölçümü yapmıycaz kritikler yaratıktan yaratığa değişiklik gösteri kimine ilk vuruşta 5bin kimine ilk vuruşta 3bin kusur atar bu cinlerdede muhafızda da ve diğer yaratıklarda da aynı kritiğin belli standartı yok kafasına göre hasar veriyor.
bu arada at gözlüklerinizi çıkarmanızı tavsiye ederim
ejder asanız yüksek vurmuyo büyücülerin büyü hasarları yükseltiliği için çarınız yüksek vuruş yapıyor.ejder asa çok küçük bir miktar arttırıyo.
Resim
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sultanahmet »

Merhaba;

Böyle konuları kitlemek gerektiğini düşünüp Gerekli kişiye bildirmeliyim,
Konu amacından sapmış ki Ejder asa şaheser olsa bile büyücülere gerekli ilginin eskisinden fazla olduğunu düşünüyorum,Birde Derisi sertleşene vursa Büyücü İyice güçlenir herkes büyücü açma girişiinde bulunur ki diğer ırklara önem verilmez....
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön